Kalkylatorer & Konverterare program nedladdningar

JPA Designer 5.03
JPA Designer kan utföra SAP beräkningar för att SAP version 9,90, 9,81, 9,80 och 9,70, för att visa att de uppfyller kraven på energieffektivitet i byggregler och Building standarder1 och som en del av koden för Sustainable Homes (CSH).
 
11

Shareware
ChiefPDF Image to PDF Converter 2.0
ChiefPDF Bild till PDF Converter är ett kraftfullt enkel att använda PDF-verktyg, det kan Batch konvertera dussintals filer bildformat till PDF-dokument, till exempel TIF / TIFF, JPG / JPEG, GIF, PNG, BMP, EMF, WMF, PCX , PIC, PSD, JPEG2000, PPM,.
 
11

Shareware
Disc Calc 1.1
Disc Calc kommer att acceptera ett antal skivor och returnera ett antal megabyte, kilobyte, och byte, eller det kommer att ta ett antal megabyte och returnera det antal som krävs skivor.
 
11

Freeware
E.F.U.S. 3.2
E.F.U.S. är en samling av 24 räknare och verktyg avsedda för den elektriska professionella. Använda en lättnavigerad flikar EFUS dialogrutan gränssnitt ger en mängd kraftfulla och användbara funktioner, inklusive: en komplett uppsättning Ohms lag
 
11

Demo
Kvisoft FlipBook Maker Pro 3.6.9
Kvisoft Flipbook Maker Pro är användbar flip Page Maker för att konvertera dina PDF-filer till sida vända böcker.
 
11

Shareware
XPSConvert 1.0
PDFTron s XPSConvert är en enkel att använda, flera plattformar kommandoraden program som ger användare ett effektivt sätt att konvertera XPS eller OpenXPS dokument till PDF och bildformat (t.
 
11

Shareware
Aostsoft PDF to XLS XLSX Converter 3.8.2
Aostsoft PDF till XLS XLSX Converter är ett Windows-program för att konvertera PDF-dokument till Excel *.
 
11

Shareware
Convert Multiple PDF Files To OpenOffice 7.0
Konvertera flera PDF-filer till OpenOffice Writer dokument Software kan skapa flera dokument OpenOffice Writer från flera PDF-filer. Writer 2,0 eller högre krävs.
 
11

Shareware
free office files Word to Pdf converter 4.9
Office Word till PDF Converter är ett kraftfullt dokument till PDF Converter, låter omvandlaren du konvertera hundratals fönster utskrivbara dokument, t.
 
11

Freeware
Scan&Fill II 1c
Skanna & Fill II är det första steget i dina formulär utskriftsmiljö, du skanna formulär med skannern, skapa datainmatning fält och filer med fasta data och tilldela skrivaren (eller pappersfacken) som innehåller en lämplig form.
 
11

Shareware
Sports Betting Calculator Lite 3.2
Ett program för att snabbt beräkna uppgår till satsa på sportevenemang med tanke på start priserna.
 
11

Shareware
Tape Calculator 3.0.1
Tejp Calculator är ett lättanvänt kalkylator för Windows med ett band register. Revisorer bör hitta detta verktyg oumbärligt alla andra skulle finna det ett enkelt sätt att balansera en check bok eller beräkna räkningar. Tape Kalkylator också utföra
 
11

Freeware
UniConvert 1.5
UniConvert är utformad för att fungera som en stationär verktyg för att konvertera enheter, hämta fysikaliska och kemiska data och utföra beräkningar med lätthet.
 
11

Shareware
BestCalc 1.0.3
Har du någonsin undrat om du redan har berört operatören och nu måste ange nästa nummer, eller kanske om du rör nästa nummer förra resultatet kommer att försvinna, och du måste börja om igen.
 
11

Shareware
Martin TimeCalc 2.2.1
TimeCalc ger användarna möjlighet att konvertera och sammanlagda ordinarie tid till militärtjänst gång.
 
11

Shareware
PDF2XPS for Linux 1.0
Högkvalitativ konvertering från PDF till XPS som upprätthåller originaldokumentet kvalitet och bevarar hyperlänkar, färger och typsnitt.
 
11

Shareware
Bond Value Calculator (Palm) 1.0
Bond Värde Calculator gör det möjligt att uppskatta priset på kula och inlösbara obligationer med arbitrage-fria binomial träd riskfria korta priser modell.
 
11

Shareware
Mgosoft PCL To PDF Pro 9.0
Mgosoft PCL till PDF Converter är ett snabbt, prisvärt sätt att parti konvertera dina LaserJet PCL-filer till branschstandard PDF (Portable Document Format) kan PDF-dokument kan visas och skrivas ut med Adobe Acrobat utbud av produkter, distribuera.
 
11

Shareware
Tek Unit Converter 3.11
En kompakt, enkel att använda Unit Conversion program konverterar nästan alla enheter dagligen används, omfattande ca.
 
11

Freeware
Camaco Lumenator - Lumen Calculator 1.0
Konvertera mellan belysning (lux) och Lumen (Flux) redovisning Avstånd i meter och bredd / bildvinkeln i grader.
 
11

Freeware