Diverse program nedladdningar

Simple Worship 1.2
Simple Worship program som används datordriven projektor för visning av text på en skärm.
 
2254

Freeware
Voxengo Stereo Touch x64 2.4
 Ljudet AU och VST plug-in använder mitten / sida kodningsteknik för att omvandla monofoniska spår i rymliga stereofonisk spår.
 
2248

Freeware
Txt2VobSub 3.4
Txt2VobSub genererar vobsubs [idx / sub] undertexter från srt eller txt undertexter. Kvaliteten på undertexter är superb. Du kan välja egna färger och position för din film. Den kan användas för att titta på din fristående DivX Player textade filmer.
 
2246

Freeware
Holiday Smiley Collection for PostSmile 5.1
 Du kan animera din semester hälsningar med denna smiley kollektion för Postsmile eftersom, det expanderar också standardbildsamling av Masterra Postsmile programmet som är en mor program för Holiday Smiley Collection.
 
2245

Freeware
Info2MIS 2.0.2
Du kan använda inclusive programvara ansökan Info2MIS för följande ändamål: för att enkelt skapa MIS, för att extrahera information / bild från många platser som amazon.
 
2241

Freeware
ThGCube 1.1.2
 ThGCube är inkluderande programvara som gör att du kan se dina personliga bilder rotera på skrivbordet. Den tillåter dig att göra en katalog med dina bilder och du kan justera storlek, position och rotationshastighet.
 
2236

Freeware
Aldos Click-a-Lot! 1.5
Auto-clicker verktyg som kan användas som auto-fire funktion på spel och emulatorer som använder musklick som trigger, dubbel-clicker (med ett enda klick) för att minska trötthet, klickar du på en banner var N sekund, etc.
 
2232

Freeware
Desktop Publisher Pro 2.1.8
Desktop Publisher Pro gram används för att leverera kraftfyllda desktop publishing lösningar som styr användarna behöver för att förvandla koncept till professionell kvalitet kommunikation.
 
2226

Kommersiell
Spotlite Desktop Search 1.0.2
 Den rika programfunktion Spot Desktop Search som använder Microsoft indexeringstjänsten kan indexering och söka någon typ av dokument på ditt system.
 
2205

Freeware
Beauty Studio - Party Styler 4 4.0
För att hålla dina tillfällen fascinerande och charmig, använda programvaran parti styler 4.
 
2201

Demo
The-Best Minimize-to-Tray 1.12
 Du kan använda praktiskt programverktyg minimeras för att hålla skrivbordet snyggt och rent, eftersom det minimerar alla program i info område.
 
2197

Shareware
FrenchPodClass_Quotations 1.0
 Den freeware FrenchPodClass_Quotations widget kan visa dig citat och ordspråk på två språk, dvs franska och engelska.
 
2194

Freeware
K-Lite Codec Tweak Tool 4.9.5
 K-Lite Codec Tweak Tool söker igenom systemet efter trasiga filter och tar bort de som hittades.
 
2193

Freeware
Panorama Composer 3.1
 Nu skapandet av pannor är mycket enkelt med praktisk Panorama Composer som gör det möjligt att i tre steg.
 
2188

Trialware
Harley Clock 1
Du kan använda den inkluderande och användarvänligt program Harley Clock 1 för att fira Harley Davidson motorcyklar.
 
2166

Freeware
K-Lite Codec Pack - Update Pack 7.6.0
Uppdatera förpackningar för K-Lite Codec Pack KLCP får uppdateras ofta. Det kan dock vara värt uppdateringar till några av de som ingår ...
 
2165

Freeware
Quotes Widget 1.1
 Syftet med Citat Widget är att visa dig citat av http://www.brainyquote.com. Du kan läsa t Allmänt Citat, Konst Citat, Funny Quotes, Love Quotes och natur citat genom att använda vänster ikonerna sida.
 
2164

Freeware
TRINX Maker Pro 1.1
Den är lätt att använda och gratis program TRINX Maker används för att rotera bilden med hjälp av dina personliga bilder.
 
2162

Freeware
Color Picker 1.0
Den lilla program ColorPicker kan du konvertera färgvärden för RGB till HTML-format. Det fungerar genom att plocka färgvärdet från vald skärm pixel, den omvandlar dessa värden för RGB-färgvärden och beräknar färgvärden i hexadecimal samt hexadecimalt
 
2157

Freeware
FutureDecks 2.0.3
 FutureDecks är praktiskt och smart audio-video-DJ blandning program som gör att du kan mixa dina låtar och videor som ett proffs DJ.
 
2142

Demo