Diverse program nedladdningar

TrayNotes 2.0.1
Här kan du skapa virtuella "lappar" som du kan placera var som helst på skärmen TrayNotes programmet är utformat så att du kan skapa virtuella "lappar" som du kan placera var som helst på din dator screen.
 
8

Freeware
PowerForm 1.0
Kommer att producera en linjär algebraiskt uttryck för en uppsättning av parade X, Y-data.
 
8

Freeware
Twidget (Twitter) 1
Twidget (Twitter) 1 är en produkt anses vara en liten knapp som stöder att du kan lägga hur du känner till ditt Twitter-konto.
 
8

Freeware
Color Selector 2.01
Color Selector kan du ta reda på viktig information om en viss färg. Dess ett bra verktyg för webbdesigners. Color Selector kan du ta reda på RGB och några andra viktiga detaljer om en viss färg. Dess ett bra verktyg för webbdesigners
 
8

Freeware
Quick PK Test 1.0
Snabba PK Test 1.0is beskrivas som en avancerad men ändå enkel att använda verktyg som låter dig testa din psychokinetic (PK) förmåga genom att rulla dice.The Gränssnittet är enkelt. Allt du behöver göra är att trycka på start och
 
8

Freeware
Quick ESP Test 1.0
Quick ESP Test 1.0is utvecklats för att vara en hjälpsam och välgörande roligt widget som testar dina gissa förmågor. Du måste gissa 9 kort från totalt 25 hits.Test din extrasensory uppfattning genom att gissa en kort av fem Zener kort
 
8

Freeware
Ryiden Sign 1.1
Nu kan du enkelt skapa bildfiler med hjälp av praktisk programvara verktyg Ryiden Sign. Det har användarvänligt gränssnitt liksom den är liten i storlek och enkla att använda.
 
8

Freeware
Key words puzzle 7
Cutt upp texten på tre vinkelräta strips.Read snabbt. Ju mer fart behandlingen då mer förståelse. Cutt upp texten på tre vinkelräta strips.Read snabbt. Ju mer fart behandlingen då mer förståelse ..
 
8

Shareware
GraphEdit 9.0
GraphEdit är en ganska enkel att använda och pålitlig visuellt verktyg för att bygga och testa filter grafer.
 
8

Freeware
My Contacts 1.0
Mina kontakter är en fri widget som håller alla dina kompisar info i dina fingertips.
 
8

Freeware
Math Table 1.1
     Den praktiskt program Math Table gör inlärning av matematiska funktioner mycket enkelt. Du kan använda den för att arbeta med multiplikation fakta 0-31 medan ett tillägg tabellen ingår också.
 
8

Freeware
Fine Arts Brochures 6.4
Du kan göra dina broschyrer snabbt och enkelt. Många populära pappersformat har redan definierats i programvaran. Välj bara en, lägga till egna bilder och text, och du är redo att skriva ut. Öppna ett foto i ett fönster för förhandsgranskning
 
8

Shareware
VISTA Multimedia Icons 1.0
du kan få 1040 vackra ikoner från VISTA Multimedia Ikoner pack. Du kan använda dessa ikoner för alla de applikationer som utvecklas noggrant och har tydlig design också. Det ger dig fullständig samling av mediekoncept, filer och enheter för ljud och
 
8

Demo
Power Minimize to Tray 1.05
Effekt Minimera till Tray 1,05 är ett program som är ansvarig för att minimera alla program i tråget området (vid klockan) oavsett av de riktade programtyper.
 
8

Shareware
Landscaper+ 1.1.0
Detta landskap design mjukvara låter dig göra exakta omfattning ritningar eller skisser, och ger en top-down fågelperspektiv av projektet.
 
8

Shareware
The Cells 1.9.24
Cellerna är en gratis Java-baserade GUI Designer. Den är utvecklad för alla, som har kul på Java Swing.It är lätt att använda men kraftfull, WYSIWYG GUI designer, gör det enkelt att skapa professionella och komplexa ser former. Du kan dra och
 
8

Freeware
ZUKMAR Pictorial Continuum 1.8
Skapa ursprungliga datorn konstverk från dina digitala bilder ZUKMAR Pictorial Continuum är ett program som tillåter dig att förvandlas och ändra ett markerat foto med olika filter och övergångar restriktioner efects.
 
8

Shareware
GreenFiler 1.1.1
Av Green Filer är ett litet program som kommer att byta namn på bildfiler till det skapade datum och tid. Det kommer också att eventuellt flytta filer till en angiven plats.
 
8

Freeware
Chameleon Desktop 1.0
Kameleont Desktop är ett avancerat grafiskt verktyg som gör att du kan tillämpa olika konstnärliga effekter skrivbordsunderlägget. Skapa otroliga professionella skrivbordsunderlägg har aldrig varit lättare!
 
8

Shareware
SWiSH Pix 1.5
Nu kan du använda dina favoritbilder för att göra animerade fotoalbum med hjälp av praktiskt program SWiSH Pix.
 
8

Kommersiell