Diverse program nedladdningar

TransparentFX 1.11
TransparentFX gör transparenta effekter för Winamp2 som sätter Winamp3 hemland alfablandning på skam genom att inkludera blekning och mer anpassning.
 
8

Freeware
TuneJack 5.3
TuneJack är en mycket lätt att använda iPod verktyget för att återställa låtar av din iPod.
 
8

Kommersiell
TuneRaft 3.9.3
TuneRaft är ett kraftfullt program för att konvertera nästan alla ljud-och videofiler, både skyddat och oskyddat, till vanliga format som MP3, AAC, WAV, MPEG4, DivX video.
 
8

Demo
Tuscan Kitchens 1.0
Flera säker-shot sätt som garanterar ditt kök är flottaste i grannskapet. Ingredienser krävs för att skapa ett enkelt ljuvlig kök, om att återskapa prakt Tuscanny utanför ditt hem, om att göra toskanska Décor en naturlig del av ditt hem, tips om
 
8

Freeware
VBRhapsody 5.22
Den VBRhapsody ansökan (eller VBR för kort) har utvecklats för att vara en kraftfull musik-komposition och redigering verktyg.
 
8

Freeware
Voxengo BMS 2.0
BMS är en bass management system plug-in för professionell surroundljud applikationer.
 
8

Demo
Voxengo Sound Delay 1.3
Ljud Delay är en extra multi-kanalsignalen fördröja AU och VST plugin för professionella ljudprogram.
 
8

Freeware
Voxengo TransGainer x64 1.0
TransGainer, en ljud-AU och VST plugin lämplig för ett brett utbud av professionella musikproduktion använder, implementerar en ljudsignal algoritm kuvertet justering som reagerar på transienter i stället för en signal.
 
8

Trialware
Waterfall
Vattenfall har 4 kanaler, var och en med sin egen filter, LFO och förseningar. Cut-off för alla filter kan moduleras av LFO. GUI är indelad i tre delar: På det övre vänstra finns grundläggande kontroller för input / output nivåer och stereo
 
8

Freeware
WinStars 2.0.79 R1
Vem har inte bländad och fascinerad när du lyfter blicken mot himlavalvet en klar, mörk natt.
 
8

Freeware
WMA To MP3 10.0.5
WMA to MP3 är en gratis, snabbt och enkelt wma till mp3 converter. Den är kapabel att omvandla WMA till MP3 snabbt och enkelt. WMA To MP3 kan avkoda olika WMA codec som WMA Standard, WMA Professional, WMA Losslelss och WMA Voice etc. Det stöder
 
8

Freeware
ZapIcones 2.6
ZapIcones är en lätt program som kommer att dölja eller visa dina skrivbordsikoner baserat på musens position på skärmen eller automatiskt efter en viss tid.
 
8

Freeware
Timer Widget 1.01
Den praktiska Timer Widget har följande egenskaper: den är omgjorda version som är därför renare utseende har, den är kapabel att köra och skapa flera timers samtidigt, du kan ändra bakgrundsfärg och opacitet samt textfärg och storlek samt stöder.
 
8

Freeware
DWG to PDF Converter DWG 2008
DWG to PDF Converter (DWG till PDF) är ett parti konverterare som låter dig konvertera DWG till PDF, DXF till PDF utan behov av AutoCAD Viktiga funktioner.
 
8

Shareware
Camtechs Scenery Collection 1.0
Ansökan ger användaren en vacker verktygsfält skinn kollektion för skrivbordet Camtechs Scenery Collection erbjuder dig en vacker verktygsfält skinn kollektion för dina desktop.System krav: - Diskutrymme som krävs: 1Mb
 
8

Freeware
VeryPDF DWG To PDF Converter Royalty Free License 2.2
Du kan använda inkluderande VeryPDF DWG till PDF Converter för att konvertera DXF och DWG, DXF, AutoCAD och CAD-ritning till PDF.
 
8

Shareware
PNG to PDF Converter 3.2
PNG till PDF Converter 3,2 är ditt intelligent val. Det är ett verktyg som kan JPEG, TIFF, JPG, TIF, PNG, PCX, GIF-filer till PDF-filer, bilder till PDF Converter inte behöver Adobe Acrobat, kan det konvertera bildfiler till PDF-filer direkt.
 
8

Shareware
Yahoo Widgets 4.5.2
Yahoo Widgets 4.5.2 erbjuder dig en professionell och mycket användbar JavaScript runtime-motor för Windows och Mac OS X som kan låta dig köra lite filer som kallas widgets som kan göra ganska mycket vad du vill. Widgets kan vara väckarklockor,
 
8

Freeware
AutoCAD to Excel--TableBuilder 2.1
AutoCAD till Excel - TableBuilder 2,1 är en innovativ och mångsidig verktyg som kan exportera AutoCAD bord och bordet dras med linjer och text i AutoCAD (LT) till Excel.
 
8

Trialware
Libellus Book Organizer 2.0.1
Libellus Boka Organizer 2.0.1 ger dig en professionell och användbar bok organisatör och Manager. Mycket intuitivt användargränssnitt, liten och snabb är de viktigaste punkterna i Libellus. Vissa funktioner i Libellus: Organisera och hantera: bok,
 
8

Trialware