Diverse program nedladdningar

Rhythm Rascal 3.2.4137 B38858
Rhythm Rascal är en programvara trummaskin för din dator som kan programmeras till att spela någon typ av musik.
 
9

Demo
Samplelord 1.5.6.794
Samplelord är ett prov spelare som kan fungera som ett VSTi plug-in eller fristående program.
 
9

Demo
StickMeUp 1.23
Har du någonsin önskat att du kunde ordna dina tankar och uppgifter i stil? Är du orolig för säkerheten? Har du ofta klottra bitar av information om bitar av papper och sedan märker du glömt att ta dem med dig? Om ja, har vi svaret: StickMeUp!
 
9

Freeware
Table Rock Sound 5.0.1 B2011.02.
Med tabell Rock Sound - det finns inga begränsningar. Öppna, väljer träning. Sakta ner, snabba upp, loop och upprepa, tune - det är alla där för dig när du vill. Oavsett vad du behöver lära låten, not för not perfekt. När vi som mål att
 
9

Trialware
The GodFather 0.80
Äger mp3-filer? Hur om ogg, MPC, apa, flac, aac, APL, WV, mp4, OFR, SPX eller TTA-filer? Har du en hel del av dem? Om ja, så har du förmodligen redan vet att det är lättare att skapa en kaotisk vika av filer med konstiga namn och i fel lägen än
 
9

Freeware
ToeTag 0.4.3.0
ToeTag är allt du behöver för att redigera taggarna i de flesta populära musikfiler.
 
9

Freeware
VolControl 0.84
VolControl är en händig, lätt att använda verktyg för att registrera två snabbtangentskombination med Windows som motsvarar volymen upp och ner volymen kommandon.
 
9

Freeware
Voxengo Beeper x64 2.4
Ljudsignalen är en extra ljudbearbetning AU och VST plugin som du kan använda för att infoga korta pip, brus burst eller signaler tystnad för att något ljud material.
 
9

Freeware
WiFi2HiFi 1.023
Använd WiFi2HiFi att förvandla din iPhone till en trådlös audio mottagare för stereon eller ljud-docka.
 
9

Freeware
PythonDice
PythonDiceis skapade för att vara en funktionsrik och smart programvara som utvecklats med hjälp av programmeringsspråket Python för att rulla tärningarna.
 
9

Freeware
BinaryMark Batch Image Resizer 3.5
BinaryMark Batch Image Resizer 3,5 är ett användbart program som låter dig ändra storlek, beskära, flip, spegel, rotera, sampla, onvert och byta namn på flera bilder direkt från Widnows.
 
9

Shareware
DPlot Viewer 2.3.4.4
DPlot Viewer 2.2.9.0is utsläppt som en enkel men effektiv och professionell version av DPlot avsedd att användas av utvecklare som vill distribuera DPlot diagram till andra. DPlot Viewer visas och skriva ut diagram som produceras av DPlot eller DPlot
 
9

Freeware
Snapshots of Ronald Reagan
Denna skärmsläckare hedrar Gipper och de konservativa principer som han kämpat för.
 
9

Kommersiell
LadderWorks Electrical Designer 3.0
Skapa ett schema eller steglogik utskrift. LadderWorks Elektrisk Designer 3,0 ger ett kraftfullt verktyg för alla användare. Det är en enkel Electrical Design Program. Du behöver inte veta hur man använder AutoCAD för att använda detta program. Jag
 
9

Trialware
3D Photo Builder Professional 2.3
3D Photo Builder Professional 2,0 ger dig ett användbart verktyg som är utformad för lagring, bearbetning, förhandsgranska, export och Web publicering av 3D-grafik.
 
9

Shareware
SpaceClaim Professional 2
SpaceClaim Professional 2007 + 2 ger dig ett effektivt verktyg som sätter intuitiva 3D på fingertopparna av ingenjörer.
 
9

Trialware
Locked 2
Låst 2 erbjuder en väldigt enkel men elegant dator skåp, som kommer att låsa upp din datorn tills du skriver in lösenordet. Det är en stor skåp.
 
9

Freeware
Gas Prices 1.4
Gaspriser är en fri och enkel widget som kommer att hitta de bästa gaspriserna i ditt område. Gå till Gasbuddy.com och söka efter bensinstationer i ditt område, klipp / klistra in HTTP länken i preferenser denna widget.
 
9

Freeware
Card Creator 1.0
Card Creator 1,0 är utformat som ett bekvämt och effektivt verktyg whhichallows dig att göra kort med en av de tre inbyggda mallar, men också att du kan använda anpassade mallar för mer variation.
 
9

Freeware
aTunes 1.13.3
aTunes 1.13.3 är ett program som används för att spela och hantera ljudfiler och det har rippning och kodning verktyg. aTunes kodas i programspråket Java (Java 5), ​​med hjälp av Swing, vilket gör det till en bärbar mjukvara.
 
9

Freeware