Diverse program nedladdningar

PC iPod PRO 3.0.2.2
PC iPod-programmet har utvecklats för att vara ett verktyg som ger ett snabbt och enkelt sätt att överföra musik och video filer mellan din dator och iPod / iPhone.
 
10

Trialware
PeakCompressor 2.73
Denna kompressor funktioner normalisering, mjuk kompression och stöd för samplingsfrekvenser upp till 96 kHz.
 
10

Shareware
Phoenix Live Premium 3.3x
Phoenix Live är ett intuitivt för drift laser program hjälper dig att enkelt och snabbt skriva ditt program för din egen laser och DMX enheter utan någon långvarig övning i att lära känna programmet.
 
10

Demo
Play MP3s Slowly Software 7.0
Spela MP3 långsamt genom att justera tempo. Dessutom, justera tonhöjden för att göra långsam uppspelning mer Listenable.
 
10

Shareware
Playlist Extractor 0.03
Denna applikation läser i en spellistor (atm m3u, M3U8 och WPL) och kopiera: s alla filer (låtar) från spellistan till en önskad plats som en mp3-spelare eller en säkerhetskopia plats.
 
10

Freeware
ProSoft Photo Stamp 1.5.4
ProSoft Foto Stamp är ett verktyg som låter dig lägga till text overlay till dina bilder.
 
10

Shareware
RZ DVD Creator 4.58
Med RZ DVD Creator, kan du titta på några internet media på din TV, ger den totala lösningen för att göra DVD från AVI, DivX, Xvid, WMV, ASF, RM, RMVB, MOV, MPEG1 / 2, MP4, 3GP, 3GP2, FLV , MKV, OGG, AVC, H.
 
10

Demo
StultitiaSimplex 1.3.1
StultitiaSimplex är en enkel, plattformsoberoende "lock"-applikationen. Med StultitiaSimplex du har dumma ljudklipp som du väljer till hands när du behöver dem. En post dialogruta för att spela in ljudklipp ingår. För närvarande är
 
10

Freeware
SuperTV 5.53
Vill du se TV-program National Geographic Channel att kabel-TV inte har? För att se senaste live-sporten även på kontoret? Donot vilja dela tittar på tv med andra? Med SuperTV, alla problem kommer att lösas, gör datorn till en TV-mottagare.
 
10

Shareware
Tennis Predictor 1.1
Med hjälp av avancerade algoritmer baserade på neurala nätverk denna revolutionerande programvara kommer förutsäga resultaten tennismatch med stor noggrannhet.
 
10

Demo
TransWin 2.0.0.1
Du kan använda praktiskt program TransWin för att ställa in transparensen för fönstren.
 
10

Trialware
Venapro 1.0
Lär dig att få ut av hemorrojder snabbt.
 
10

Freeware
Visualizer 1.9.1
Om du hittar din produktion arbete kan vara långsam och svår, otydlig eller godtyckliga.
 
10

Demo
Voicings 5.10
Stämmor är en gitarr noter och multikanalsinspelning program. Du kan skriva instrument delar och skapa arrangemang med hjälp av ett brett spektrum av ljud. Den naturliga greppbrädan notation och ackord förhållningssätt stödjer individuella
 
10

Demo
Voicings Staff 1.87.03
Den stämmor Personal aplication var avsedd att vara ett litet verktyg som transkriberar stämmor poäng på den musikaliska personalen.
 
10

Freeware
Your Honey Frame 1.8.0.0
Din Honey Frame är en vacker, söt och extravaganta bilder hållare för dina bilder.
 
10

Demo
ZapDropbox 1.3.2.0
ZapDropbox är en applikation designad för att ger du byter tapeter från flera datorer samtidigt.
 
10

Freeware
Zune eBook Creator 1.5.3.1
Detta verktyg ger dig möjlighet att "omvandla" text sådant sätt, att du får egna grafiska filer som svit av skannade sidor bok eller tidskrift.
 
10

Shareware
Gold Glow Christmas Clock ScreenSaver 2.9
Dekorera julen som du vill. Du kan välja eleganta röda med stjärnklar gnistor och glödande mantel för att matcha ditt humör. Och datorn ska sjunga dig en carol när dess i sin dekorerade utseende med julen Clock för att titta minuter kvar innan
 
10

Freeware
DWG to PDF Converter Professional 2008
 Du kan använda praktisk programvara DWG till PDF Converter Professional för att konvertera DWG och DFX till PDF.
 
10

Shareware