Diverse program nedladdningar

OKSoft Color Picker 1.20
OKSoft Color Picker är ett utmärkt och professionell färgväljaren program vi utformat för dig.
 
11

Shareware
Overtone Analyzer 1.5.2
Överton Analyzer är ett fullfjädrat spektrumanalysator och spektrogram programvara och har samma grundläggande funktioner som de andra utgåvorna av överton Analyzer.
 
11

Freeware
PodPhone to PC 3.20
PodPhone till PC, programvara som överför musik låtar, videor film, spellistor och bilder foton från iPhone / iPod Touch till iTunes på PC dator.
 
11

Shareware
PrimeTime Draft Football 2011 11.08.21.1215
Använder du fortfarande en gammaldags kartong papper förslaget på din fantasi fotboll utkast till fest.
 
11

Demo
RC Helicopters 1.0
Reklam guiden. RC Helikoptrar eller Radiostyrda helikoptrar är modellflygplan som skiljer sig från rc flygplan på grund av skillnaderna i konstruktion, aerodynamik och flygutbildning. Flera grundläggande konstruktioner av RC helikoptrar
 
11

Freeware
Remove Duplicate Songs Platinum 8.31
Ta bort Duplicate Songs - allt du behöver är att få verktyg utformat för att ta bort dubbla låtar.
 
11

Shareware
ReplaceKeys 1.01
ReplaceKeys är ett roligt litet spratt som gör att du ersätta många tangentbord tangenttryckningar med olika tangentbord tangenttryckningar.
 
11

Freeware
Toolsoft Audio Manager 1.71
Toolsoft Audio Manager är en musik arrangör programvara för att hantera APE FLAC OGG WMA MP3 WAV (IMA ADPCM, Alaw, ulaw) Raw PCM AAC M4A M4R eAAC + AAC + AU AIF AMR AWB VOC RA AC3 TTA MPC CDA (CD) MP1 MP2 G721 G726 VYF MOV 3GP LPCM VOB (DVD) MP4 M4V.
 
11

Freeware
USB Flash Drive Data Recovery Software 7.0
Återställ bort eller skadats data från ett USB-media-enhet.
 
11

Shareware
Valentine's Day 3D Screensaver 1.2
Saint Alla hjärtans dag är ett utmärkt tillfälle att påminna alla de speciella människor i ditt liv som du älskar dem och verkligen bryr sig om dem.
 
11

Shareware
Voxengo TransGainer x32 1.0
TransGainer, en ljud-AU och VST plugin lämplig för ett brett utbud av professionella musikproduktion använder, implementerar en ljudsignal algoritm kuvertet justering som reagerar på transienter i stället för en signal.
 
11

Trialware
Bloomberg News 1
Bloomberg News 1 är skapad för att vara en ny och innovativ verktyg som visar Bloomberg ekonomiska nyheter. Krav: Windows XP / Vista Yahoo Widgets Motor
 
11

Freeware
Wii American Countdown 1.0
Wii amerikanska Countdown är en fri widget som kommer med en timer nedräkning till den nordamerikanska versionen av Nintendo Wii.
 
11

Freeware
JS Virtual Desktop Manager 0.9.1
En enkel applikation som hjälper dig att hantera ett antal virtuella skrivbord VDM är skrivet i C + + och är en Win32 API program (icke-MFC).
 
11

Freeware
FetchFromTT 0.1
FetchFromTT 0,1 är en bra och enkel att använda program som hämtar data från TT om ShareKhan och ger dig möjlighet att importera hämtade och omvandlas data till format som används av AmiBroker, i realtid och ger också möjligheter för att.
 
11

Trialware
Analog Aero Clock 1.0
Snygg aero style klocka med halvgenomskinlig ram. Digital version kommer snart.
 
11

Freeware
Font 2 DXF 2.0
Du kan använda praktiskt program Font 2 DXF för att enkelt skapa en text i installerade True Type teckensnitt.
 
11

Demo
EDraw Wide Site License
EDraw Max är en vektor-baserad diagramverktyg programvara med rika exempel och mallar.
 
11

Kommersiell
Echo 1.00.0025
Om du har stora CD-samling detta program kan vara till hjälp. Den använder databas för att lagra alla relevanta disk data och möjliggör enkel sökning. Smaler justeringar. Mindre buggar fixa.
 
11

Freeware
3DS Import for Bricscad 1.0
3DS Import för Bricscad är en 3D Studio 3DS-fil import plug-in för Bricscad. Denna plug-in ger Bricscad möjlighet att importera maskor i en 3D Studio 3DS file.3DS Import för Bricscad läser polygongrafik uppgifter som lagras i 3DS-filer och importerar
 
11

Kommersiell