Diverse program nedladdningar

Guitar Tuners 1.0
Guitar Tuner kan du stämma din gitarr på några sekunder för gratis med hjälp av en mikrofon så att du garanterar perfekta tonhöjden ditt instrument varje gång.
 
12

Freeware
KitchenHub Family Organizer 1.5.2
KitchenHub är allt-i-ett familjen organisatör som hjälper dig att hantera ditt hektiska familjeliv.
 
12

Shareware
M3U Dropper 0.73
M3U Dropper skapar bärbara spellistor från länkar. Länkar kan släppas på programmet från webbläsare eller filhanterare. M3U Dropper kan acceptera och starta alla länkar droppar. Så, till hacker typer, kan det också användas
 
12

Freeware
Music Convert Master 5.2.1.435
Musik Convert Master är ett snabbt och enkelt att använda audio konvertering verktyg som låter dig konvertera ljudfiler mellan WAV, OGG, MP3, MP2, RAW, WMA, VOX, MPC, MP + och andra välkända mediaformat på din vilja .
 
12

Shareware
Music MP3 Get PRO 4.7.1.0
Music MP3 Get Basic är ett program som tillåter användare att söka och doawnload musikfilerna de vill ha.
 
12

Trialware
MusicBrainz Picard 0.15.1
MusicBrainz Picard är en cross-plattform (Linux / Mac OS X / Windows) ansökan skriven i Python och är den officiella MusicBrainz tagger.
 
12

Freeware
Nyc Psychic Skins 1.0
Nyc Psychic fönster hud är för media spelare. bra sätt att ändra den gamla utseende. nya funktioner är Intenet startknapp och musik nedladdning. den har en cool, men psykiskt färg Deisgn, många människor älskar och så kommer du. Prova
 
12

Freeware
OKSoft PDF Converter 1.12
OKSoft PDF Converter kan konvertera PDF-filer till text, rtf och bilder. Om du vill läsa PDF-fil medan ingen PDF-läsare installerad på din dator eller om du vill använda texten som ingår i PDF-filen, men den kan inte stödja kopiera och
 
12

Shareware
PoiZone 2.3.3
PoiZone är en subtraktiv synt program utformat för att ge dig professionell kvalitet resultat, utan en inlärningskurva som hindrar din kreativitet.
 
12

Shareware
Prog Finder 64bit 2.27
Prog Finder - Ex. Prog Satellite Finder. Enkelt och helt gratis verktyget kan avsevärt att hjälpa till med justering av parabol eller Terristeral antenn. Funktioner: 1. Beräkning av azimut och höjd vinkel. 2. Indikation på nivån för en
 
12

Freeware
RealView 3.0
RealView är ett mått ansökan, som registrerar och tomter uppmätta värden från analoga maskinvaran i realtid.
 
12

Demo
Record Playing Music On Computer Software 7.0
Spela musik som spelas via din dator. Använd denna programvara för att spela in ljud från video, YouTube ljud, internet radiostationer, etc.
 
12

Shareware
Remove Duplicate Song 9.65
Ta bort Duplicate Song - vad ska jag göra för att ta bort dubbla låt med det enklaste sättet.
 
12

Shareware
Song Surgeon 3.0.5.7
Song kirurg är en mycket enkel att använda men praktisk tillämpning för musiker. Bromsa musik är den vanligaste användningen för Song kirurg. När musik är långsammare kan du lättare och tydligt höra vad som spelas, samt hur den spelas.
 
12

Demo
StreamWriter 1.3.0.0
streamWriter är lätt att använda program som är utformat så att du kan spela MP3 / AAC-strömmar sänds med Internetradio stationer till exempel.
 
12

Freeware
yRoute 2.0.43
Redigerar färdplaner och flygplan för hand kan vara tidskrävande och utsatt för fel.
 
12

Freeware
DWG Converter 2009
DWG Converter 2009 2009 kan du konvertera DWG till DXF, DXF till DWG utan behov av AutoCAD.
 
12

Shareware
Frankie Powell Sugar & Spice Art Pack
Frankie Powell Sugar & Spice Art Pack erbjuder dig en galen Little Mountain kvinna som älskar konst.
 
12

Kommersiell
ShoutBox Timer 1.0
ShoutBox Timer 1,0 är ett intressant program om en gratis multi-purpose intervall runt timer som tjänar för fitness och kampsporter utbildning.
 
12

Freeware
IL Reminder 1.0
påminner dig om viktiga händelser vid en viss tidpunkt. Påminnelse programmet är utformat för att påminna dig om viktiga händelser vid en viss tidpunkt. Du kan ställa in larm intervallet i timmar eller minuter och använd det ljud du
 
12

Freeware