Diverse program nedladdningar

Photo to GIF 8.7
 Du kan använda Foto Till GIF program för att skapa animerade GIF från foton. Du kan använda det lätt, det gäller bara att lägga till dina foton och ställa in bildfrekvens, eller bildstorleken. Den stöder obegränsat antal bilder, men det bildrutor
 
2641

Trialware
Neuro-Programmer 3.0.3
 Neuro-Programmer är ett innovativt program program som kombinerar hjärnvågsstimulering och tillämpad psykologi i en intuitiv format.
 
2639

Shareware
gbAnimator 5.5.282
 Nu skapandet av animerade 2D-modeller och former är mycket lätt på grund av den allomfattande program GbAnimator.
 
2636

Freeware
Zoom Player Home Free 8.00-RC3
 Den bästa mediaspelare för Windows PC är Zoom Player som ger dig full kontroll över din media.
 
2634

Freeware
Digi Graph 2.0
 Digital rutat papper är ett praktiskt verktyg som gör att du kan rita rutat papper på skärmen, spara och skriva ut dina ritningar.
 
2628

Freeware
Kwik-Loupe 2.0
 Du kan använda användarvänligt Kwik-Lupp ansökan om skärmförstoring. Dess förstoringsintervall är 2x till 64x och den stöder snabbt lokalisera funktionen.
 
2623

Freeware
FRAMER 3.3
Den lättanvänt program Framer är kapabla att göra ett enda band av bilder genom att slå ihop en serie bilder.
 
2618

Freeware
Atomic LaunchTray 1.0
Den praktiska program Atomic Launch Tray låter dig starta program och webbsidor och dokument direkt från systemfältet.
 
2614

Shareware
Internet Clock Radio 1
Välkommen till nästa generation av klockradio - eftersom OnlineClock.net har släppt världens första klockradio du kan använda nätet i din favorit webbläsare. Ibland hittar du själv travellling långt hemifrån & kanske du har glömt din väckarklocka.
 
2611

Freeware
Music Duplicate Remover 6.0
 Musik Duplicate Remover används för att skanna din ljudsamling och för att hitta dubbletter som upptar dyrbar diskutrymme.
 
2600

Shareware
Samurize 1.64.3
Samurize är det populära avancerat system för övervakning och desktop Enhancement Engine för Microsoft Windows 2000/XP/2003.
 
2597

Freeware
Romero 8-Ball 1.0
 Nu Magic 8-Ball presenteras av detta 8-Ball widget. Det är bara att koncentrera sig på ja / nej fråga och efter att dubbelklicka på widgeten, kommer den att läsa ditt sinne för att försöka gissa svaret.
 
2590

Freeware
FRS Coloring Book 1.3
 FRS Coloring Book innehåller 100 bilder som är fyllda med roliga. Den här boken är för playgroup och Förskolebarn. Dina barns kommer verkligen som denna målarbok program eftersom det i denna ålder de kan färglägga bilder på egen hand.
 
2589

Demo
JX Ovulation Calendar 2.3.264
JX Ägglossning Kalender är ett enkelt och användarvänligt Ägglossningskalender för kvinnor.
 
2588

Shareware
Kalender 1.0
     Du kan enkelt växla mellan dagens datum i den gregorianska kalendern och Hijri kalendern genom att använda Kalender widget. Det gör att du kan kontrollera något specifikt datum i båda kalendrarna för.
 
2587

Freeware
DisplayFusion 5.1
 Display fungerar bäst med flera skärmar, men du kan även använda den med bara en. Det är ett stort program som kan göra din dubbla bildskärmar eller trippel skärm eller ännu mer liv. Från att du kan använda en annan bakgrundsbild på varje bildskärm,
 
2583

Shareware
FreeMind 0.9.0
 Du kan använda denna Free Mind programvara för att hålla reda på projekt och för att lägga till länkar till viktiga filer, och för att hålla en samling av små eller medelstora anteckningar med länkar på något område som expanderar vid behov.
 
2582

Freeware
Yahoo! UK Travel Search 1.0
Den praktiska Yahoo! UK Travel Search Widget använder Travels sökteknik för att ge dig snabb respons. Du kan använda den för att söka efter hotell eller en flygning. Det är mycket lätt att använda, det gäller bara att ange datum och annan efterfrågad
 
2577

Freeware
BINGO FUN 3.0
Du kan spela bingo på din dator genom att använda hands BINGO FUN-programmet. Detta program kan roa din familj samtidigt som den hjälper barnen att lära sig siffror och mönster. Det kan du kontrollera hastigheten på att ringa och du kan bestämma om
 
2568

Shareware
Lightbox JS Gallery Creator 1.1
 Nu kan du enkelt ändra och konfigurera album med hjälp av ett enkelt program Ligthbox Gallery Creator.
 
2568

Freeware