Diverse program nedladdningar

Breakaway DJ 0.90.05
Du vill stå ut från mängden och dina konkurrenter. DJ programvara där ute kan vara bra för remixar och tempo, men de don? EURTMt förbättra ljudkvaliteten. Skriv in Breakaway DJ ljudprocessor. Oavsett vad DJ-program du använder, se till att
 
15

Trialware
Gpx2bin 1.10
Ett program för att konvertera GPS-spår *. Gpx, *. MPS, *. PLT eller *. NMEA-format till Navitel Tracks.bin "blue line"-fil.
 
15

Freeware
Mobiano Free mp3 ringtones Pack - #2 1.0
Mobiano Gratis mp3 ringsignaler: Classic Song Ringsignaler för Pocket PC: Innehåller: 1.
 
15

Freeware
Open Music Player Portable 0.3.3015 Beta
OpenMusicPlayer är en musikspelare med mycket låg resursanvändning. Det kan spela MP3, OGG, AAC, FLAC, WAV, WMA, TTA. Man kan ladda ner texter, CD-skivor spela och internet radio. Du kan göra filen kö och redigera dem. Du kan välja mellan 7
 
15

Freeware
RapidComposer 2.51
RapidComposer är en unik, icke-förstörande, parametrisk frasen-baserad musik sammansättningen programvara.
 
15

Demo
Remove File Duplicates 6.79
Avlägsna Fil dubbletter! Använda fil dubblett borttagare! Allt du behöver ta bort filen dubbletter är att ladda ner denna hi-end program som skapats speciellt för att ta bort filen dubbletter. Vi har gjort allt för att göra uppgiften att ta bort
 
15

Shareware
Simple Odds Converter 1.1
En snabb och enkel fönster kalkylator för att konvertera sport odds mellan de tre vanligaste formaten, Storbritannien (fraktionerad), europeiska (decimal) och amerikansk stil.
 
15

Freeware
Sonos 4 3.2.2
Sonos 4 är ett program multiband kompressor limiter för radiostationer. Med denna programvara och en lämplig ljudkort är det möjligt att vända en Windows-dator till en radiosändning processor. Processorn uppnår sin enastående ljudstyrka med
 
15

Trialware
Voxengo Polysquasher x64 2.2
Voxengo Polysquasher är en mastering kompressor AU och VST plugin för professionell ljud-och ljudprogram produktion.
 
15

Demo
WaveSurround 4.13
WaveSurround är en rumslig förstärkare som använder HRTF binaural bearbetning och sofistikerad överhörning avbryta teknik för att sätta dig i dina stereospår och mixar, vilket gör din musik omger dig.
 
15

Trialware
Winamp Delete Current Song Software 7.0
Denna applikation ger en lösning för användare som vill ta bort eller flytta spelas Winamp låtar från sin dator eller spellista.
 
15

Shareware
Wroussara Trilogy SciFi E-Book Preview 01
Ladda ner gratis förhandsvisning (kapitel 1) Förhandsgranskning av det spännande nya science fiction ebook, "The Wroussara Trilogy - Volym I - Star Hopper" - En ny scifi ebook om utomjordingar och deras UFO som rädda en människa från.
 
15

Kommersiell
VOR Calculator 1.05
Följande funktioner stöds av NOAA databas av VOR platser och undersökning baserad programvara verktyg VOR Calculator: den har inbyggd fil analysfunktion, den har tre snabba navigationsberäkningar i förhållande till VOR-stationer, det gör forska VOR.
 
15

Shareware
Art and Antique Organizer Deluxe 3.1
Konst och Antik Organizer Deluxe 3,1 är ett avancerat och lättanvänt program som är utformat speciellt för privat-och företagskunder samlare, små gallerier, återförsäljare, konstnärer, förläggare, värderingsmän, små museer, och.
 
15

Trialware
Pepakura Viewer 1.02
Pepakura Viewer 1,02 är ett program som fungerar som en gratis dedikerad Viewer visar verk som skapats av "Pepakura Designer".
 
15

Trialware
PC Lap Counter 1.0
Den praktiska program PC Varvräknare är särskilt utformad för att övervaka slot bil ras.
 
15

Freeware
Stormy Weather! 2.2
Håll dig uppdaterad med Doppler radar som tillhandahålls av National Weather Service av NOAA (endast USA).
 
15

Freeware
gPod Controller 3
gPod Controller 3 är en mycket effektiv, hög kvalitet verktyg som kan hantera dina iTunes med din gPod.
 
15

Freeware
MB Vedic Astrology Planetary Dignities 1.0
MB Vedic astrologi Planetary Digniteter 1,0 berättar therulership av planeterna i de tecken som finns i baserat på Vedic Astrology.
 
15

Freeware
SR 3D Builder 0.5.1.4
SR 3D Builder 0.5.1.4 lanseras för att vara en enkel och bekväm applikation som ger användaren ett nytt sätt att skapa dina Lego-modeller med PC huvudfunktioner:. Fullt 3d byggnad envinronment med eftertanke och OH Stora Du kommer att se din
 
15

Freeware