Diverse program nedladdningar

Garmap2 1.27
Garmap2 är ett användbart navigationsprogram för din dator. Garmap2 visar den aktuella positionen från din GPS, och du kan läsa bitmapp på datorn. Garmap2 är ett alternativ till GPS, och du kan spela in det spår data i PC. Med detta verktyg kan du
 
82

Freeware
Chord Charts Pro Demo 2.0.2
Chord Charts Pro skapar ackord och skala diagram för stränginstrument eller piano / keyboard i olika format: - vektor (emf, svg), speciellt lämplig för en högkvalitativ utskrift, - raster (png, jpg, gif, bmp) Den omfattande alternativ gör det möjligt.
 
82

Shareware
Sudoku XL-Solver 1.0
Sudoku är ett 9x9 rutnät. I tidningen varje dag kan de fylla i 20-30% av de 81 nummer i rutnätet. Ditt mål är att fylla i de återstående siffrorna. Varje rad, kolumn och 3x3 subgrid måste innehålla samtliga siffror från 1 till 9 utan några siffror
 
81

Freeware
Real Time Relativity 1.6
Real Time relativitetsteorin är ett datorprogram som körs på Windows eller Mac OSX-system som tillåter användaren att interaktivt uppleva en virtuell relativistisk world.
 
80

Freeware
SmarterNotify 2.0
SmarterNotify är en enkel att använda Windows-baserade anmälan verktyg som skickar meddelanden direkt till en användare skrivbordet.
 
76

Freeware
IKEA HomePlanner Kitchen 1.9.6
Nu kan du designa ditt kök efter dina önskemål med hjälp av praktisk programvara IKEA Home Kitchen.
 
73

Freeware
PC Replay Baseball 3.0
PC Replay Baseball tar allt det roliga och action från Replay Baseball bordsskivan till din dator.
 
65

Shareware
TViX NetShare 2.13
Den praktiska program TViX NetShare inte kräver en IP-adress för att ansluta datorn till nätverket.
 
63

Freeware
Clavis Sinica 5.0
Denna enkla att använda programmet hjälper dig att lära dig kinesiska genom att låsa upp innebörden och strukturen på de kinesiska tecknen i de texter du vill läsa.
 
63

Shareware
GenStat Microarray Examples (12th Edition) 1.0
En microarray är en glasskiva eller kiselchip som har haft ett bibliotek (en samling av DNA-sekvenser) av enkelsträngade DNA-fragment som fastställts på dess yta.
 
62

Freeware
Stellarium Plugin Bundle 0.0.1
Stellarium är ett gratis open source planetarium för datorn. Det visar en realistisk himmel i 3D, precis som det du ser med blotta ögat, kikare eller ett telescope.It används i planetarium projektorer. Bara ställa in koordinaterna och gå. Huvuddrag:
 
61

Demo
FirstStop WebSearch 5.0.3.39
Otroligt snabb desktop programvara som söker igenom flera sökmotorer och webbplatser samtidigt för en mer omfattande Internet-upplevelse.
 
58

Demo
GeoLocator 11.61
Med denna widget kan du kolla latitud och longitud för önskad plats. Du kan använda sökfunktionen eller klicka bara på kartan. Latitude är en geografisk koordinat som anger nord-sydlig position en punkt på jordytan. Longitud är en geografisk
 
54

Freeware
Love II Smiley Collection for PostSmile 5.4
 Love II Smiley Collection för Postsmile är en stor grafisk samling med hjälp av Masterra inlägg Smile program för att uttrycka dina känslor.
 
52

Freeware
Transcription Desktop 5.1.0.10
Vianeta Transkription Desktop ger transkription organisationer möjligheten att centralt hantera valfritt antal transcriptionists från en enda dator, medan anpassningsbara routing-funktioner hjälper till att effektivisera arbetsflödet och förbättra.
 
52

Freeware
Calculus Victus 2.0.3.1
Calculus Victus är ett ett avancerat dietary verktyg som hjälper dig att följa den optimala kosten med minimal påverkan på mångfalden och kvaliteten på mat som du kan äta.
 
52

Shareware
TiVo Desktop 2.8.2
Den TiVo tjänsten kommer att ge dig alla dina favorit tv-program, redo att titta på när du vill.
 
51

Freeware
Lion Skin Pack x64 12.0
Lion Skin Pack X64 kommer att ändra utseendet på din Windows 7-operativsystemet. Tillämpa denna förpackning kommer att förvandla din Windows-gränssnittet i Mac OSX Lion-gränssnittet. Från knappar till musåtgärder, allt kommer att förändras och du ska
 
47

Freeware
TotoPRo 1X2 1.01
400 Wheeling system för alla 1x2 spel: Loteria Esportiva, Loteca, Vakio - Veikkaus, Toto-R, TotoCalcio, Quiniela, ?portna Napoved, Totobola, Promosport, Lotofoot, Fu?
 
44

Shareware
Visual Basic 2010 Express
Visual Basic 2010 Express är en del av Visual Studio 2010 Express familj, en gratis uppsättning verktyg som Windows utvecklare på alla nivåer kan använda för att skapa egna applikationer med grundläggande och expert inställningar.
 
44

Freeware