Diverse program nedladdningar

Screen Split 6.19
Screen Split är ett gratis program som tillåter användare att välja den aktiva skärmen genom att klicka på Monitor-menyn och sedan välja antingen Primär bildskärm eller sekundär bildskärm alternativet.
 
272

Freeware
Toontown Flower Planter 1.50.0.105
Blommor är utformad för att ge dig en genväg till plantering flowers.It inte automatiskt kör du runt din egendom, men det kommer att göra det klickar för dig när du väljer en plats att plantera ett flower.All du behöver göra är att gå till den plats
 
272

Freeware
Au2Thumbs Pro 1.7.2
Gör skapa miniatyrer enkel och snabb. Bara att peka på den katalog där dina bilder är, ange din storlek miniatyrbild utgång, avancerade alternativ och du är redo att gå. Au2Thumbs PRO suports 27 olika bildformat och låter dig
 
271

Shareware
Neptune CMax Planner 5.0.6
Denna passage planering och online navigering program ger dig MAX C-Map kartografi ger precision, detaljer, världsomspännande täckning, liksom alla de Neptune beräkningar kurs och tidvatten data.
 
271

Shareware
iSky WIC 1.1
Isky WIC är ett gratis program som låter dig att välja platser som helst i världen och välja de väderdata som du vill se.
 
270

Freeware
MP3 Boss music database and manager 0.683
 MP3 Boss kan du enkelt hantera och spela upp musikfiler. MP3 Boss inkluderar integrerat stöd för WinAmp, automatisk skanning av MP3-taggar, omfattande databasfunktioner, allmän filhantering, fil sanering, specialfunktioner som individuellt
 
263

Shareware
Voxengo Beeper 2.4
 Den kompletterande ljudbearbetning AU och VST plug-in Summer som du kan använda för att sätta in kort pip, brus brast eller tysta signaler till alla ljudmaterial.
 
262

Freeware
Pro SoloVst 1.06
AM musikteknologi Pro SoloVst virtuella instrument återger monofoniska analog synt från början av 1970-ARP Pro Soloist.
 
260

Demo
Coder/Decoder 1.2.0
Den fria och användbar widget Coder / Decoder kan du koder och avkodar all text. Det låter dig att göra hemliga samtal och ingen kommer att förstå dig.
 
259

Freeware
VISTA Business Icons 1.0
Vista Business Ikoner är helt inspirerad av utseendet på Windows Vista. Det har 1040 ikoner som kombinerar fotorealistiska 3D stil, Cristal mjuka toner och tilltalande bilder. Vista beståndet är lämplig för noggrant utvecklade applikationer
 
255

Demo
Add2it PostIt Free 1.9
Add2it postit Free är en cool verktyg som kan hjälpa dig att skriva anteckningar om vad du vill.
 
248

Freeware
Intecal 5.0.2.1
Intecal är ett lättanvänt kalibrering program programvara för generering kalibreringsprocedurer, schemaläggning arbete och dokumentera resultaten.
 
246

Shareware
MouseRate 1.1.0.1
Kan du vänta på kvällen att rida din cykel? Köpte du en bil men måste sitta 8-timmars arbetsdag? Saknar du din gaspedalen just nu? Få denna underbara MouseRate. Detta är en nödvändighet för den verkliga människan. Detta är allt du behöver för att
 
245

Freeware
MXScan 1.1.7.1
Detta är ett separat program som ger dig möjlighet att logga din PCM s PID (Parameter-ID) och logga de 3 ADC-ingångar på TunerCat eller Chips Jet hårdvara.
 
245

Shareware
Informatik xPrint 4.22
Informatik XPrint konverterar alla utskrivbara dokument, till en sida eller flersidiga TIFF eller PDF, eller andra vanliga bildformat.
 
244

Shareware
Moon Planting Matrix 1.2.3.4
Denna programvara ger dig mer möjlighet att anpassa efter dina exakta frost datum, tidszon och grönsaker och frukter som du vill växa - med Månen Plantering Matrix lättläst moon fas och tecken, och mer precisa listor plantering.
 
242

Shareware
Azotix Active Organizer 2.3.6
Aktiv Organizer är klienten för att arbeta med Google Kalender och Google Contacts.…
 
241

Shareware
Bugs Images Collection 5.4
Du kan göra din e dynamiskt med hjälp av denna buggar samling som inkluderar flera 8 uppsättningar av animerade och icke-animerade väl utformade bilder, smilies och emoticons.
 
240

Freeware
Show kit 2.0
Show kit 2,0 är en multi-mall multimedia authoring verktyg som ger dig gränssnittet för att skapa häpnadsväckande Flash och HTML webbplatser, Flash-presentationer, Flash vinjetter och Flash sträckningsanordningar.
 
237

Shareware
NoICE for MSP430 9.2.1.1921
Noice är en debugger för mikroprocessorer. Använda ett minimum av resurser på målsystemet, ger bränslesnålhet dig med de flesta av funktionerna i en In Circuit Emulator - men med ingen is (och väldigt lite pengar). Noice För MSP430, med stöd för
 
236

Freeware