Diverse program nedladdningar

GooReader 3.0
 Du kan använda det här programmet på datorn för att söka, ladda ner och läsa Google Books online och offline. Det gör att du kan lägga till bokmärken och anteckningar och du kan skapa personliga bibliotek och spara Google Böcker till PDF.
 
329

Freeware
GetWInfo 1.34
 Windows-programmerare och avancerade Windows-användare använder behändigt programverktyg GetWInfo för att få information om den valda fönstret eller sub-fönster och för att skicka det budskapet om fönstret.
 
328

Freeware
UEFA Informer 1.8.0.4
 Med UEFA Informer Gadget, kan du spåra poängen för fotbollsmatcher och det berättar om lagen som står för World Cup i realtid.
 
325

Freeware
TweakGDS 1.1
Du kan använda TweakGDS för tweaking Search indexering motor av Google Desktop. Dess viktigaste funktioner är att det är i stånd att röra din Google Desktop Search index och ändra dessa enheter eller undermappar som är indexerade, du kan starta den
 
324

Freeware
Opera Indonesia 2011 Calendar 11.61
Med bilder från Indonesien tagna av Opera-användare.…
 
318

Freeware
Gradebook Buddy 1.2
 Den mycket hjälpsam Widget för lärare och studenter glider gradering som ger dig uppdrag betygen för 6-99 frågor.
 
309

Freeware
Mouse Button Clicker 1.0.0.1
Mouse Button Clicker är en mus Automation Software som kan användas för att klicka musknappar med ett system brett konfigurerbart kortkommando.
 
304

Freeware
Ra2dTomo 0.8
Ra2dTomo är ett verktyg för 2d refraktion tomografi. Det är möjligt att införliva godtycklig yttopografi genom användning av ostrukturerade triangel meshs. Den läser flera format (reflex, gremix, Tom och egna format) och tillåter användaren att
 
299

Freeware
Windows 7 in a Box 1.0
För alla som gjorde den stora övergången till Windows 7 här är den ultimata skrivbordet Tool.Windows7 i en låda. Windows7 i en låda var utformat ...
 
298

Freeware
DiVent Application 2.5
Beräkningsanordningen programmet DiVent är en speciell programvara som tilldelats för att lösa problemen med att designa och beräknande.
 
297

Freeware
TRF.Collection 4.0
TRF - tandemupprepningar Finder En tandemupprepning i DNA är två eller fler intilliggande, ungefärliga kopior av ett mönster av nukleotider.
 
294

Freeware
Star of David Christian Screensaver
Davidsstjärna 3D Christian Screensaver är en fri Scrensaver. Davidsstjärna 3D Christian Screensaver presenterar några utestående animerade grafik. Den fria Davidsstjärnan 3D Christian Screensaver omfattar nästan 30 minuter av vackra, CD-kvalitet
 
291

Freeware
Vista Live pack for Windows XP 3.0
Denna nya version av förpackning ger några förändringar: - Fast mörk verktygsfältet till det normala, tillsatta Viorb 2 - Fast namnlisten font problem-Fast klassisk startmeny bilder-Added mer levande stil element: - rullningslister, knappar mm Vista.
 
289

Shareware
AppSounds 1.0
     Du kan använda alla MP3 till WAV Converter för att lägga till något wav ljud till någon av dina favoritprogram. Du kan välja ljud från din dator och du kan spela in din egen med hjälp av en mikrofon.
 
288

Freeware
Tournament Scheduler Lite 6.0.0011
Tournament Scheduler Lite är en rättfram program som låter dig skapa konsoler för enkel eliminering, dubbel eliminering och pool play.
 
288

Shareware
ComixChannel 1.0
Comix Channel är ett program som låter dig ladda ner serier från internet och visar dem.
 
286

Freeware
Finestra Virtual Desktops 2.5.4501.1476
Till skillnad från de flesta virtuella skrivbord chefer, är Finestra elegant och lätt att använda.
 
285

Freeware
GLoSS 6.0
Gloss är en skärmsläckare och desktop-växlare för Gallery2 som använder slumpmässig bild funktionerna Block functionality.
 
282

Freeware
EarthPaint 1.3.1
EarthPaint är en målning och teckning verktyg för Google Earth. EarthPaint tillåter användaren att skapa frihand ritningar och publicera dem som Google Earth malda överlägg. EarthPaint synkroniserar sin syn med Google Earth, och visar en refererad
 
280

Freeware
eClipseReader EyeNet 4.2.0.831
eClipseReader-EyeNet version 4.2 är den mest avancerade DAISY digital talbok spelare och text dokument läsare, som erbjuder stöd för över 30 format av tillgängliga medier. Förutom att läsa Daisy-böcker och textfiler, inkluderar eClipseReader-EyeNet
 
277

Shareware