Diverse program nedladdningar

Deskplex 1.0
Nu kan du öka din produktivitet och kan njuta av när du arbetar på datorn med hjälp av inkluderande programvara Deskplex som faktiskt är en enkel visuell skrivbord.
 
404

Freeware
Plot Digitizer 2.4.1
Tomt Digitizer ansökan är avsedd att vara ett Java-program som används för att digitalisera skannade tomter av funktionella uppgifter.
 
403

Freeware
abylon LOGON-WALLPAPER-CHANGER 1.0
Du kan använda praktisk programvara abylon LOGON-TAPET-CHANGER för följande ändamål: för att anpassa inloggningsskärmen bakgrunden; för att automatiskt ändra bilden varje gång du loggar in; för att aktivera skärmsläckaren på inloggningsskärmen; för.
 
402

Shareware
MP3 File Size (Bitrate) Reduce Software 7.0
Komprimera filstorleken för en eller flera MP3-filer.
 
399

Shareware
COSMIC HC08/HCS08 Evaluation Kit 4.6.3
Den allomfattande program COSMIC HC08/HCS08 Evaluation Kit är särskilt utformad för att göra komplex process av migrationen mellan målen enkla.
 
393

Freeware
Infiniti Theme Pack 1.0
Du kan ändra utseende på ditt system genom att använda Infiniti Theme Pack som bara är kompatibel med Windows 7 Home Premium, Professional, Enterprise eller Ultimate.
 
391

Freeware
Radio Operations Center for Kantronics 3.96.07
Du kan få den omfattande svit av exklusiva programvarulösningar från praktiska program Radio Operations Center For Kantronics.
 
391

Freeware
netViz Demo 7.0
NetViz är en visualisering skal för ett koncept orienterad sökmotor. NetViz presenterar en interaktiv 3D-visualisering av sambanden mellan begreppen och deras tillhörande documents.The självorganiserande kartan är användbar för oss, men en del kan ha
 
385

Demo
SplashShopper iPhone Desktop 3.0.2
Den praktiskt program Splashshopper IPhone Desktop gör svåra uppgiften att hantera och synkronisera listorna på din iPhone eller iPod Touch mycket lätt.
 
384

Freeware
TYT3107 1.2
Den praktiskt program för walkie-talkie TYT är TYT3107 som har följande egenskaper: högt och tydligt tonala utgång; hög kompatibilitet och tillförlitlighet; tillgängliga för långa avstånd; Hög kapacitet batteri och lång standby batteritid, och.
 
379

Freeware
Photo Puzzle Fun 1.0
Den klassiska intressant skjutspel pussel håller upptagen både unga och barns. Den skär ditt foto i 16 bitar och ditt mål är att reformera det igen. Det är mycket tilltalande spel som har olika svårighetsgrader och ger dig möjlighet att välja nivå
 
377

Freeware
OT2 1.1
OT2 är en bonsai samling programvara för * nix-system och fönster, det hjälper dig att hantera dina träd, dina krukor och dina pictures.
 
377

Freeware
LyricsJoy.com 1.0
 Du kan visar texterna i lyssnings låt med denna plug-in. det fungerar på Winamp, Foobar 2000 XMPlay, Real Player, iTunes, Yahoo Jukebox. Det gör inte bara att du kan se låttexten av låten, men, det också visar dem på din Yahoo och / eller gTalk
 
375

Freeware
BT Wallpaper Slideshow 1.0.0.24
Du kan ställa dina filer och bilder som diabilder på skrivbordet som bakgrund med Bakgrund Bildspel.
 
375

Freeware
EZITREE Plus 12.05.0029
EZITREE är ett datorprogram som har utvecklats i Australien under de senaste 20 åren för att användas av släktforskare som vill att deras dator för att lagra mer än bara grundläggande information om sin familj.
 
373

Shareware
WindowCurl 1.0
Vänd på fönstret genom att dra i hörnet av windowWhen du vill bekräfta innehållet i fönstret under överlappande fönster, kan det ses som vanligt att klicka på knappen i Aktivitetsfältet eller klicka på en lägre window.
 
372

Freeware
The Weather Channel Desktop 6.0.0.16
Nu kan du hålla dig uppdaterad med vädret, klimatet, och hälsorelaterad information med hjälp av denna bäst och gratis Weather Channel Desktop verktyg.
 
371

Freeware
Dynamic Dealer 2.16
Dynamic Dealer är ett program som genererar överbrygga händer att även slumpmässiga, är inom parametrar som användaren (kostym längder och höga poäng kort).
 
371

Shareware
irs Annotate 1.0
IRS Kommentera är idealisk för användning på en interaktiv whiteboard eller frambringa skärmdumpar .
 
369

Freeware
CROSS REF 2.0
CROSS REF mjukvara - WordPress och lös plugins typ som tillåter blogginlägg författarna att söka CrossRef metadata med fullständiga eller partiella citat och sedan infoga det formaterade och DOI-linked citat i sin blogg utstationering tillsammans med.
 
368

Freeware