Diverse program nedladdningar

Scatt Shooter Training System 6.33
Du kan använda praktisk programvara scatt Shooter Training System inte bara för effektiv träning, men också för att analysera resultat vid fotografering.
 
467

Freeware
FoxTag Editor 3.6.0
Den omfattande tagg processor FoxTag Editor är laddad med skickliga funktioner och en instinktiv gränssnitt som har väl organiserade och tydligt märkta ikoner.
 
462

Freeware
MP3+G Toolz 4.0.1.0
 MP3 + G Tools paketet används för att omvandla karaoke CD + G, Ljud + G, Bin, eller zip-filer.
 
460

Freeware
Weather Gizmo 1.0.0.1
 Väder Gizmo är ett verktyg som utvecklats speciellt för att hjälpa individer visa väderförhållandena från alla större städer i världen.
 
456

Freeware
Dr. Axel Benz Red Folders 1.0
Få överallt du vill med ett klick? Dr Axel BenzRed FoldersHow mycket tid lägger du på din dator med navigation? Om du tror att det är för mycket, kommer detta program hjälpa dig. Dr Axel Benz röda mappar är ett mirakel? det får du till de mappar du
 
451

Demo
Web Photo Posting 5.8
 Web Photo utstationering ger dig verktyg som hjälper dig att sätta dina bilder på webben, världens scen.
 
448

Shareware
MGL Central 1.7
Den omfattande flygdatabas om tillhandahålls av exklusiva programvara MGL Central som är ett Windows-baserat program och driver runt en central databas som innehåller flygrelaterade poster.
 
438

Freeware
iRestBreak 3.0.1.101
Nu kan du skydda din hälsa när du använder datorn på grund av inkluderande programvara IRestBreak. Den gör det möjligt genom att påminna användarna att ta vila och kan förhindra Belastningsskador samt datorseende syndrom, och OOS.
 
436

Shareware
Patriotic Scenic Reflections 4.0
Du kan dekorera ditt skrivbord med vackra patriotiska Scenic Reflections skärmsläckare som innehåller 73 vackra, rörliga och minnesvärda patriotiska bilder av Amerika.
 
432

Freeware
Xplanet 1.2.0
Den xplanet Programmet är kapabel att göra en bild av jorden eller någon annan planet på ditt system skrivbordet.
 
431

Freeware
Images of Ireland Desktop Theme for Windows XP 1.0
Bilder från Irland Desktop tema innehåller Filte och Nordirland turistråd förutsatt bilder.
 
425

Freeware
Silicon Mirror & Kaleidoscope 4.25
Du kan dekorera ditt skrivbord med vackra Silicon Mirror & Kaleidoscope skärmsläckare som skapar kalejdoskopisk bilder för skrivbordet med hjälp av Silicon Mirror.
 
424

Shareware
Luck of the Draw 1.0.1
Den lilla programmet Lycka till i dragningen hjälpa dig att utföra drar. Du kan lägga till poster för oavgjort och det finns en eller flera poster som dras slumpmässigt. Det finns många alternativ och genom att använda dessa alternativ kan du anpassa
 
423

Freeware
PDF To MP3 Converter Software 7.0
Skapa MP3-filer från PDF-filer. Volym, kan hastigheten på tal och röster anges.
 
422

Shareware
Harry Potter and the Deathly Hallows Countdown 1
Syftet med Harry Potter och dödsrelikerna Countdown 1 widget är att räkna ner dagar, timmar, minuter och sekunder tills den sista Harry Potter-bok släpps.
 
419

Freeware
Chinese Zodiac Theme Pack 1.0
Chinese Zodiac Theme Pack är ett komplett paket för att skapa konstnärliga tema för fönster 7with små ljud och tecken alert. Dessa dem kan användas på fönster 7 professional, premium, Enterprise eller Ultimate edition.
 
418

Freeware
WinBMD 7.2.0
Den allomfattande WinBMD program som i princip används för Windows transkription har inbyggd Viewer som gör det användningen enklare.
 
418

Freeware
Fiberworks Silver 4204 4.2.0.4
Du kan använda praktisk programvara Fiberworks Silver 4204 gran analysera fiber eftersom den kombinerar den Silver och Silver Plus i ett program.
 
415

Shareware
Gapminder World 0.0.6
Du kan använda inkluderande programvara Gapminder World för att visa animerade statistik om följande sätt på ditt system: infrastruktur samt hälsa, inkomst per person, befolkning, nativitet, utbildning, global livslängd, ekonomi, dödlighet, ekonomisk.
 
411

Freeware
DM-100 Utility 2.1.0.2
Du kan använda praktiskt programverktyg DM-100 för följande ändamål: för att ladda upp egna mätare; för uppdatering av sensortabellen från din dator till din DM-100/200 universell OLED mätare; för att ladda upp egna bakgrunder och mer.
 
408

Freeware