Diverse program nedladdningar

ICE Color 1.4
ICE Color är ett unikt verktyg avsedda speciellt för bildförbättring och färgkorrigering av digitalkamera eller skannade fotografier.
 
530

Shareware
DSyms for AutoCAD LT 2.0
En enda rullgardinsmenyn symboler biblioteket Add-on för AutoCAD LT97, LT98 och AutoCAD LT2000, inriktas på 2DARCHITECTURAL och Interiors discipliner.
 
525

Shareware
TvAnts 1.0.0.59 B0836
TvAnts är en av nästa generations P2P-program som gör att många användare att dela med direktsändningar, inte filer. Dessa strömmar kan innehålla ...
 
518

Freeware
USA People Search 1.0
 Nu kan du enkelt och snabbt hitta alla i USA med hjälp av denna behändiga USA Personsök widget. Den lokaliserar på skrivbordet och visar resultaten i den nya webbsidan.
 
512

Freeware
Live Cricket
Nu du ca hålla dig up-to-date med poäng på cricket med inkluderande mjukvara gadget Live Cricket.
 
511

Freeware
Orb skins for Alwact Clock 1.0
Nu Orb skinn av Alwact Clock kommer i blått, grönt, gult och orange färger. När du installerar denna hud pack, alla dessa skinn lägger automatiskt till huden listan. Du kan välja din favoritfärg enkelt genom att öppna mappen för huden från
 
508

Freeware
Color LaserJet 2600n 5.0
Alla tidigare korrigeringar och förbättringar ingår i praktiskt program Color LaserJet 2600n som räcker i storlek och kräver snabb internetuppkoppling hastighet för nedladdning.
 
507

Freeware
HeatSinkDesigner 2.15
Den praktiska programverktyg HeatSinkDesigner är särskilt utformat för att hitta den bästa kylningslösning för ditt ansikte.
 
502

Shareware
MP3 Normalize Volume Levels Software 7.0
Ändra decibel volym av en eller flera mp3-filer till en viss nivå.
 
497

Shareware
Remove Duplicate Music Platinum 3.86
Du kan använda den prisbelönta verktyget Remove Duplicate Music för att hitta och ta bort duplicerade musik från musiksamling samt från alla hårda och flash-enheter, och från mappar och arkiv.
 
497

Shareware
Weather Exchange 1.0.57
Väder Exchange är Windows skrivbord verktyg som ger dig alla typer av väderrelaterad information om ditt område i korta ord som du kan kalla det en väder kontrollpanel.
 
495

Freeware
AstoundSound Expander 3.0.4
Den AstoundSound Expander är en programvara som bearbetar allt ljud på datorn. Det tar stereoljud som indata och producerar en betydligt bredare stereobild, samtidigt center information (t.ex. sång eller mitten iscensatta instrument), i realtid.
 
494

Demo
InterGate 9.3.6
Nu kan du skydda din organisation från någon typ av bedrägerier och brott mot upphovsrätten, etc med hjälp av praktiska program Intergate.
 
487

Shareware
Diagram Designer 1.26
Du kan enkelt göra flödesscheman, diagram och bildspel med hjälp av vektorgrafik redaktör.
 
484

Freeware
WinJudge 1.0.0
Nu kan du inclusive programvara WinJudge för boskap och häst döma tävlingar. Den stöder obegränsat antal klasser och kategorier samtidigt kan acceptera alla de generiska tävlingsdatamängden upp i ett fönster. Det har användarvänligt gränssnitt som är
 
482

Shareware
TexRD 0.4
 TexRD är ett praktiskt verktyg som gör animerade slumpmässiga strukturer som skall genereras med hjälp av algoritmer baserade princip reaktion-diffusion på.
 
481

Freeware
XUS Desktop 1.5.65
 XUS Desktop är en kraftfull skrivbordsikon Manager program som låter dig organisera dina fönster skrivbordsikoner mycket enkelt.
 
479

Shareware
FarmerGPS5 5.9.3
Du kan använda praktisk programvara FarmerGPS5 för att minska överlappningar och minimera besprutnings luckor. Det har användarvänligt gränssnitt som är mycket lätt att använda för alla.
 
476

Shareware
Eye2eye Britain Panoramic 2.0
 Eye2eye Panorama är en komplett produkt utan tidsbegränsning eller inaktiverade funktioner, som täcker Englands vackra grevskapet Dorset med 32 panoramor och 285 bilder av 78 platser som valts ut från de fullständiga Eye2eye Storbritanniens 1.
 
473

Freeware
Sudoku Widget 2.0
Den lilla versionen av världsberömda sinne spel är Sudoku Widget. I det här spelet ditt mål är att fylla i 9x9 rutnät på så sätt att varje rad, kolumn och en av de nio utsedda 3x3 sub-nät innehåller siffrorna 1 till 9.
 
468

Freeware