Diverse program nedladdningar

Ivcon 1.13
Ivcon är en C + +-program som kan köras från kommandoraden. Det gör att du kan konvertera mellan olika 3D-grafikformat tillsammans med läs-och skrivförmåga. Den stöder nästan alla populära 3D-format och scenelement. Dess unika egenskaper är: filer
 
621

Freeware
South Park Episode Countdown 1.0
 Nu kan du hålla dig uppdaterad med din favorit karikatyrerna med denna behändiga South Park episod Countdown Widget. Den visar tiden till nästa episod av South Park karikatyrerna kom.
 
619

Freeware
Stats Golf Par
du kan använda den enkla men praktiskt Stats Golf för fullständig analys av din nuvarande praxis rad och naturligtvis spelar statistik.
 
618

Shareware
ViGlance 1.0.1306
ViGlance gör det möjligt att snabbt starta programmet även utan att använda Snabbstart programmet eftersom det sätter alla funktionerna i Snabbstart i sin aktivitetsfältet.
 
604

Freeware
abcNotes 1.5.1
 Den mest praktiska och användarvänliga anteckningar i världen är abcNotes. Det finns knappar på noterna och du kan rotera dessa anteckningar i valfri vinkel.'
 
601

Shareware
Pipes! 1.0.1
Din standard "Anslut rören" spelet. Klicka på en sektion av rör för att rotera moturs. Pusslet är löst när alla rörsektioner är gröna. Rören! widget är en logisk tanke på spelet kräver någon hjärnaktivitet.
 
594

Freeware
Animator 1.0
 Animator är ett litet men kraftfullt och användbart program som gör att du kan göra animationer för stop motion. Du kan använda denna behändiga programmet helt gratis.
 
591

Freeware
Television Player 3.2
 Programvara Television Player kan du njuta av live-TV-kanaler på internet. Du kan se följande stationer med bästa kvalitet och utan kostnad: HBO, Star Film, ESPN, Star Sport, Cinemax Film, Setanta Sports, MTV Asia, MTV amerikanska, Cartoon Networks,
 
587

Freeware
MAutoEqualizer 5.03
Den MAutoEqualizer VST plugin utvecklades för att vara världens första riktiga parametriska (linjär-fas) equalizer ger spektral matchning.
 
581

Demo
myPhotoFrame 1.4
Så fort programmet myPhotoFrame används för att visa bilder i ett flytande fotoram. Bilderna byts i ett bildspel och du kan använda den enda fil eller en hel mapp innehåll som fotokälla. När du väljer en fil så kan du zooma och placera bilden så att
 
579

Shareware
Windows Christmas Tree 1.0
 Detta trendiga programmet kan du göra och köra på över och få din animerade julgran.
 
572

Freeware
Creative Live! Cam Doodling 1.0.8
Denna behändiga Live! Cam Doodling applikation gör att du kan använda programmet inbyggda penna för klottrade ord eller ritningar på din video. Det har lätt att använda gränssnitt som guidar dig om dess användning.
 
565

Freeware
Surpriise 1.3
Surpriise är ett skämt program, otroligt desktop underhållning, vilket ger ett mycket roligt att dina barn och hela familjen eller vänner.
 
562

Freeware
RovoClock 1.0
RovoClock Programmet fungerar som en klocka för din dator och det innehåller en ansökan och launcher för webb genväg.
 
560

Freeware
Stick 2.8.0.82
Ta en cue från verkliga Post-it-lappar, Stick ger en likvärdig produkt för din dators skrivbord.
 
557

Freeware
DVDPe Pro 2.0
 Du kommer att se att DVDPe och DVDPe båda programmen ingår i Professional DVD Ripper programvara som är DVDPe Pro.
 
553

Shareware
iTunes Agent 1.2
ITunes är en fantastisk musikspelare och arrangör, men den kan bara synkroniseras med iPod.
 
549

Freeware
K-Lite Codec Pack 64-bit 5.1.0
Den K-Lite Codec Pack 64-bit Edition är en fri samling av codecs och relaterade verktyg.
 
547

Freeware
iUpdate 1.0
 Den fria iTunes och iPod verktyg IUpdate är mycket lätt att använda, du behöver bara anmäla att när du vill att din iPod för att vara redo och det är allt.
 
547

Freeware
Legacy Family Tree 8.0.0.414
Legacy Family Tree är en prisbelönt fullfjädrad professionell släktforskning program som hjälper dig att spåra, organisera, skriva ut och dela med dig av din familj historia.
 
544

Freeware