Diverse program nedladdningar

POI FINDER (Becker) 3.83
POICON GmbH & Co erbjuder dig en gratis navigering verktyg POI FINDER som du kan använda för att välja olika Pois samt för att välja olika radier från länder och deras mil intervall.
 
1045

Freeware
Mini-Amadeus 1.0.2
De officiella Xiphias Maskot Amadeus beter sig samma som en fisk eftersom det inte kräver ordentlig vård och det inte heller bry dig om han har något att säga.
 
1034

Freeware
iT Library Clinic 1.0
 ITunes-biblioteket och Tag Editor kan du redigera och manipulera tag innehåll och fil platser för filerna i iTunes XML-säkerhetskopia biblioteksfil. Du kan skapa olika bibliotek och läsa in det du vill ha.
 
1030

Shareware
Dice Widget 1.0.1
Dice Widget ger dig möjlighet att spela nästan alla spel baserat på tärningar. Du kan välja hur många tärningar du vill (1-10), hur många rullar tillåter (1-10) och storleken på tärningarna (stora, medelstora eller små).
 
1022

Freeware
iDrop 1.0
iDrop är en fri widget som låter dig dra och släppa bildfiler till gratis värdtjänst plats. De uppladdade bilder stolt värd på ImageMule!
 
1014

Freeware
Reeves Photo Assistant 1
 Den mest användbara program Reeves Foto Assistant kan behandla fält foton effektivt. Det är mycket enkelt och användarvänligt program som är mycket lätt att använda för alla.
 
1012

Freeware
Riffmaster Pro 3.0.5
 sRiffmasterPro är ett unikt och effektivt program som sakta ner musik programvara musiker, håller tonhöjd, lära sig sången lätt.
 
1011

Shareware
ShadiSoft Speak 1.8.87
 Tala använder de inbyggda Microsoft tal-motor och animerade figurer för att läsa dokument högt för dig.
 
1007

Shareware
Weather Pulse 2.2.4.4
 Den kraftfulla väder visningsprogram för Internet är Väder Pulse som visar populära Satellitbilder från hela världen.
 
992

Freeware
Dancing Pikachu 1.5
Med Dancing Pikachu widget kan du ha den söta Pikachu som kommer att dansa på skrivbordet.
 
992

Freeware
DesktopPublisher Pro 1.4.4
Desktop Publisher Pro är en låg kostnad, hög kvalitet, fullt utrustad desktop publishing verktyg för professionella och nybörjare lika.
 
988

Shareware
CircleMan 2.0
 CircleMan normalt bara studsar runt skrivbordet och i grunden är det en flytande blinkande studsande cirkel. Kampen kan hända i så fall, när han kommer i närheten av torget Man (och du klickar på honom.
 
985

Freeware
BitFonter for Windows 3.0
 Du kan använda inkluderande bitmap teckensnitt redaktör BitFonter för att utföra någon typ av åtgärd på bitmappsteckensnitt.
 
977

Demo
1A Wyka-Warzecha BannerMan! 1.05
En spännande ny produkt som ger dig möjlighet att enkelt och effektivt skapa fantastiska special fx.
 
977

Shareware
Weather Depot 1.45.10
Weather Depot desktop hali ya hewa programu unachanganya ramani Mbinu na mifano kwa michoro ya hali ya hewa TV na immediacy na personalization wa Internet.
 
967

Freeware
Halloween Clock screensaver 2.3
Halloween skärmsläckarklockan kommer du det gamla slottet glada vampyrer full av vackra ghosts.
 
965

Freeware
Screen-It 1.15
 Denna behändiga verktyg gör det möjligt att förenkla din upplevelse av att använda Windows, genom att begränsa grupper av program som körs på olika skärmar och gömma alla öppna andra än de på den aktuella skärmen applikationer.
 
956

Freeware
ClipBoard Cleaner 1.0
  Du kan använda praktiskt programverktyg Urklipp Cleaner för att enkelt och snabbt rengöra dina urklipp.
 
955

Freeware
Flash2X EXE Package 1.0.1
Flash2X EXE Packager kan paketera mer än en flash filmer till en enda körbar fil. Den körbara filen är en flashspelare själv. När användare bygga körbara filer, kan de besluta om de bevakar sina flash paketfiler får att få de SWF-filer
 
954

Shareware
CPU & Ram Meter 2.1
CPU & Ram Meter 2,1 erbjuder dig en liten, men ändå kraftfullt program som finns på ditt skrivbord och ger värdefull information om din dators processor och minnesanvändning.
 
952

Freeware