Diverse program nedladdningar

CubeDesktop 1.2
* Kupata nafasi zaidi kwa CubeDesktop maombi yako inajenga sita desktops virtual na kujitegemea, kuongeza una nafasi ya kufanya kazi na kucheza.
 
5941

Shareware
Measure Me 1.1
 Nu har du ingen anledning att slösa din dyrbara tid på att mäta saker manuellt eftersom det praktiskt verktyg Mät Me är här för dig.
 
5674

Freeware
Sytrus 2.6.12
 De viktigaste funktionerna i praktiskt program Sytrus är följande: den har förmågan att ge dig 100% episka ljud samt kan ge dig eteriska frodiga kuddar samt klangfull klockor, blinkande toppar eller helt enkelt smutsig grunge, det ingår FM , RM &.
 
5541

Shareware
Concise Oxford English Dictionary 4.17
 Den Concise Oxford English Dictionary är förmodligen den mest kända av de mindre Oxford ordböcker.
 
4773

Shareware
Adobe Pagemaker 7.0.2
     Det bästa programmet för företag, utbildning, samt små-och hemmakontoret proffs layout är Adobe Pagemaker.
 
3922

Shareware
Virtual CloneDrive 5.4.6.0
Nu kan du njuta av friheten av virtuella enheten i realtid med hjälp av Virtual Clone.
 
3664

Freeware
Hindi Font 1.20
 Du kan enkelt ladda ner och spara hindi Font-programmet i din dator med hjälp av följande instruktioner: efter nedladdning, kommer du att se ett meddelande med öppna / spara till disk alternativet, du kan välja din önskan katalog för att spara, du.
 
3562

Freeware
Animated Wallpaper - Watery Desktop 3D 3.9993
Du kan ta ett liv till ditt skrivbord med vackra och animerade Vattnig Desktop 3D Wallpaper.
 
3453

Shareware
Piano Chords 1.4.8
De viktigaste egenskaperna hos praktiskt mjukvaruprogram Piano Chords är som följer: du ca använda den för visning olika ackord och skalor på en virtuell piano; det innehåller nästan alla populära ackord och skalor; du kan invertera ackord samt kan.
 
3142

Freeware
MoRUN.net Sticker Lite 6.3
Sticker Lite ni freeware desktop nata kumbuka shirika. Pamoja na shirika hili unaweza kuchukua nafasi ya zamani yako karne mwenendo au utaratibu wa maelezo nata karatasi na ni `sa digital umri n hivyo unapaswa kufuata sasa paperless mwenendo wa
 
3127

Freeware
Pitchwheel 3.11
  Delning av ljud kan ändras utan att ändra dess längd med Pitchwheel. Det är snabbt på att ha lätt att använda ratten. Den har en räckvidd på två halvtoner till två oktaver som ger dig kontroll för att ändra tonhöjd. Med hjälp av användarpekaren kan
 
3121

Demo
Home Organizer Deluxe 3.7
Nu hem PC-användare kan organisera och hantera alla hem relaterade data med hjälp av programvaran Home Organizer Deluxe.
 
3114

Shareware
MultitrackStudio Lite 7.5
Multitrack är ett Windows-program som gör att du kan spela in flera spår MIDI.
 
3106

Shareware
Rainmeter 2.1 Rev 953 RC1
Rainmeter är ett intressant verktyg som du kan anpassa ditt skrivbord. Det finns många skinn tillgängliga för att förbättra och försköna skrivbordet i hemmet eller på kontoret. Skins är händig och prylar är där på sidofält. Det finns också
 
3106

Freeware
MGTEK dopisp 6.0.3128
MGTEK dopisp är en plug-in för Windows Media Player som låter dig synkronisera din MP3-musik till din iPod direkt från Windows ...
 
3104

Shareware
ecto 2.4.2
Den praktiska program Ecto inte bara tillåter användare att enkelt hantera sina bloggar, men det gör också att blogga mycket enkelt.
 
3093

Shareware
RiddleSmith 1.0
RiddleSmith Widget visar en slumpmässig gåta på användarens skrivbord från RiddleSmith.
 
3091

Freeware
Tiler 1.0
Nu kan du enkelt ändra storlek på bilderna med hjälp av praktisk Python skriven programvara plattsättare som använder PIL och wxPython för plattsättning en bild till en stor bild.
 
3085

Freeware
PNotes 9.2.0
P Obs! Är ett bra sätt att njuta av en hanterad liv. I denna värld, det finns så många saker som bör beaktas och man måste ta hand dem alla. Om du gör jobbet, ha ett hem att ta hand om och barn till stöd, då ditt liv bör förvaltas väl för att ge dem
 
3083

Freeware
Alexander XTREME Desktop
Förvandla din statiska skrivbordet till en helt interaktiv envirnment. Visa de senaste trailers och featurettes när de blir tillgängliga. Följ Alexanders armé på sin väg erövring.
 
3082

Freeware