Diverse program nedladdningar

Audio Dedupe 2.0.0.1
 Audio borttagningsfrekvens är ett innovativt verktyg som kan identifiera dubbletter ljudfiler i mappen och dess undermappar, även om de lagras i olika filformat och är inte märkta med ID3-taggar.
 
1103

Shareware
Flickr Uploadr for Win2000, XP & Vista 2.5.0.15
Nu kan du använda din dator för att enkelt ladda upp bilder till Flickr fotodelning med inkluderande programvara Flickr Uploadr.
 
1100

Freeware
MobileMe Control Panel 1.6.6
 Du kan hålla dina kontakter, kalender och bokmärken synkroniseras mellan din dator, iPhone, iPod touch, och en svit av webbprogram på www.
 
1094

Shareware
ToolTipFixer 2.0.0.28
 ToolTipFixer är en patch-teknik som är avsedd att hjälpa dig att permanent åtgärda fönstren mest äldsta och irriterande buggar som kallas verktygstips.
 
1089

Freeware
Sierpinski Fractal 1.1
Den lilla program Sierpinski Fractal genomför kraftfull algoritm för att skissa den Sierpinski triangeln.
 
1084

Freeware
TIFF Border Remover 1.0
Du kan använda TIFF Border Remover för att automatiskt ta bort TIFF-filer gränser. Den kan användas för både enkel-och flersidiga TIFF-filer.
 
1081

Demo
Novelty Number Plates 1.5.0.0
 personlig registreringsskylt programvara är ett unikt verktyg som ger dig möjlighet att skapa en personlig Novelty registreringsskyltar gåva med någon stilsort, något emblem, någon gräns, någon slogan och valfritt namn eller registreringsnummer som.
 
1079

Shareware
DeskCollage 1.0.1
Du kan förvandla din dator skrivbord i animerad fotoalbum med hjälp av DeskCollage som tillåter dig att göra en samling av dina favoritbilder och sedan det sjunker dessa bilder på skrivbordet medan du arbetar.
 
1077

Shareware
ShowTime 1.5
Filmen Showtime s från MovieTickets.com samlas in av denna widget som visas senare för bildupplevelsen. Du kan också dubbelklicka på en filmtitel för mer information, och väljer från flera teatrar och datum.
 
1072

Freeware
MEqualizerLinearPhase x64 5.03
MEqualizerLinearPhase representerar ett kirurgiskt verktyg för mastering - det har ett klart ljud med minimal distorsion (mätt under-160 dB).
 
1068

Demo
DeskMotive 1.0.1
 DeskMotive är ett fantastiskt program som gör att du kan förvandla din bakgrundsbild i animerad, levande och dynamisk tapet.
 
1062

Shareware
Voxengo Polysquasher 2.2
 Voxengo Polysquasher är användning för höga ljud / ljudprogram. Det är en AU och VST plug-in gjord för transparent komprimering åtgärd. Du kan skapa enhetliga för att blanda låtar mixa ljud med det att göra fler bra ljud. Den använder unika
 
1061

Demo
Portable Dexpot 1.5.13build1721
Du kan öka ditt arbetsflöde med inkluderande programvara Portable Dexpot som låter användare att tilldela separata virtuella skrivbord för olika applikationer.
 
1054

Freeware
Speedy MIDI 1.0
 Speedy MIDI snabbt skapa och redigera MIDI-filer för repetition och sannolikt kommer att användas av sångarna eller grupp av sångare.
 
1052

Freeware
ArtEyes 1.0
 ArtEyes är en viktig och mycket användbart verktyg som gör att du kan ta bort röda ögon från digitala bilder och ögon färgkorrigering som du kan ändra din ögonfärg för att matcha det med dina kläder färg.
 
1051

Shareware
GS Sounds 4
Sounds var avsedd att vara enkelt och ett roligt sätt att spendera tid på en dator utan ett ljudkort eller högtalare.
 
1051

Freeware
Blaze DVD Copy 6.0.0.0
Den DVD-film kopiera verktyg är Blaze DVD Copy som gör att du kan kopiera alla dina DVD-film samlingar med ett klick på musen.
 
1049

Shareware
File Name Copy 1.0
 Nu kan du ändra namn på filer snabbt och enkelt med hjälp av praktiskt program Filnamn Copy.
 
1049

Freeware
Bmp2Mc 1.15
Den användbara Mastercam v8 och v9 tillägget Bmp2Mc kan läsa filerna i bitmap-format så bra som det också omvandlar dem till 3D-verktygsbana.
 
1048

Trialware
Calendar Wizard 6.2
Kalender göra programvara används för att skapa egna kalendrar på några minuter, med interaktiv förhandsvisning och användarvänligt gränssnitt.
 
1047

Freeware