Diverse program nedladdningar

Guitar-Online Tuner 2.1.0.3
 Mandolin, är ukulele, fiol, banjo, bas kan visa dig notera namn och numeriska värden för tonhöjd / frekvens tillsammans med sin plats i notsystemet.
 
1320

Shareware
Intocartoon Professional 3.0
 Nu kan du enkelt redigera dina bilder enligt dina önskemål med praktisk programvara Intocartoon Professional.
 
1320

Shareware
widgetBox 1.21
Widgetbox döljer från 1 till 10 mål på nätet. Du försöker hitta dem genom att skjuta strålar in i elnätet som samverkar med de mål och komma ut någon annanstans. Liksom Mastermind, förutom du är att härleda positionen
 
1319

Freeware
K-Lite Codec Pack (Basic) 7.6.0
K-Lite Codec Pack är en samling DirectShow filter, VFW / ACM codecs och verktyg. Codecs och DirectShow filter behövs för kodning och avkodning ljud-och videoformat. K-Lite Codec Pack är utformad som en användarvänlig lösning för att spela alla dina
 
1315

Freeware
Dolce Ear Training 1.4
 Nu eleverna kan lätt lära sig att hur man känner igen rytmer, intervall och ackord med praktisk programvara verktyg Dolce Ear Training.
 
1307

Shareware
Microphone Pass-through Emulator 1.3.1
 Mikrofon Pass-through Emulator är avsedd för den nyare ljudkort som används för att inaktivera direktuppspelning från mikrofon till högtalare.
 
1302

Shareware
Xilisoft Multiple Desktops 1.0.2.0504
 Xilisoft flera skrivbord kan du organisera och växla mellan flera virtuella skrivbord med användardefinierade snabbtangenter.
 
1294

Shareware
MAutoEqualizer x64 5.03
Den MAutoEqualizer VST plugin utvecklades för att vara världens första riktiga parametriska (linjär-fas) equalizer ger spektral matchning.
 
1294

Demo
LingvoSoft Dictionary 2009 English <-> Portuguese 4.1.29
 Den allomfattande Windows-kompatibelt LingvoSoft Dictionary 2009 Engelska - Portugisiska gör lärande och använda i andra språk mycket lätt.
 
1286

Shareware
Easy GPS Tester 1
Den effektiva verktyget Easy GPS Tester 1 automatiskt upptäcka din USB eller seriell GPS-enhet och visa inställningarna COM-port och överföringshastighet som krävs för att använda den.
 
1280

Freeware
Fractal Image Generator 1.8
Det lilla och användarvänligt program Fractal Image Generator kan du göra fraktal bilder med hjälp av färg och storlek. Den innehåller följande metoder för färger: iteration från start och slumpmässigt, slumpmässig färg delta.
 
1276

Freeware
bbLean (x32bit) 1.17.1
 Den avancerade versionen av Windows Blackbox innehåller bbkeys samt bbLeanBar, bbLeanSkin, bbSlit och bbStyleMaker, etc.
 
1267

Freeware
Desktops 1.02
 Sysinternals Desktops är ett speciellt program som är avsett för mycket upptagna datoranvändare som kör flera program och utför flera uppgifter samtidigt.
 
1264

Freeware
nSpaces 1.1.0.2
 Ibland har du öppnat många fönster på ett skrivbord och du vill inte förstöra dem.
 
1262

Freeware
Password Protect My PC Software 7.0
 Denna programvara gör att du kan skydda din dator från att användas när du är borta från tangentbordet.
 
1256

Shareware
EGTray k 7
EGTray program ger dig möjlighet att hålla öppnat en webbplats eller en URL med olika innehåll från HTML-kod på aktivitetsfältet. Dess bra att hålla öppna webbradio, chatt, live support chat och admin område.
 
1228

Freeware
FutureDecks Pro 2.0.5
  FutureDecks Pro är en DJ-program används för DJ blanda dvs låtar och videor blandning.
 
1224

Shareware
The Tech Terms Computer Dictionary widge 1.0
 Tech Villkor Computer Dictionary for Mac kan vara lite av en missvisande eftersom denna widget egentligen inte ger instrumentpanelen tillgång till definitionerna av Tech Villkor, men det gör öppna ett webbläsarfönster till rätt sida finns på Tech.
 
1221

Freeware
PS Notes 1.18
 PS Notes som är pad verktyg är utformade för att vara en klibbig pad verktyg. Det ligger i systemfältet det är därför du kan komma åt den snabbt.
 
1219

Freeware
Winglobe 2.1/2
En fantastisk 3D-interaktivt världen som visar mer än 2800 städer och alla länder i världen. Håll koll på lokal tid och befolkningen och aktuellt väder var som helst på jorden.
 
1205

Shareware