Diverse program nedladdningar

Starfish 1.0
Sjöstjärnan ser alltid till muspekaren. Starfish programmet är utformat för att vara aa lite skärmen leksak. Sjöstjärnan alltid ser till muspekaren. Dess beteende kan växlas mellan nyfiken och rädd genom att trycka på mellanslagstangenten.
 
5

Freeware
Text Grinder Desktop 1.2
Tillgång till en Internet-söka tjänst från skrivbordet och hitta nyheter, bilder och videoklipp i ett nafs Text Grinder Desktop har en sökning funktion som prover länken för att analysera ett innehåll av ditt nya eller befintliga.
 
5

Freeware
Squash 0.3
Ändra storlek på flera bildfiler samtidigt. Squash kan storleksändring av bilder i en satsvis. Det är vänlig och användbar och gör en sak bra - storleksändring images.Squash har utformats för att kunna snabbt och enkelt ändra storlek på
 
5

Freeware
Ham Radio License Technician 1.5
Amatörradio licens Tekniker 1,5 utvecklas som en hjälpsam program som containsthe exakta frågor som kommer att vara på examen i ett test själv quiz systemet.
 
5

Trialware
Astronomy Picture of the Day 1.1
Astronomin Dagens bild är en widget som visar den dagliga "Astronomi Bild of the Day".
 
5

Freeware
Frans Plants Database 1.5
Hanterar Växter, Växter i trädgårdar och trädgårdar. Dessa databasen freeware i grundform.
 
5

Kommersiell
Amazon Explorer 1.5
Amazon Explorer 1.5 fungerar som en Vista Sidebar gadget, vilket ger dig möjlighet att söka och bläddra produkter som erbjuds via ett lättanvänt gränssnitt. De sortering parametrar innebär snabbare och effektivare sökningar än de konkurrensmässiga
 
5

Freeware
ChessX 0.5
ChessX är en Multi-plattform med stöd för Linux Microsoft Windows och Mac OS. Den kan läsa endast PGN-filer. På samma gång kan du arbeta med flera databaser och bläddra spel. Du kan också kopiera klistra FEN och PGN. Du kan skriva in drag och setup
 
5

Freeware
Fortean Times Breaking News RSS feed 1
Fortean Times Breaking News RSS-flöde 1 är utformad för att vara ett användbart och kreativt verktyg som plockar de dagliga bidrag nytt från forteantimes.
 
5

Freeware
radio2XS WMP Tuner 1
radio2XS WMP Tuner 1 är ett måste-ha verktyg som gör att du kan lyssna på radio2XS mono lo-fi MP3 ström, med Windows Media Player.
 
5

Freeware
First Federal Mortgage Rates 1
Första federala Bolåneräntor 1 ger en fullt fungerande verktyg som ger aktuell information boränta på First Federal.
 
5

Freeware
Auto PDF to DWG Converter 2.10
Auto PDF till DWG Converter 2,10 är ett praktiskt verktyg som hjälper dig att konvertera PDF till DWG-eller PDF för att DXF-fil med hög kvalitet.
 
5

Shareware
BYVision 1.2
En ActiveX-grafik tittaren för utvecklare. ByVision är en hög prestanda interaktiv 3D-data visualisering ActiveX-kontroll. Designad för att hjälpa forskare, ingenjörer och andra användare visualisera, analysera och förstå deras data, kan den
 
5

Shareware
DataPlot 1.0.5
Hämtat data från instrument eller dataloggrar och vi enkelt göra en modul för ditt unike instrument / logger en plattform som kan hantera ditt instrument eller datalogger.
 
5

Freeware
allSnap 1.33.2
En liten systemfältet app som gör alla toppnivå fönster anpassa automatiskt allSnap är en användbar och lätt att använda Windows-skrivbordet verktyget.
 
5

Freeware
bmpGalore 2.0.8
En bild generator för webbplatser, program och andra platser, var bmpGalore program designat för att vara en bild generator för webbplatser, program och andra platser, där familjer av liknande bitmappar är needed.
 
5

Trialware
JewelPro 5.0.0
JewelPro är en konst Label Maker som kommer att göra CD-etiketter fall. Du kan lägga till bilder och storlek och Beskär igen dem till valfri storlek och placera dem. Du kan lägga till text ståndpunkt den, ändra storlek på den, ändra färger
 
5

Shareware
Demoawy Screen Recorder 1.01
Demoawy är ett Windows-program att spela in hela skärmen, fönster eller region till AVI eller WMV Filmer filer med ljud.
 
5

Kommersiell
MB Mystical Color Oracle 1.0
Färger är kända för att ha stora helande effekter. MB mystiska Color Oracle syftar till att hjälpa människor att hitta ett svar i förståelsen av sig själv bygger på förnamn och efternamn. Olika färger har olika inverkan på en person
 
5

Freeware
WinLupe2001 1.7
En mycket bra skärm förstorande verktyg. Den WinLupe2001 Ansökan har utformats för att vara en mycket bra skärmförstorare. I kan användas som en fristående ansökan, utan också som en Notesbrowser insticksmodul.
 
5

Freeware