Diverse program nedladdningar

Thies Media Project 0.1.6.8
Thies Media Project är ett litet, lättanvänt program speciellt utformad för att hjälpa dig hantera din film, musik och tv-serier på hårddisken.
 
5

Freeware
Voxengo Deft Compressor 1.3
Skickliga Kompressor är en ljudsignal kompressor plug-in för professionell ljudproduktion applikationer.
 
5

Demo
Voxengo Deft Compressor x64 1.3
Skickliga Kompressor är en ljudsignal kompressor plug-in för professionell ljudproduktion applikationer.
 
5

Demo
Voxengo Sound Delay x64 1.3
Ljud Delay är en extra multi-kanalsignalen fördröja AU och VST plugin för professionella ljudprogram.
 
5

Freeware
wxLame 1.1
wxLame är en liten och omfattande GUI för LAME MP3 encoder. Den innehåller ett enkelt gränssnitt och alternativ som gör att du snabbt och enkelt konvertera dina ljudfiler till MP3. LAME är ett pedagogiskt verktyg som ska användas för att lära
 
5

Freeware
Xilisoft CHM to EPUB Converter 1.0.1.1206
Xilisoft CHM till ePub Converter är ett användbart konvertering verktyg för att hjälpa användarna konvertera CHM filer till EPUB format med lätt att visa på olika mobila enheter.
 
5

Shareware
XtoYsoft DVD to DivX Ripper 1.2.2.7
XtoYsoft DVD till DivX Ripper är en professionell program designat för att konvertera DVD-filer till DivX för uppspelning på nästan alla bärbara mediespelare.
 
5

Trialware
Zen 3.0
Zen är söt. Zen är kul. Zen ansökan har utvecklats för att vara ett enkelt verktyg som du kan sätta i datorns Autostart-mappen, eller bara köra den när du vill. Vad Zen gör är söka i flera textfiler av "Fortune Cookie" ord, och visa en
 
5

Freeware
DesktopSense
Med DesktopSense du kan hantera och automatiskt ändra Bakgrund, Animerad Bakgrund, Skärmsläckare och ljud System.
 
5

Kommersiell
FrontSeat 1.1
FrontSeat 1,1 är ett måste-ha verktyg som visar iTunes artist, låt och album information på ett liknande sätt som Apples beta Front Row-teknik.
 
5

Freeware
SearchBox 1.1
SökBox 1,1 är en ganska lovvärt program som körs sökning i din standardwebbläsare genom att använda en sökleverantör i listan av Internet Explorer eller Firefox sökmotorer.
 
5

Freeware
R-U-ON Alarms 1.1
RU-ON alarm 1,1 är en avancerad och användbar nytta i det sätt som det displaysyour nätverkets aktiva larm från RU-ON övervakning plattform. Krav: Windows 2000/XP Yahoo Widgets Motor
 
5

Freeware
Card Collector Deck Builder for Windows 2.1
Kort Collector Deck Builder för Windows 2,1 erbjuder användarna en expert och ultimat mjukvara verktyg för att hantera kort och däck som används i collectible kortspel huvudfunktioner: Hantera alla dina kort i så många däck som du vill <.
 
5

Trialware
ReefCon 2000 1.0
ReefCon 2000 1,0 ger dig ett kraftfullt verktyg som kan övervaka och logga underhåll och kvalitetskontroll för dina akvarier.
 
5

Freeware
MB Challenge Number 1.60
MB Challenge nummer 1,60 utvecklas som en smart och användbara program som du kan enkelt hitta din uppsättning av styrkor och svagheter.
 
5

Freeware
T3D - 2D to 3D Image Converter 6.4.12
T3D - 2D till 3D Image Converter 6.4.12 är känd som den mest kraftfulla 2D till 3D bild transformation system där du kan konvertera dina 2D bilder till 3D-bild typ. Kan göra 12 olika typer av 3D-bild från platta 2D-bilder. Du har full kontroll
 
5

Trialware
Skyper 1.5
Skyper 1,5 lanseras för att vara ett användbart widget som gör att du kan se en viss kontakts onlinestatus utan att öppna upp Skype för att kontrollera. Krav: Windows 2000/XP Yahoo Widgets Motor
 
5

Freeware
Color Editor 3.0
Color Editor 3,0 ger en avancerad och komplett verktyg som låter dig läsa de flesta hem format, ändra färger på din design till färger från dina maskiner färgpalett och spara som samma format.
 
5

Freeware
Pattern-Making Calculator 1
Mönster-Making Calculator 1 ger dig ett mycket användbart verktyg som är avsett för mönster-kommersiella syften och för modedesigners.
 
5

Freeware
DeskReplacer 1.0
En enkel att använda program som kommer att förändra dina tapeter på en regelbunden basis.
 
5

Freeware