Diverse program nedladdningar

Speak-A-Message Vista Gadget 7.3.0
 Med Speak-A-meddelande spara tid på e-post genom att spela in ett röstmeddelande och transkribera den automatiskt till text.
 
2038

Freeware
Color Style Studio exterior paint colors 2.64.09
 du kan Re-färg bilderna av ditt hus med Color Style Studio för se att hur ditt hus exteriör eller interiör ser ut i ny färgkombination.
 
2033

Shareware
Clever Batch Image Converter 1.0
 Du kan använda Clever Batch Image Converter för att konvertera BMP till JPG, GIF, PNG, TIF och TIF till BMP, JPG, GIF, GIF till JPG, PIC, DCX, DIB, JIF, PBM, PCX, PGM, PPM , TGA, och WPG till JPG.
 
2031

Shareware
SysRunner 1.0
Du kan använda denna SysRunner behändigt verktyg för att komma åt systemet eller Windows-program och du kan göra genvägar på skrivbordet med hjälp av en mus högerklicka.
 
2015

Freeware
MP3 Alarm Clock Software 7.0
 Du kan ställa in ett alarm som spelar en MP3-fil på en viss tid med det här programmet. Den sitter i systemfältet längst ned till höger på skärmen.
 
2006

Shareware
Widget Maker 2.2
Yahoo! Widgets byggverktyg Widget Maker har en form som fyller gränssnitt som hjälper i generering av XML-skriptet i en widget. Användarna är fortfarande skriva JavaScript-kod och skapa bilder för att ge den Widgets funktionalitet.
 
2003

Freeware
Chaos Crystal 2.0.001
Windows praktiskt verktyg Chaos Crystal kan du göra någon en öppen ansökan transparent.
 
1999

Freeware
Xteq X-Shooter 1.0
I denna komiska Xteq X-Shooter program, måste du skjuta hål genom alla fönster. Vänster musknapp kommer att fångas in av denna ansökan om att starta, men om programmet upptäcker det på den befintliga platsen, så kommer det att spela upp ett ljud och
 
1994

Freeware
Bean Cups 1.0
Bean Cups är en cool, smart multiplayer spel med bönor, som härrör från den antika afrikanska strategispelet av "Mancala".
 
1990

Freeware
Love Tester 2
Du måste ange ditt namn och din älskare namn. Love Tester 2 kommer beräkna hur mycket du älskar varandra med hjälp av avancerade algoritmer.
 
1983

Freeware
Date Doctor For Women 1.7
 Nu kvinnor kan förbättra sina dejting färdigheter med Datum Doctor för kvinnor programvara.
 
1974

Shareware
TypeTool for Windows 3.0
Du kan använda praktiskt program TypeTool för att enkelt importera och exportera typsnitt med följande typer: Truetype, typ 1 och Opentype.
 
1955

Kommersiell
oDesk Team Room 3.2
 Du kan skapa ett virtuellt kontor på skrivbordet gratis med oDesk Team Room. Denna programvara hjälper dig att ansluta med miljontals människor på-en-gång, inklusive leverantörer, köpare och alla andra användare. Det ger dig faciliteter av
 
1951

Freeware
PianoBoy- Virtual Piano VST 1.01
 Den uttrycksfulla och vackra ljud piano PianoBoy har mycket blygsamma CPU, minne och disk krav.
 
1938

Shareware
EG Slide Show 1.1
EG Bildspel program syfte är att hjälpa dig att visa ett bildspel av hela kataloger av bilder tillsammans med beskrivande text.
 
1936

Freeware
abbeymail 1.4
 Du kan hålla dig up-to-date med antalet gamla och nya post genom att använda POP3 e checker abbey mail. För att köra programmet behöver du bara dubbelklicka på den. Det är enkelt och lätt att använda programmet.
 
1919

Freeware
UltraMon 3.0.10
UltraMon är ett verktyg för multi-monitor system, utformat för att öka produktiviteten och frigöra den fulla potentialen av flera bildskärmar.
 
1911

Shareware
FanDraft - Fantasy Football Draft Board Software 7.13
 FanDraft är mönstrings programvara som innehåller team logotyper, streaming ticker, utkast beställning och utkast klocka och spelare ombord.
 
1910

Demo
Spifficated 2.1
 Nu kan du se den senaste tecknade serien från rengöringsdukkomiker med denna behändiga Spifficated widget som visar alla de nyaste serier direkt på skrivbordet.
 
1909

Freeware
Horoscope Daily Windows Gadget 1.0.0.4
Med denna programvara kan du få 12 grupper av automatiska uppdateringar samt dagligen horoskop.
 
1908

Freeware