Diverse program nedladdningar

Video Padlock 1.12
Video Hänglås är lätt att använda kryptering programvara som ser till att dina nedladdade filmer är säkra och förblir privat.
 
6

Demo
Vintage Strings MkIII 1.1
Vintage Strings MkIII är en ny super realistisk virtuell string dator VST instrument (VSTi) som perfekt återskapar den lummiga ljudet av analoga string maskiner.
 
6

Shareware
Vinyl Boy VST 1.09
Vinyl Boy är en VST plugin för DJ repor direkt till din studio, med fördelen av exakt midi behandling för exakta resultat du behöver.
 
6

Shareware
Visualizer for iTunes 1.3
Visuellt bläddra i din iTunes Music Library och hitta och spela upp musik som du glömt att du hade.
 
6

Kommersiell
Web Radio Easy 1.0
Gratis online radio-spelare med mer än 10000 handplockade radiokanaler sorterade per land eller kategori.
 
6

Freeware
WebRadioTools 2.1.4.0
Avancerade verktyg för webradios: titrering, broadcast inspelning & podcasting, rapporter skapande, publik statistik, reklam förvaltning, schemalagda hämtningar etc.
 
6

Shareware
XtoYsoft DVD to Apple TV Ripper 1.2.2.7
DVD till Apple TV Converter har förmågan att dekryptera alla skyddade DVD-skivor genom att ta bort alla kända DVD kopieringsskydd, och konvertera DVD-filmer till filer som kan spelas på Apple TV med hög kvalitet och snabb hastighet.
 
6

Trialware
Jedi Digg 1.0
Ett verktyg bar dockad längst upp på skärmen som visar Digg berättelserna framsidan i rotation Jedi Digg Ansökan var avsedd att vara ett verktyg bar dockad längst upp på skärmen som visar Digg berättelserna framsidan i rotation.
 
6

Freeware
PDF to DXF Converter (PDF to DXF) 9.5
PDF till DXF Converter (PDF till DXF) är ett kraftfullt Windows-program som hjälper dig att konvertera dina PDF-filer till användbara och redigerbara DXF filer snabbt och enkelt, så att du kan återställa enheterna i PDF till motsvarande DWG.
 
6

Shareware
Open Tool Kit (OTK) 0.95
Öppen Tool Kit (OTK) 0.95brings dig en bekväm, lätt och effectivewidget bibliotek för att göra grafiska användargränssnitt (GUI: s) för applikationsprogram. Den betonar enkelhet utan att eliminera förmåga. Öppna grafik Tool Kit stöder neutralt.
 
6

Freeware
Santas Around the World Slide Show Screen Saver
Mer än 60 presentationer och över hundra bilder av Old Fashioned tomtar och Santas från hela världen är grunden för detta skärmsläckare.
 
6

Kommersiell
Online Wallpaper 1 year subscription
"Online Wallpaper" är en prenumerationstjänst-baserad tjänst publicerade särskilt utvalda och förberedda bilder för bakgrunder datorns skrivbord.
 
6

Kommersiell
Cool Address Bar
> Byt ut den saknade adressfältet på aktivitetsfältet i Windows. > Kan snabbt öppna filer, mappar, nätverksplatser som denna 192.168.1.8, och registrera historia öppen. > Ange de ord trycker sedan på enter direkt Google-sökning. > I alla
 
6

Kommersiell
Gvwiz NoteIT 1.3
Gvwiz NoteIT 1,3 är ett bra fönster widget-program. Nästan alla har minst en gång använde dessa små färgade klisterlappar att skriva ner något viktigt eller bara lämna ett meddelande för en annan person. Helt gratis NoteIT är ett
 
6

Freeware
MultiRSSFeed widget 2.2
MultiRSSFeed widget 2,2 är utformad som ett användbart verktyg som kan hjälpa dig att enkelt titta på så många som tio rubriker från upp till fem unika RSS-flöden från vilken RSS-kompatibel webbplats på samma gång.
 
6

Freeware
Screen Shooter widget
Screen Shooter widget är professionell och användbart verktyg för användning med theYahoo Widget Engine.
 
6

Freeware
NY Times Reader Widget 1.8
NY Times Reader Widget 1,8 ger dig en bra och snygg New York Times RSS-läsare som presenterar flera feeds, nyheter sökning, anpassningsbara Uppdateringsintervall, Audible uppdatering bekräftelse senaste feeds listan, sida Turner, och anpassningar.
 
6

Freeware
Volume Control Widget 1
Volymkontroll Widget 1 erbjuder ett bekvämt och korrekt sätt att styra din volym på rätt sätt.
 
6

Freeware
DeleD 3D Editor Lite 2.0.1
DeleD 3D Editor Lite 2.0 är en rolig, fartfylld 3D-spel. Den syftar till 3D-spel utveckling, men kan användas perfekt i andra områden också, som utbildningstjänster, prototyper eller bild skapas. DeleD kan du skapa animerade 3D-objekt och
 
6

Shareware
TileMage 2.0
En ansökan för att hjälpa dig skära en bild i flera rader och kolumner TileMage är ett program utformat för att erbjuda en enkel lösning för dem som vill skära en enda bild i ett givet antal kolumner och rows.
 
6

Freeware