Ikoner program nedladdningar

Lovely Folders 2.0
 Lovely mappar är ett kraftfullt verktyg som gör att du kan anpassa och ersätta ikonen standardmappen för enskilda mappar med någon iögonfallande ikon.
 
1459

Shareware
XP Artistic Icons Collection 3.5
XP Konstnärlig Ikoner Collection kommer att göra dina olika program har ett professionellt utseende, eftersom du kommer att lägga stora XP ikoner.
 
1455

Demo
Mini Icons
En ikon kollektion designad för att försköna din datorskärm, Mini Ikoner är en samling av 144 ikoner särskilt utformade för att ersätta de som du använder som standard. Obs: Gratis för icke-kommersiellt bruk.
 
1455

Freeware
4th of July Icons 1.0
4 juli Ikoner: Fireworks explosioner, raketer, Red vita och blå 4:e Logo, Frihetsgudinnan och mycket mer. 18 i set. Screen-shots på nätet.
 
1453

Freeware
NBA Icons
 Nu kan du göra din datorskärm attraktiv genom att ersätta standardikonerna med 5 vackra ikoner som tillhandahålls av NBA är ikon samling.
 
1441

Freeware
Alpha Dista Icons
En fantastisk samling av 140 ikoner för din dator Alpha DISTA Ikoner är en unik uppsättning av ikoner som gör att du kan ta med ett speciellt utseende på skrivbordet.
 
1425

Freeware
ABB Web Icon Extractor 5.1
Har du någonsin sett en webbsida med stora bilder och ikoner som du önskat att du kunde kopiera.
 
1399

Shareware
Install & Setup Icons 1.0
Mozaix Installera & Ikoner Installationen är en samling av högkvalitativa 256 färg ikoner med Windows 98 motivet.
 
1391

Freeware
Icons-Land Vista Style Arrow Icon Set 1.0
 Den färdiga uppsättning ikoner representerar överflöd av pilar som innehåller olika färger, bakgrunder, storlekar typer.
 
1390

Demo
Xtal Icons
 XTAL Ikoner kollektionen är designad för att försköna din datorskärm. Den innehåller samling av 16 ikoner särskilt utformade för att ersätta de som du använder som standard. Det är gratis för icke-kommersiellt bruk. -
 
1380

Freeware
ABBIcon 4.0
ABBIcon gör att du kan bygga och underhålla symbolsbibliotek som önskas utan någon begränsning på antalet ikoner i varje bibliotek.
 
1351

Shareware
Toolbar Icon Set 2007.4
Om du har en blogg, webbplats, eller andra presentationer, kommer du att behöva använda några ikoner.
 
1349

Demo
Vector Transport Icons 1.0
Vector Transport Ikoner Pack är gratis nedladdningsbara paket som du kan använda för din webbplats eller applikation.
 
1343

Freeware
Icons-Land Transport Vector Icons 3.0
 Du kan förbättra utsikterna för din datorskärm med denna vektor ikoner som innehåller samling av vackra ikoner.
 
1341

Demo
Network Security Icons 1.0
Om du behöver ikoner för olika typer av säkerhetsapplikationer och miljöer, vad du behöver är Network Security Ikoner.
 
1331

Demo
3D Cartoon Icons Pack
Nu kan du ändra standardinställningarna och utseende på ditt skrivbord med hjälp av denna stora ikon bibliotek. Den har en fantastisk samling av många högkvalitativa program och programikoner som du kan använda för att anpassa ditt skrivbord.
 
1318

Freeware
Desktop Boss Icons 2013.1
 Desktop Boss ikoner är en ikon Pack som innehåller högupplösta bilder som representerar olika typer av ledare liksom: armén och poliser eller företagsledare och medlemmar av kungliga familjen, lärare och administratörer etc.
 
1305

Demo
HideOE 1.1 Build 6
Nu kan du enkelt visa och dölja Outlook Express med hjälp av praktiskt program HideOE. Det är bara att dubbelklicka på ikonen som finns i aktivitetsfältet och skapas av denna applikation.
 
1294

Freeware
Vector Travel Icons 1.0
Du kan använda detta gratis Vector Resor Ikoner Pack för dina applikationer och webbplatser. Den innehåller nio ikoner som är i PNG-format och det finns också Windows Vista Format ICO och CDR Illustration format.
 
1283

Freeware
Iconic Tray 1.21
Du kan öka systemets prestanda genom att använda Iconic fack som döljer din all sällan eller bakgrundsapplikationer till aktivitetsfältet.
 
1248

Shareware