Ikoner program nedladdningar

25 NEW XP Icons
25 nya XP Icons erbjuder 25 utmärkt ikoner för Windows XP, som täcker de flesta populära program som mIRC, Quake och mycket others.They är alla kantutjämnade och skuggade ikoner som du måste använda Windows XP och vara i 32bit färgdjup.
 
2482

Freeware
6 Cool Colour Folders 1.0
 Du kan ändra utseendet på ditt skrivbord genom att använda 6 Cool Colour mappar som innehåller en samling av vackra ikoner som du kan använda för att ersätta standard sådana.
 
2477

Freeware
Sport Icons 2011.1
Sport Icons är en ny samling av iögonfallande ikoner speciellt konstruerade för användning i sport-relaterade program och på webbplatser.
 
2457

Demo
twotone icons
 Du kan använda twotone ikon insamling för att dekorera din datorskärm. Den innehåller 76 ikoner som du kan använda för att ersätta din standardikoner. För icke-kommersiell användning, är det gratis.
 
2447

Freeware
Mobile Device Icons
En ikon kollektion designad för att försköna din datorskärm. Mobile Device är en samling av 60 ikoner särskilt utformade för att ersätta de som du använder som standard. Obs: Gratis för icke-kommersiellt bruk.
 
2440

Freeware
Bug Icons
Den freeware Bug Ikoner verktyget kan du ändra standardform av ikoner med olika ikoner som insekter, spindlar och till och med fjärilar. Du kan säga att det är ett litet bibliotek som innehåller 13 ikoner med olika färger men i bugg former.
 
2437

Freeware
Fish Cursors 1.0
Fisk Markörer är en samling av 17 markörer som har fiskar forms.They är snygg och full av färger. Fisk Markörer är gratis och kan användas av vem som helst.
 
2420

Freeware
Icons-Land Base Software Vector Icons 2.0
 Ikoner-Land är ett mångsidigt verktyg som har vektor samling av populära ikoner som heter Base Software Vector ikoner.
 
2408

Demo
O2000 System Icons 1.0
48 eller så, mapp och system alternativa ikoner. Alla ikoner är runda. Du får en fin, lätt utseende och känsla eller bara prova att vara annorlunda.
 
2403

Freeware
Sketchy icons
 Du kan ge distinkt utseende till ditt skrivbord ansökan med Sketchy ikoner. Alla ikoner är skapade med sketch-liknande stil samt i svart och vit färg.
 
2364

Freeware
Aha-Soft icons 2009.2
Utveckla ett online-projekt för ansökan fläktar eller producera ännu ett spel? Spara tid och ansträngningar på att rita din egen applikation siffror och använda färdiga Standard programikoner! Standard programikoner finns som platta, 2D figurer,
 
2337

Demo
Orb Icons Pack
 Du kan använda Orb Ikoner Pack för att ändra utseendet på skrivbordet ikoner. Den innehåller 56 vackra ikoner där vissa ikoner finns tillgängliga i både ICO och PNG.
 
2294

Freeware
Flask Icons
 The Flask-mappen sviten ger dig vackra mappikoner. Den innehåller 19 olika typer av mappar med olika färger. Samtliga ingående ikoner har samma ICO-format medan resolutioner är 128x128 bildpunkter.
 
2261

Freeware
Microangelo Toolset 6.10.0009
Microangelo - Visa, skapa, redigera och hantera ikoner du hittar i Microangelo Toolset fyra integrerade ikonen verktyg, var avsedd att utmärka sig i sin visst område i expertise.
 
2245

Trialware
2s Windows Icons
2s Windows ikonen samling kan du dekorera din datorskärm. Den innehåller 45 uppsättningar av ikoner som du kan använda för att ersätta de gamla. Du kan få det gratis för icke-kommersiellt bruk.
 
2242

Freeware
Icons-Land Vista Style POI Icon Set 1.0
 Vista Style sevärdheter Ikon uppsättning görs av Icons-Land företag och ger av 45 olika föremål med anknytning olika områden i livet och varje ikon objekt har ytterligare 8 varianter.
 
2241

Demo
Windows 7 Menu Icons 2011.1
 Windows 7 menyikoner är en enorm samling av menyikoner högkvalitativa skapats av professionella konstnärer.
 
2240

Shareware
Chrome Icons 1.0
Paketet med Chrome ikoner gör att du kan ändra datorns utseende genom att ändra standardikoner med de nya.
 
2236

Freeware
IconEdit2 6.6
Ikonredigeraren kan du skapa flera bilder ikonfiler, färg, ångra / gör om, och söka efter ikoner i dina filer och fånga skärmen områden.
 
2221

Shareware
Microsoft Office Icon Pack
En uppsättning av 26 fantastiska ikoner som är designade så att du kan anpassa din Office-program Microsoft Office Icon Pack ger dig möjlighet att ändra deafult ikoner för Office-komponenter installerade på din dator.
 
2212

Freeware