Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Paula 1.0.0.2
Interaktiv animerad i-board. Verktyget har ett flertal grundläggande funktioner. Dessa är: en "Post-It" som funktion där man kan hålla sig iögonfallande noter på skrivbordet, som kan dras var som helst på skärmen, en
 
7

Freeware
Rugby Widget 1.11
Du kan hålla dig uppdaterad om rugby VM nyheter genom att Rugby Widget i ditt system. Den uppdateras automatiskt och möjliggör anpassade webbadresser så att du kan läsa vanlig nyhetsflöden för någon sport.
 
7

Freeware
Technika Widgets 0.50
En ikon kollektion designad för att hjälpa dig att förbättra dina program "utseende.
 
7

Freeware
Text Ticker 2.4
  Text Ticker har gjort det snabbt och enkelt att hålla uppdateringar dina kunder och anställda.
 
7

Shareware
"The Closet" 2
ATT ÖPPNA The Closet, högerklicka på skrivbordet, överallt där det inte finns en stationär objekt och klicka på "The Closet" i högerklick snabbmenyn.
 
7

Shareware
TIO Tools 2.21
TIO Tools är en snabb lansering verktygsfält som ger dig snabb tillgång till dina mest använda program och files.
 
7

Freeware
wallchanger 1.3
Automatiskt ändra din bakgrundsbild med denna programvara. wallchanger är en mycket enkel tillämpning utformad så att du kan ändra din bakgrundsbild från en angiven bildmapp.
 
7

Freeware
WallShow 2.2
Ett enkelt att använda bakgrunden växlare. WallShow är en enkel att använda program som kan hjälpa dig att automatiskt växla din bakgrundsbild. <Br /> Du kan be WallShow att ändra bakgrundsbilder på programstart, efter en viss
 
7

Freeware
ZapWallPaper 11.15.2
Ändra bakgrunden med jämna mellanrum och allting automatiskt ZapWallPaper har många funktioner, allt i ett intuitivt och roligt.
 
7

Freeware
Dockables 1.2
Dockables ger dig en klick systemhändelse åtkomst direkt från Dock i OS X.
 
7

Freeware
DockBlock 1.2.3c
Ibland, även när dockan är dold du inte vill att det poppar upp och täcker dina verktyg.
 
7

Shareware
Domain Name Grabber 1.0.5
Har du någonsin haft en bra idé för ett företag eller en webbplats, och när du kontrollerat hade det domännamn du ville tagits dagen innan.
 
7

Freeware
PHP Evaluator 1.0
PHP Evaluator widget fungerar som ett praktiskt gränssnitt till PHP för utvärdering av snabba strängar av kod.Undo editsNew! Click the words above to edit and view alternate translations.
 
7

Freeware
SMSunrise Widget 3.7
Skicka ett SMS med Sunrise konto.Undo editsNew! Click the words above to edit and view alternate translations.
 
7

Freeware
Weather Underground Widget 1.42
Den officiella Weather Underground väder widget för Mac OS X. emot väderförhållanden, animerad radar, prognoser, svåra varningar väder, webbkameror och Wunderphotos för valfri plats i världen - levererade direkt till skrivbordet.
 
7

Freeware
Desktop Zoomer 1.1
Desktop Zoomer är en skärmförstorare som förstorar skärmen innehållet i computer.
 
7

Shareware
Express Paste 3.0
Express Paste är en förlängning av Urklipp i Windows som hjälper dig att kopiera ofta använda text som e-postadresser, meddelanden, användarnamn, postadresser, postnummer och allt annat som du fruktansvärt behöver skriva flera gånger varje och.
 
7

Freeware
HOTSHUT - Auto Shutdown 1.0
HOTSHUT är en liten körbar som tillåter dig att automatisera avstängning och snabbtangent avstängning, omstart, utloggning och viloläge sätt att din Windows-dator.
 
7

Freeware
Window On Top 1.2
Fönster på Top kan användas för att göra en ansökan översta, är det att hålla det över alla andra fönster.
 
7

Freeware
Alumin Folder set 1.0
Aluminium mapp som Inne i ZIP hittar 38 mappikoner i: -... ICO (för Windows XP / Vista) - icns (för Mac) - iContainer (för Mac / candybar) - PNG = D Mer info:.. Up till 512 x 512px Mappar för: Adium Apple-program Burn dokument Candybar Developer
 
7

Freeware