Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Goa 1.02
Upplev den hisnande skönhet Goa på ditt skrivbord med denna ansökan från http://www.
 
7

Shareware
Secret Gift Exchange 1.0
Secret Gift Exchange är en Secret Santa webbplats som hjälper familjer och grupper matcha upp personer för gåva utbyte utan att behöva dra namn från en hatt.
 
7

Demo
Star Call Manager 1.00
Star Call Manager är ett program för att hantera och spåra telefonsamtal i ditt business.
 
7

Shareware
Social Friendships & Relationship Advice 1.0
Tala med någon "Jag älskar dig" är ett sätt att visa en djup känsla för en annan person. Ganska många människor förväxlar reguarlly detta med tron att det måste göras med muntligen.
 
7

Demo
U4 Screen Magnifier 2.0
U4 Screen Magnifier är en kraftfull och enkel att använda datorskärmen förstoringsglas. Designad för någon som alltid stirrar datorskärmen för att skydda ögonen.
 
7

Shareware
Wallpaper Tray 1.3
Detta program kommer att hantera din skrivbordsunderlägg samling, och kommer att ge dig ett helt nytt utseende på skrivbordet varje gång du ser på det.
 
7

Shareware
TurboNote+ desktop sticky notes 8
Anteckningslappar skrivbord shareware organiserar att göra-listor, påminnelser, tidtabeller och snabbmeddelanden. Gratis nedladdning för ingen risk rättegång.
 
7

Shareware
Taskix 1.2
Taskix är ett gratis verktyg som gör att du kan ändra ordningen på knapparna i aktivitetsfältet i Windows XP på plats med hjälp av musen.
 
7

Shareware
MB Free Gemini Astrology 1.0
MB Free Gemini astrologi ger en detaljerad och omfattande rapport som innehåller positiva och negativa egenskaper hos människor födda med solen i ett visst stjärntecken (Tvillingarna)
 
7

Demo
MB Free Virgo Astrology 1.0
MB Free Jungfrun astrologi ger en detaljerad och omfattande betänkande som innehåller positiva och negativa egenskaper hos människor som är födda med solen i ett särskilt stjärntecken (Jungfrun)
 
7

Shareware
MB Free Libra Astrology 1.0
MB Free Vågen astrologi ger en detaljerad och omfattande rapport som innehåller positiva och negativa egenskaper hos människor födda med solen i ett visst stjärntecken (Vågen)
 
7

Shareware
MB Free Scorpio Astrology 1.0
MB Free Scorpio astrologi ger en detaljerad och omfattande rapport som innehåller positiva och negativa egenskaper hos människor födda med solen i ett visst stjärntecken
 
7

Shareware
New Movie Releases 4.6
Nya filmsläpp v4.6 är den nyaste, hetaste Desktop Software program runt! Låt mig gissa, har du någonsin velat gå på bio, men visste inte vad som spelar? Eller vad sägs om den nya filmen du såg annonseras på TV och ville
 
7

Shareware
Mortgage eBook 2.1
Inteckning eBook Ordlista och terminologi, är en bra referens som innehåller användbar information som en inteckning ordlista, inteckning terminologi, miniräknare inteckning, live inteckning stöd,
 
7

Shareware
Current Weather 1.6
Inledning: Aktuellt väder ger den verkliga väder i ett system bricka ikonen för över 4000 platser worldwide.
 
7

Shareware
Key*One 2007
Freefloat Key * One är en kraftfull men ändå enkel att använda virtuella tangentbord för datorer med tryckkänslig skärm.
 
7

Demo
Housebreaking Your Dogs and Puppies 1.0
Kupata Machimbo, Miongozo Hatua kwa Hatua kwa Wanama Potty Mafunzo. Jifunze zote Mafunzo Kuhusu Kujenga, Paper Mafunzo, LitterBox Mafunzo, utunzaji matatizo ya kitabia na Afya kwamba kusababisha housetraining changamoto katika mbwa.
 
7

Shareware
3DGS Shell Extensions 2.0
Visar miniatyrbild för MDL filer i? Miniatyrvyn läge? Windows Explorer; Visar information Tips för MDL-filer och stöder alla typer av Acknex MDL-fil (MDL7, MDL6, MDL5, MDL4, MDL3, MDL2, IDP2, IDPO); Hög renderingshastigheten, konfigurerbar igenom
 
7

Shareware
Electronic Excel 2007 Tutor 2007.10
maingiliano programu ya kompyuta ambayo itakuwa na wewe juu na kukimbia na Excel 2007 katika masaa sita hadi kumi.
 
7

Shareware
Vegetarian Recipes 1
Hundratals mycket gamla vegetariska recept ebook i Adobe PDF
 
7

Demo