Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

RPF Viewer 1
RPF Viewer 1 ger en innovativ, mångsidig freeware program som tillåter användaren att enkelt visa en RPF bara genom att klicka på den.
 
8

Freeware
Res-O-Matic 5.1
Gör en genväg för att köra ett program på din favorit upplösning. När app ut, växlar den tillbaka till din förvalda upplösning.
 
8

Freeware
CloseToQuit 1.0
Stäng program innan systemet stängs av. Funktioner: - Lägg processen namn, klass eller en del av beskrivningen av de program du vill stänga .- För att ändra inställningarna genom att välja Inställningar i facket menyn.
 
8

Freeware
Hide All 1.0
 Du kan använda praktiskt programverktyg Dölj allt för följande ändamål: för gömma gömma själva ansökan, så att den inte syns så bra, för att dölja Windows aktivitetsfält och alla ikoner på skrivbordet, för att bli av alla oönskade fönster som du.
 
8

Freeware
TWinExplorer 2.8
Du kan öka din produktivitet genom att använda praktiskt program TWinExplorer som är kapabel att placera två instanser av Utforskaren i ett enda fönster.
 
8

Shareware
multiDesk 2001 2001 beta
multiDesk 2001 2001 beta erbjuder ett användbart Virtual Desktop för experter. Snabb, Liten, tillförlitlig och enkel att använda. Tar inte upp dina värdefulla skärmutrymme. WareSeeker Editor
 
8

Freeware
Acez Jump Start Screen Saver 1.1
Har du kvar någon gång datorn medan skärmsläckaren inte aktivera exponera din personliga information.
 
8

Freeware
CastleBar 2.50.1
Castlebar är ett kraftfullt men ändå enkel verktygsmenyn så att du snabbt starta program eller öppna mappar.
 
8

Shareware
Control Sheets 1.1
Kontroll Ark är en mycket enkel stationär verktyg erbjuder snabb kontroll över skärmsläckare och skärminställningarna läge.
 
8

Shareware
Easy Logon Screen Changer 1.2
Enkel Logon Screen Changer är det mest enkelt verktyg för att ändra din Windows-inloggningsskärmen inom några seconds.
 
8

Freeware
IDelight (formerly Desktop Picture Frame) 4.2.0.642
Denna ansökan kommer att visa ett bildspel på skärmen hörnet med visuella effekter IDelight ger dig möjlighet att skapa bildspel med olika original och imponerande ramar, och sedan spara den för att dela med dina vänner.
 
8

Demo
JumpKeys Pro 1.21
En multi-funktion verktyg för programmerare och avancerade användare. JumpKeys Pro använder snabbtangenter för att välja (växla mellan), minimera och maximera Windows (inklusive barn fönster i MDI program), vilket gör fönstren Alltid överst, lagra
 
8

Shareware
Pic-a-POD 1.2.12
Slumpmässigt ändra bilden med jämna mellanrum Pic-a-POD hämtar en bild av dagen från upp till tre olika samlingar och sätter ditt skrivbord bild.
 
8

Freeware
PromptPuppy 1.1.10
En post-nivå teleprompter programvara. PromptPuppy är en enkel, konsument teleprompter programvara med enkla att använda funktioner för krävande situationer. Ansökan kan du ändra teckensnitt och justera textstorleken till en som passar dig
 
8

Trialware
Quote on Table 3.5
Mer än 2.000 citeringar, skämt, intressanta fakta förändras på skärmen! För din användarvänlighet, är de citat lagras i en vanlig textfil som kan redigeras när som helst. Programmet är mycket enkelt och användarvänligt. Inga förkunskaper krävs
 
8

Shareware
Skins.be Downloader 0.5
Ändra din bakgrundsbild automatiskt med det här programmet. Skins.be Downloader är en liten, lätt att använda program speciellt utformad för att erbjuda användarna ett verktyg som förändrar automatiskt (eller manuellt) sin bakgrundsbild. Skins.be
 
8

Freeware
Toolfish Utility Suite 2.05
Toolfish Utility Suite är en 19-i-ett prata magasin program som lovar att spara tid och göra ditt liv enklare genom att utföra många användbara uppgifter för dig Web Jämför - automatiskt kontrollerar webbsidor på tidsintervall för.
 
8

Shareware
Wallsa 0.2
Animera skrivbordet - tillämpa skärmsläckare direkt på skrivbordet.
 
8

Freeware
Delivery Status 5.5
Cant vänta på dina paket att komma fram? Slösa inte din tid att kontrollera webbplatsen ständigt, bara öppna denna allt-i-en utdelning tracker och ange ditt ordernummer eller spårningsnummer. Status uppdateras automatiskt åt dig, och
 
8

Freeware
dlooch 1.0
dlooch är en liten Mac OS X Dashboard program med RTcmix att generera utvecklas omgivande ljud.
 
8

Freeware