Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Twister 2.0
Twister fångar text på klippbordet och kör skript på den text att översätta det, få ordbok definitioner, se upp aktiekurser, etc. kommer att visas resultaten i små fönster i hörnet av skärmen
 
2099

Freeware
Hotkeys 2.0.1
Du kan använda inkluderande programvara Snabbtangenter för följande funktioner: för att starta SMART ansökan, för på skärmtangentbordet, för att växla smart program, för att öppna Smart dokument samt mapp hemsida och mail kontakt.
 
2094

Freeware
Sidebar Radio 2.4
Sidebar Radio gör att du kan lyssna på strömmande radio från Google Desktop Sidebar.
 
2088

Freeware
Funny Cursor 1.3
Gör din punkt muspekaren till den riktning. Om du flyttar musen åt höger, kommer det att peka åt höger också.
 
2087

Freeware
StartButton 1.3
Du kan ge din önskade bilden till windows startknappen med hjälp av denna widget. Den innehåller olika 8 typer av stilar. Du måste ha för att Ange Heads Up Display-läge med F8 eller Gear menyn för att flytta Widget för när du kör det första gången,
 
2084

Freeware
TaskBar Activate 2.1
När musen är i aktivitetsfältet kanten av skärmen, aktivera det Aktivitetsfältet om Aktivitetsfältet inte aktiverar sig (oftast om du använder helskärmsläge fönster och vill byta till en annan uppgift).
 
2081

Freeware
Windows 7 Folder Background Changer 1.1
 Windows 7 Mapp Bakgrund Changer är en händig, användarvänligt och kraftfullt verktyg avsett för att du ska ändra explorer / mapp bakgrunder i Windows 7.
 
2078

Freeware
QAcorporateBuilder 2.0
 Med hjälp av denna praktiska program kan du öka produktionen och användbarheten av din företagets resurser eftersom det tillåter dig att göra en snabb panel för resurserna i ditt företag tillgång.
 
2067

Shareware
Theme Installer 1.04
Nu har du ingen anledning att slösa din tid på att söka och installera teman manuellt eftersom det praktiskt program Theme Installer gör det åt dig automatiskt.
 
2066

Freeware
Easy Screen Saver Studio 1.0
Enkel skärmsläckare studio är ett kraftfullt verktyg för att hantera, skapa, bygga och distribuera skärmsläckare för Windows.
 
2044

Shareware
ClipX 1.0.3.8
Den mycket lätt att konfigurera små urklipp historia manager ClipX stöder olika plugins som finns på dess hemsida.
 
2023

Freeware
Quick Menu Builder 1.31
 Quick Menu Builder är fantastiska och mest krävande professionella programmering programvara som gör att du kan skapa designen meny snabbt utan att programmera något.
 
2021

Freeware
7art Aurora Clock ScreenSaver 1.1
7art Aurora klockan är inte bara en klocka som visar exakt tid, datum och veckodag. Dessutom ger dig nästan osynliga positiv färg fluktuationer. Dess förmåga att läsa din nuvarande och gradvis ta dig till de högre nivåerna av verkligheten.
 
2012

Freeware
DoubleDesktop 2.0
 DoubleDesktop är ett omfattande program som gör att du kan skapa flera aktiva skrivbord på skärmen.
 
2010

Freeware
VistaMizer Expansion Pack 4.1.0.0
VistaMizer ger den färska Vista utseende Windows XP MCE eller Server 2003! VistaMizer modifierar ikoner, bilder och videoklipp i över 380 systemfiler för att aktivera Vista utseendet på din Windows XP. Det är inte lägger till nya filer, ändrar
 
2007

Freeware
BuyPin ColorFolders 1.01
Kan du ändra ikonen för en normal mapp i Windows. Välj bara den mapp vars ikon bör ändras, så en av de sex förinställda foldericons eller en egen ikon som du har skapat själv. Detta gör att du bättre kan organisera din hårddisk, genom att
 
2006

Shareware
MegaVideo Downloader 1.0.0.0
Detta Google gadget låter dig ladda ner från skrivbordet FLV-filer från Megavideo.com MEGAVIDEO Downloader ISA en gadget som ...
 
1998

Freeware
Simple CD Menu 1.0
Nu kan du enkelt skapa autorun installera meny med professionellt utseende för dina data-CD eller program genom att använda hands Enkel CD-menyn.
 
1996

Demo
TCP Connections 1.1
Du kan använda denna enkla widget för att veta ungefär hur många etablerade TCP-anslutningar.
 
1966

Freeware
iPod nano 1.0
Nu kan du använda Apple \ 's iPod nano som ikoner i stationära datorer, webbplatser och bloggar med hjälp av praktisk programvara iPod Nano.
 
1966

Freeware