Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Newgen 3.0
Newgen (Tidigare MW8E) är ett program som ger den nya tunnelbanan UI till skrivbordet. Det är en uppsättning av levande widgets som visar något innehåll från webben eller från datorn. Newgen stöder WPF, HTML5 och HTML widgetar. För närvarande Vissa
 
9

Demo
NZ Bliss Desktop Backgrounds 1.8
Microsoft Nya Zeeland gör tillgängliga några gratis bakgrundsbilder för användning på din dator. Tack vare teamet här på Microsoft Nya Zeeland som vänligt donerat sina bilder.
 
9

Freeware
Skully 1.0
En komisk skalle kallas Skully. Dess en 2 Markören ligger i förpackningen.En transparent och den andra ... inte. ROR Detta var en rolig distraktion
 
9

Freeware
Windows 7 Taskbar Color Changer 1.0
Windows 7 Aktivitetsfältet färgväxlare kan du ändra färgen på din Windows 7 aktivitetsfält utan att ändra fönstret färg.
 
9

Freeware
BabyMouse and BabyBoard Pro 3.4.0
BabyMouse och BabyBoard är ett speciellt verktyg som blockerar oönskade rätt menyer musklick, hjul rullar Windows-tangenter.
 
9

Shareware
Comic World Cup Icons for Linux -
6 Comic freeware ikoner inspirerade i FIFA World Cup 2006. Innehåll:Fifa Trophy, mapp, mapp boll, mapp Trophy, mapp VM, fotboll, Trophy med boll
 
9

Freeware
EasyPrint 1.0
EasyPrint lägger till nya utskriftsalternativ till OS X, och det är snabb, flexibel och lätt att använda.
 
9

Shareware
OneStepBar 2.1.3
OneStepBar är en liten stationär verktyg med vilka du kan förverkliga följande mål.
 
9

Freeware
Outlook friend 1.0
Detta program kommer att minimera MS Outlook eller Outlook Express till en ikon i klockan området så att det inte tar värdefull plats i Aktivitetsfältet. Installation / avinstallation ingår.
 
9

Freeware
Prototype II -
Den version två av min markör PROTOTYPE, full animerade.Jag hoppas att du gillar det, är allt kommentar välkomna.
 
9

Freeware
SilkScreen 3.7.7
Screentryck är ett verktyg som tillhandahåller en programstartare tillgängliga från alla program, virtuell Graffiti att aktivera skriva på själva skärmen, sekundär programstart och mer genom hårda knappar, och lansering av DAS.
 
9

Demo
Vista Icon Pack 1.00
En komplett samling av Vista ikoner i ikoner 48x48 & 32x32 Eventuella tillägg till denna samling får begäras.
 
9

Freeware
VLC Icon Changer 1.0
Med detta program kan du snabbt ändra ikonerna för filerna Wich är associerade med vlc. Det är också möjligt att välja en olika ikon för varje filtyp.
 
9

Freeware
Wallpaper Picture Position Enabler 2.00 A
Detta paket tillhandahåller Bakgrund Enabler Bild position för stöd notebook / laptop-modeller och operativsystem.
 
9

Freeware
wTrans 1.0
Wtrans är ganska mycket TransConMenu och TransTaskBar kombineras tillsammans med en kryssruta för automatisk start med fönster.
 
9

Freeware
Antares Icon Pack -
Antares Complete Pack innehåller 100 hög kvalitet (256x256 pixlar) ikoner, PNG och ICO format.
 
9

Freeware
DK:KeyboardStatus 2.2.1.100
DK: Tangentbord - Status visar en popup ballong som visar Caps Lock, Infoga och Num Lock-tangenten status på tangentbordet Användningsområden: DK: Tangentbord - Status kommer att visa en popup ballong ovanför ikonen i systemfältet när Caps Lock,.
 
9

Freeware
Dwarf 1.0.20100213.0
Dwarf är ett open source-skärm verktygslåda. Det ger designers och utvecklare med verktyg för att mäta och rikta något på skärmen. När Adobe introducerade AIR släppte de flera exempel apps. En av dem var en Screen Ruler heter PixelPerfect. När AIR
 
9

Demo
Glossy Buttons 1.0
De blanka knappar är en samling av 33 högkvalitativa snygga ikoner från 16x16 till 48 x 48 pixlar.
 
9

Freeware
Icon Gadget 1.0.0 Beta
Ikon Gadget ger ett användarvänligt gränssnitt för att utforska Ikon Finder?? Ar enorm ikon samling.Använd Ikon Gadget för: - Webbdesign / utveckling behov- Programvara- Presentationer- Snygg dokument- Rich dokumentinnehåll- Andra designers??
 
9

Freeware