Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Abstract Sun Icons -
Sammanfattning sön Ikoner är en samling som innehåller abstrakta ikoner som med Sun tema.
 
9

Freeware
Android Jelly Bean Skin Pack -
Omvandla Windows 7 till Android Jelly Bean.
 
9

Freeware
Another Bouncy ball 2.0
En helt anpassningsbara Bouncy Ball på skrivbordet, baserat på Go Go Redball! Widget för Mac OS X Dashboard. Du kan kasta bollen runt med musen och ha oändlig roligt med den. Anpassningsbara alternativ inkluderar: boll typ, boll färg, rotation, boll
 
9

Freeware
Apple Icon Installer 1.2
Om du använder Apple på en regelbunden basis, kommer du att älska helt på Apple-ikonen Installer.
 
9

Freeware
CAD Thumb 0.1 beta
En Microsoft Windows Explorer "add-on" för att snabbt visa AutoCAD Release 13 och 14 ritning bilder förhandsvisning. Förhandsgranska miniatyrbild att dra tillsammans med ritning versionsnummer visas i "högerklicka"
 
9

Shareware
CheeseMouse 1
I grund och botten, simulerar CheeseMouse musklick på datorn. Du flyttar musen som vanligt, men du trycker Ctrl-tangenten på tangentbordet för att simulera ett musklick. Spännande? Men vad händer om du håller ner? 64 klick per sekund av antingen
 
9

Freeware
IKEA Iconset -
Detta är min allra första ikoner / pack och im mycket glad att jag gjorde det.Temat är IKEA. IKEA är ett "gör du egna möbler fast"Jag tyckte det var en rolig tema och galen också.
 
9

Freeware
iPing 3.5
iPing är en Windows Gadget ping verktyg.Hålla levande för IP-adress eller webbadresser.Upp till 50 objekt.Grafisk TTL med max, min och sista tider.Realtidsövervakning och diagram.
 
9

Freeware
Scratch Pad 1.0
Föra anteckningar ett klick bort utan alla klibbig röra av virtuella post-it-lappar. En enkel plats att skriva ned saker inte mer komplicerat än Anteckningar. Ikon sitter i systemfältet.
 
9

Freeware
Social Icons -
Gratis Social Ikonuppsättning innehåller 30 ikoner (uppdaterad 09.2011) av populära sociala webben och medietjänster. Om du vill se mer sociala ikoner.
 
9

Freeware
TrayRun 2.0.1
En tjusig litet program som låter dig ställa in ett program för att köra från systemfältet.
 
9

Shareware
TV Show Icons 3 Windows -
Inkluderar: Pimp My Ride, Prison Break säsong 1, Prison Break Säsong 2, Prison Break säsong 3, Ray Mears 'World of Survival, Red Dwarf rädda mig, Ross Kemp på gäng, Saint Seiya, Samurai Champloo, Samurai Jack, Sanctuary, lördag Night Live, SciFi,.
 
9

Freeware
Umopit Aura 2.7.4d.155
Programmet visar på dess ikon i systemfältet och spelar riktiga härliga ljudet av en skog - på dagtid och på natten. Aura är ett enkelt verktyg som körs i systray som förbättrar din arbetsmiljö med en avkopplande skog ljud samling.
 
9

Freeware
Aldos Magnifier 2.0
Aldos Skärmförstoraren är ett gratisprogram klon av Windows 98/2000: s lupp. Funktioner: - Zoom på 2X eller 4X det område pekade med musen. - Magnifier auto lokaliserar dess fönster för att undvika överlappning det område som pekade. - Dölj / Visa
 
9

Freeware
Automated Key Presser 0.8 Beta
Detta är den automatiserade nyckel Presser. Den simulerar att trycka på några tangenter på tangentbordet. Som om du satt där trycka dem själv.
 
9

Freeware
boxcutter 1.3
Boxcutter är en enkel kommandorad driven skärmdump program för Microsoft Windows. Till skillnad från att använda "Print Screen" tangenten som tar en full-screen skärmdump, gör Boxcutter användaren skärmdump en mindre del av skärmen genom
 
9

Freeware
EyaseSpeed Net 1.0
Det bästa programmet gör det möjligt att accelerera din Internet till 200%. Den har ett bekvämt användargränssnitt att även ett barn kan använda. Det är inte nödvändigt att välja vilken typ av anslutningsportar och många andra saker bacause de
 
9

Shareware
Fruity Hearts 1.0
Fruktiga Hearts är en vacker och färgstark uppsättning som innehåller 12 fruktiga hjärtan ikoner.
 
9

Freeware
Glittery File Icons -
Glittery filikoner Ger dig ikoner för olika typer av filer i olika format.
 
9

Freeware
Lion Transformation Pack 1.0
DET bästa sättet att få OS X Lion användarupplevelser Egenskaper: - Sömlös installation och avinstallation ger användarna säker omvandling - Lätt konfigureras i ett klick med intelligens Metro UI design - Designad för alla utgåvor av Windows.
 
9

Freeware