Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Voice Studio 1.4.4
 Voice Studio förvandlar din dator till ett lättanvänt inspelningsstudio. Drivs med samma teknik bakom många av dagens största hits, innehåller systemet en strömlinjeformad kombination av Avid mjukvara och hårdvara Pro Tools SE musikskapande program
 
2253

Shareware
ControlCenter 1.1
 Du kan hålla dig uppdaterad om verksamheten i CPU, minnesanvändning och aktuell tid genom att använda detta gratis Controlcenter widget. Det kan visa dessa tre saker i form av stänger på din dators skrivbord.
 
2230

Freeware
3D Wonder 3D Desktop 1.1
 3D Wonder 3D Desktop är ett praktiskt program som syftar till att fullständigt revolutionera den platta, statiska skrivbordet som Windows-användare är vana vid.
 
2230

Shareware
Yahoo Zimbra Desktop 7.1.4 Build 112
Yahoo! Zimbra är en Windows Desktop-klienten program som gör det möjligt att förena både e-post och kalender revolution. Det gör också att du kan hantera flera e-postkonton i ett enda program som Gmail, Hotmail, Yahoo mail, kan Zimbra mail etc
 
2228

Freeware
Windows 8 Transformation Pack 7.0
Windows 8 Transformation Pack är världens bästa omvandling pack som har många unika funktioner som: Seamless installation och alternativet un-installation; Enkel konfiguration; kompatibel med Windows XP / Vista / 7 inklusive Server Editions; Smarta.
 
2223

Freeware
Wikipedia 1.5
 Nu kan du söka och önskade Wikipedia artiklar på din dators skrivbord med denna behändiga Opera Widget. Dess språk som stöds är engelska, japanska, norska och svenska.
 
2219

Freeware
Aqua smiles XP Icons -
Licens: Gratis för personligt icke-kommersiellt bruk, innehåller en länk tillbaka till författaren webbplatsKommentar: 20 Aqua leenden XP ikoner
 
2211

Freeware
Free Virtual Keyboard 1.0
 Gratis Virtual Keyboard är ett praktiskt verktyg som simulerar hårdvaran tangentbordet på skärmen och lägger till några eleganta funktioner.
 
2208

Freeware
Easy Wallpaper Workshop 1.0
Skapa och distribuera tapeter med dina egna bilder. Easy Bakgrund WorkShop är ett kraftfullt verktyg för att hantera, skapa, bygga och distribuera tapeter chefer för fönster. Den har en användarvänlig guide som tillåter dig att arbeta effektivt
 
2205

Shareware
M8 Multi Clipboard and Screen Capture 6.00
Du kan fånga allt som du kopiera eller klippa ut från valfritt program genom att använda M8 multi klippbordet.
 
2193

Shareware
Process Manager Lite 2.0
 Du kan använda Process Manager 2 Lite som ett alternativ för klassiska Aktivitetshanteraren eftersom det ger dig mer praktiska funktioner.
 
2158

Freeware
SphereXP 1.4.10.0
 SphereXP är en 3D-stationär dator för Microsoft Windows XP som ersätter Windows-skrivbordet och organiserar föremål på skrivbordet.
 
2157

Shareware
CPU Round 0.13
CPU Round Widget består av en prick som snurrar i en cirkel med olika hastigheter som korrelerar till din CPU-användning.
 
2153

Freeware
AutorunCD Assistant 1.16
 AutorunCD Assistant är en fem steg guide som gör att du kan skapa i säkra autostart-CD-filer, i den valda katalogen där resten av CD-till-bränna filer.
 
2141

Freeware
Desktop Organizer & Arranger 1.1.7
     Den unika Desktop Manager Desktop Organizer och arrangör kan du dela ditt skrivbord område i 4, 6 eller 9 sektioner, som kan vara individuellt märkta.
 
2140

Shareware
Network Pill 1.2
Nätverket piller skrevs för människor som använder sin dator med många olika nätverkskablar, t.ex. mobila användare av bärbara datorer. Det är mycket enkelt att bara visa om Ethernet-kabeln är levande eller död.
 
2138

Freeware
Microsoft Dancer LE - BooWho? 1.0
Plus Dancer LE - BooWho är en gratis app för Windows som ger en rolig liten spöke på skärmen, som kommer att dansa när du lyssnar på musik på datorn.
 
2132

Demo
SurfSaver 6.1
SurfSaver - den sökbara arkivskåp för Web Pages Spara och söka webbsidor direkt.
 
2125

Kommersiell
Animated Desktop 1.2.4
Animerad Desktop kan du skapa och sätta animerade teman, som bygger på Flash-animationer, Java applets, Aktiva komponenter X och HTML-sidor på skrivbordet i Windows.
 
2121

Shareware
Soft Adobe CS2 Icons 1.0
Innehållet i praktisk programvara Mjuka Adobe CS2 ikoner är följande: Photoshop CS2, Illustrator CS2, GoLive CS2, InDesign CS2, Imageready CS2. Den innehåller fem vackra ikoner som du kan använda utan kostnad för ditt system skrivbord.
 
2104

Freeware