Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Flash Windows Hider 2.51
Flash Windows Hider ger ett snabbt och enkelt sätt för hem och kontor PC-användare att snabbt komma känsligt material från skärmen utan att stänga program eller förlora handlingar.
 
10

Shareware
itask mini 1.0
En cool Schemaläggaren program med en cool look. Innehåller sex olika skinn och ett bra grafiskt användargränssnitt.
 
10

Demo
CPU Mhz Speed Meter 3.14
Vista Sidebar CPU Core Speed Meter, visar CPU Core hastighet och användning. Du skulle se hur din CPU förändringar Core hastighet dynamiskt för att spara ström.
 
10

Demo
Bath Treatment volume 2 1.0
Bubble Bath producerar rika, lyxiga bubblor som ger en avslappnande upplevelse och hjälper lugna bort spänningar.
 
10

Shareware
Hands & Foot Treatment volume 2 1.0
Händer är kanske den mest sett en del av din kropp. Så de måste hållas ren och vacker medan företaget och eftersom du utföra dina mest av arbetet med dessa händer.
 
10

Shareware
Prishtina MagicKeys 1.0
Prishtina MagicKeys är en text ersättning nytta. Den tillåter användaren att definiera en oändlig mängd tangenttryckningar att ersättas av text eller stycken.
 
10

Shareware
Homemade Hair Shampoos 1.0
Ni mara ngapi kutumia shampoo Homemade ni kitu ambacho watu wengi kupata vibaya. Kama moja yako ya mamilioni ya watu ambao wana kuosha nywele zao kila siku moja, unaweza kuwa na kutishwa na kujifunza kuwa linapokuja shampoo, chini ni kweli
 
10

Shareware
SLWindowManager 2.1
SLWindowManager alikuwa iliyoundwa kwa urahisi kusimamia idadi kubwa ya madirisha wazi kwenye desktop.
 
10

Shareware
Turn off Button KS 08c
Detta program ger dig en knapp för att vrida på datorn off.This stänga av knappen är lös (tryck med vänster musknapp på ramen och dra den till en ny plats sedan släppa det).
 
10

Shareware
Icesun System Cleaner 6.10
Icesun System Cleaner 6.10is skapats som ett professionellt och användbart verktyg som är utformat för att skydda dig genom att städa upp alla oönskade historik data på datorn. Med bara ett klick kan Icesun System Cleaner du radera cache,
 
10

Trialware
Pro Football Theme and Toolbar 1
Detta är för alla fotbolls fans! Inkluderar en favoritlag väljare, inbäddad nyheter samt en expanderbar sidebar med de senaste fotboll videor! Vad man kan förvänta * Detta är en fil med både ett tema och förlängning inget behov av flera
 
10

Freeware
KillCopy 2.85
Du kan använda praktisk programvara KillCopy för följande ändamål: för att kopiera filer på lokala enheter samt för att kopiera filer från nätet, det har användarvänligt hud baserat gränssnitt medan explorer skal ingår också, det kan också användas.
 
10

Freeware
SysExporter 1.40
SysExporter verktyget kan du ta de uppgifter som lagras i vanliga list-vyer, träd-visningar, listrutor, kombinationsrutor, text-boxar och WebBrowser / HTML-kontroller från nästan alla program som körs på ditt system, och exportera den till.
 
10

Freeware
4x4Calc 1.00
4x4OffRoads.com - 4x4 Off Road Calculator Använd detta program för beräkningar för dina ändringar projekt. Den har för närvarande tre mini-räknare. Välj din räknare genom att klicka på de olika flikarna. Däckstorlek Calculator Konvertering
 
10

Freeware
Atmosphere Plus (Nature Sound Generator) 6.2
Atmosfär (Ambient Ljudlandskap Generator) är en ljudgenerator som har många användningsområden, främst som ett hem ljudmiljö generator och som ett verktyg för att skapa anpassade naturens CD och ljud för hem video.
 
10

Shareware
Click-N-Type 3.03.412
På skärmen virtuellt tangentbord för alla med ett funktionshinder som hindrar honom från att skriva på ett fysiskt tangentbord.
 
10

Freeware
eDeskToy for Windows 0.1.1.1343.2530
Perfekt Desktop Enhancement för Mac eller Windows kan inte bara vara skrivbordsunderlägg förändring eller användargränssnitt utseende justering.
 
10

Demo
iOS Skin Pack 1.0
Förvandla din Windows 7 att iOS. IOS Skin Pack kommer att erbjuda Windows 7-användare möjlighet att anpassa utseendet på sitt operativsystem för att likna Apples iOS. IOS Skin Pack installationsprogrammet har en enkel och säker installation
 
10

Freeware
IsMyLcdOK 1.83
IsMyLcdOK är ett litet program, men effektiv lösning för att enkelt kontrollera död / förlamade / fastnat pixlar på LCD-skärmar.
 
10

Freeware
Mr Hyde 1.0
Är din chef vandra runt? Är han flåsar nacken? Göm alla oacceptabla fönster på skrivbordet på en hemlighet hotkey! Ser du honom att lämna? Tryck på snabbtangenten gång igen för att fortsätta sömlöst i din viktig
 
10

Freeware