Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

InTouch 7.38
 InTouch är ett program som innehåller förbättrade och avancerade sökfunktioner. Du kan skapa, hantera och förvara diagram listor över dina vänner, kontor, kyrka, etc medlemmar. Du kan även skapa en snabb lista julkort och många fler. Det hjälper dig
 
2527

Shareware
Changer XP 1.0
Ett verktyg för att ändra en inloggningsskärmen, tapeter och / eller IE hud. Programmet kan använda någon av de tillgängliga bildformaten BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF, TGA, eller WMF. Tillåter både manuell och automatiskt läge förändras, till exempel i
 
2499

Shareware
MyCash 5.12
 Du kan organisera din bokföring med MyCash program eftersom det är lätt att använda finansiella räkenskaper arrangör. Det är väldigt snabbt och ger dig alltid rätt resultat. Nu har du inget behov av att använda miniräknare ens.
 
2486

Shareware
HTC Home 3.0.621.0.11062
HTC Home - är ett gratis open-source-widget för Windows. Den visar tiden och vädret på skrivbordet, som på HTC kommunikatörer. Funktioner ...
 
2472

Freeware
Name to Clipboard 1.0
 Den praktiska funktionen namn till Urklipp används för att kopiera namn på filer och mappar i klippbordet.
 
2465

Freeware
Visual Clipboard LE 1.6
 Visual Urklipp LE som är enkel och snabb Urklipp historia Manager används för att hantera Windows urklipp innehåll, text och bilder.
 
2464

Freeware
LogonStudio Vista 2
Nu kan du även ändra inloggningsskärmen i Windows XP med hjälp exklusiv programvara Logonstudio Vista.
 
2462

Freeware
WinGrab Express 1.2.0
WinGrab Express är underbar programvara som gör att du kan hålla ett öga på andra användare.
 
2461

Shareware
xLauncher 2.62
Den praktiska desktop verktyg XLauncher öka hastigheten på din arbetstid på datorn genom att ge dig alternativ metod för att starta program.
 
2437

Freeware
ClipView 1.00
ClipView är ett litet verktyg som låter dig se urklipp innehåll. Det kommer automatiskt upptäcka eventuella förändringar i Urklipp. Du kan se text, bilder etc.
 
2429

Freeware
Weather 1.0.0.0
En liten väder gadget bara för dig! Det är enkelt och mycket lätt att använda. Du behöver bara fylla i namn och det kom upp med din stad utan att be om landet. Dessutom är denna widget mycket lyhörd för förändringar.
 
2423

Freeware
Click_App 1.2
Click_App kan konfigureras och det har några heta nycklar ingår för din bekvämlighet som kan användas som en genväg. DirectX games.1.2 tillägger. Denna Autoclicker är mycket enkel och lätt att använda och kan styras i alla program.
 
2395

Shareware
Multi Screen Emulator for Windows 2.0
MSEW (Multi Screen emulator för Windows) gör det möjligt för användare att skapa och konfigurera upp till 10 virtuella skärmar att förenkla växla mellan olika uppgifter med hjälp av MSEW panelen eller snabbtangenter.
 
2376

Shareware
Pico-Converter 2.95
     Du kan använda denna kraftfulla enhet omvandlare verktyg för att konvertera mer än 1600 olika måttenheter i 26 kategorier.
 
2375

Shareware
Transparent TaskBar 1.0
Den praktiskt program Transparent TaskBar gör den svåra uppgiften att anpassa aktivitetsfältet transparens mycket enkelt.
 
2368

Freeware
HotFM radio widget 0.2
HotFM radio widget är en gratis widget som spelar Malaysias spiciest radiostation, HotFM!
 
2341

Freeware
StickyMemo 1.1.3
 Du kan använda StickyMemo som är i grunden en klisterlapp Widget för att göra följande åtgärder: för att sätta flera på skrivbordet, för att ändra storleken på PM genom att dra någon kant, för att spara alla memos som en textfil, för att identifiera.
 
2282

Freeware
ALC Soft HiP 3.02
 ALC Soft HiP är ett praktiskt verktyg. Dess viktigaste funktioner är: Hemlighållande av ikoner för bilagor i systemfältet, Start med Windows; Börja med viss fördröjning efter start av Windows, Starta i ett stealth mode, Info-signal om en händelse
 
2282

Demo
Cubic Ruler 1.0
 De viktigaste funktionerna i behändigt programverktyg Cubic Ruler som i princip används för att mäta längden av en grafisk objekt och avståndet mellan punkterna är som följer: Du kan utöka / minska den medan hjälpen ingår också samt stöder växling.
 
2270

Freeware
Hard Disk 3.0
  Nu kan du få veta att hur mycket ledigt utrymme som finns kvar på Hard Disk med hjälp av praktisk programverktyg Hard Disk. Den klarar av att berätta om exakt volym på din hårddisk.
 
2264

Freeware