Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Skin Treatment 1.0
Som ni ålder, genomgår huden gradvisa förändringar: Cellerna dela långsammare, och det inre lagret av huden (dermis) börjar tunna. Fettceller under dermis börja minska.
 
11

Shareware
Teen Treatment 1.0
Precis som du, tusentals människor från hela världen lider av hud och akne försvagande sjukdom, och precis som du att de har försökt allt med lite eller inget resultat.
 
11

Shareware
JobGremlin 1.0
JobGremlin itapunguza kiasi cha kazi haja ya kufanya ili kupata mahojiano. Pamoja na mpango JobGremlin unaweza kuona na kuomba kwa ajili ya ajira kutoka maeneo mbalimbali kwenye mtandao katika dirisha moja. Kwa kila kazi, unaweza kuona, mpango
 
11

Shareware
mgWindow Plus 1.0
Snabbt stänga ett fönster, en webbsida flik med musen gester. mgWindow Plus är en avancerad version av mgWindow hjälper ett verktyg som du snabbt kontrollera datorn med mus gester.
 
11

Shareware
Office Tools 3.0
Office-verktyg 3,0 är en Google-gadget som låter dig snabbt öppna Office-program från sidofältet eller skrivbordet.
 
11

Freeware
Remote Desktop Launcher 1.0.2
Remote Desktop Launcher är en fri och enkel widget som kommer att lansera en fjärrskrivbordssession i Windows.
 
11

Freeware
Version Info 1.5
     Följande är de viktigaste funktionerna i behändigt programverktyg Version Info: den har användarvänligt gränssnitt, du kan använda den för att titta på samt att importera och exportera information av EXE-filer, det stöder flerspråkiga Version.
 
11

Freeware
Amazing Frame Show V1.2.7
Fantastisk Frame Show är ett foto verktyg utformat för att dekorera dina foton med snygga tavelramar på datorns skrivbord.
 
11

Freeware
Christmas Skin Pack 1.0
Ta jul till din dator. Julen Skin Pack kommer att erbjuda användarna möjlighet att föra semester hurrarop till sin dator och komma i rätt stämning för tomten och hans gåvor. Julen Skin Pack har en enkel och säker installation alternativ.
 
11

Adware
Clicky Gone Portable 1.4.4.1
Du behöver inte stänga ett program, bara dölja den ur sikte. Clicky Gone är en avancerad fönster gömma verktyg som ger många möjligheter att gömma fönster från tanke withough stänga dem. Det ger dig extra kontroll över ditt skrivbord. Vi
 
11

Freeware
Faraway Planet 3D Screensaver 1.0
En vacker, främmande planet-tema screensaver visar vatten, växter och främmande himlen en fantastiskt vacker 3D skärmsläckare tema efter en utlänning landskapet visar lugna, reflekterande vatten, exotisk vegetation och ett livfullt vackert alien.
 
11

Shareware
ImTOO Multiple Desktops 1.0.1.0209
ImTOO flera skrivbord kan du skapa flera virtuella skrivbord och växla mellan dem med snabbtangenter eller mus.
 
11

Shareware
MB Western Astrology Planetary Aspects 1.0
MB Västra Astrologi planetariska aspekterna finner vinkelavstånden mellan planeter i enlighet med de västerländska astrologi principer och tolkar influenser från de planetariska aspekterna på dig.
 
11

Freeware
MetaCalc 1.00
My-Diet-Program.com - Metabolic Rate Calculator Använd detta program för att uppskatta din ämnesomsättning och det rekommenderade kaloriintag beroende på din längd, vikt och ålder. Även med hänsyn till hur aktiv du är och om du är man
 
11

Freeware
Quick Number Base Converter 1.3
Kortnummer Base Converter är ett litet program som sitter i fönstren systemfältet och när du klickar på den, kan du snabbt konvertera tal mellan decimal, hex, binära, oktala, etc.
 
11

Freeware
ShowDT 3.06.2
ShowDT 2001 är ett enkelt verktyg som låter dig upptäcka och återställa skrivbordet med den enda klick på en ikon i aktivitetsfältet.
 
11

Freeware
Sleeper 1.0.48.5
Sätt din skärm till energisparläge med en enkel tangentkombination. Om du är en strömsparläge fan, kommer du att uppskatta denna lilla verktyg, som kommer att låta dig skicka din skärm att sova med ett tangentbord genväg. Självklart kan du
 
11

Freeware
CursorUS 1.9.81
Denna programvara gör att markören för att gå kontinuerligt på att nå gränsen till skärmen.
 
11

Freeware
Anti-Chaos 1.0.681
Anti-Kaos organiserar dina foton och bilder och visar deras via virtuell enhet. Du kan skapa din egen schema för att organisera dina data som du vill.
 
11

Shareware
Concept 3D Collection 1
47 3D-modell Idealisk för WPF 3D internationella ansökningar. Modeller helt redigerbara (3D XAML, Zam 3D, 3DS) format Nästa generation visuellt 3D Development verktyg för att skapa rika-media applikationer för leverans på intranät eller webben,
 
11

Shareware