Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Atropos-SB 2003.12.20
 Du kan använda Atropos-SB-system för att spela in ljudet som kommer från mikrofonen, och telefon, etc och det kan lagra det inspelade ljudet på datorn i digitalt format.
 
2814

Shareware
The Talking Moose 5.1
Det roliga desktop förbättrings Talking Moose visa en animerad Moose tecken på skrivbordet som faktiskt dyker upp på skärmen och utför följande funktioner: berättar skämt, säger kvicka citat, berömmer dig, och bara förolämpar dig.
 
2779

Freeware
Lock-It! 1.0
 Nu kan du skydda dina viktiga filer och mappar från någon med praktisk programverktyg Lock-It! att låsa datorn så att ingen kan komma åt det.
 
2778

Freeware
CPUSpy Widget 1.1
 Nu kan du hålla dig uppdaterad om din CPU aktiviteter och laster med hjälp av gratis och små CPUSpy Widget. Det kan kontrollera flera processorer så bra du kan ändra färg, layout, typsnitt, och uppdateringsfrekvens.
 
2776

Freeware
RingTone Widget 1.3
RingTone Widget spårar bäst säljande ringsignaler på mobilen-ringtone.net. Visar topp 10 polyfoniska och monofoniska ringsignaler plus top 5 bakgrundsbilder. Uppdateras hela tiden. Du kan klicka dig fram på en låt för att höra det
 
2773

Freeware
Animated Rain Wallpaper 1.5.1
 Nu kan du njuta av regn när du vill med den vackra annonsen Animated Rain Wallpaper. Du kan göra dig frisk med denna tapet som det ger på ditt skrivbord utseendet och känslan av regn.
 
2728

Freeware
iCdocs 2.0
 om du har installerat Thinkfree ICdocs som är senaste webbtjänst så har du inget behov av att installera programmen i Microsoft Office för att se Office-dokument.
 
2725

Freeware
TuneUp WinStyler 4.1.2420
 Du kan ändra och modifiera dina fönster stilar enligt dina önskemål, inklusive inloggningsskärmen, skrivbord, paneler av applikationer, alla typer av ikoner, aktivitetsfältet och startmenyn, etc på en gång med TuneUp Winstyler.
 
2724

Shareware
AAA Extract Resource 2.0
AAA Extraktet Resurser är en redskap så pass kanna avsöka specificerat direktören eller enkel arkivera på din computern och extraktet ikonen bitmaps glyphs ( knapp profilen ), och markören , ljuden etc från program och DLL OCX etc ( se skrika n skott.
 
2713

Shareware
Compact AutoRunner 1.0.1.10
Du kan använda användarvänliga och enkla Compact AutoRunner verktyg för att göra skräddarsydda autorun menyer för CD-eller DVD-skivor snabbt.
 
2681

Freeware
XPCover 2.0
 Nu kan du dölja dina aktiviteter från någon som du vill genom att använda praktiskt verktyg XPCover.
 
2660

Freeware
Glass2k 0.9.2
 Glass2k är ett litet litet program som gör att Windows-användare att göra något fönster öppet.
 
2654

Freeware
Window Hide Tool 1.8
Du kan dölja ett fönster i valfritt program genom att använda Fönster Göm Tool. Det kan du antingen ange snabbtangenter för basprogram kommandon dvs dölja ett fönster, gömma alla fönster, dölja en grupp av fönster eller dölja ett fönster genom att
 
2629

Shareware
Eve Server Monitor 1.0
 Den Eve Server Monitor sidebar gadget kan du övervaka status för stillhet. Det ger också en räkning av inloggade användare, data som uppdateras efter varje 3 minuter.
 
2620

Freeware
ccHorizont 1.0.1
 Nu kan du enkelt och snabbt få veta om laddningsnivån på datorns batteri med hjälp av denna CcHorizont Widget.
 
2557

Freeware
English2Tamil Dictonary 1.0.0.0
Sök över 25000 engelska ord med tamil definitioner English2Tamil ordlista är en gadget som låter dig söka över 25000 engelska ...
 
2555

Freeware
Car Rental Widget 1.0
Ett enkelt en klick sätt att jämföra priser och tillgänglighet på över 40 biluthyrningsföretag vid varje stad och flygplatsen i världen.
 
2551

Freeware
Medusa 1.2.35
Med inkluderande programvara Medusa, kan du inte bara söka tusentals webbsidor med snabb APED, men kan också hämta din önskan filer enkelt.
 
2535

Kommersiell
Folder Watcher 1.0.1
 Nu kan du enkelt och snabbt kontrollera innehållet i mappar som antingen de är borttagna, till eller ändrats med inclusive Folder Watcher widget.
 
2530

Freeware
Desktop Notes 1.2
Desktop Notes är ett program som gör att du kan skicka anteckningar på skrivbordet i Windows. Dessa anteckningar kommer inte intefere med dina andra aktiviteter på datorn orsak de håller på skrivbordet.
 
2528

Shareware