Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Ashampoo System Pack 3 3.0
Den tredje förpackning med Ashampoo System släpps som ger kontroll, installation och lanseringscenter för Windows optimering och verktyg för Ashampoo.
 
13

Shareware
Comfort Keys Pro 4.1
Upptäck hur du utför en rutinmässig åtgärd med ett enda klick! Sluta skriva samma text om och om igen! Nu du inte behöver gå igenom flera menyer för att hitta den nödvändiga programmet eller webbsida. Med den nya generationen hotkey manager
 
13

Shareware
FreeNote 1.262
FreeNote är ett Windows-program som låter dig placera virtuella klisterlappar runt skrivbordet.
 
13

Freeware
MyWallpaper 1.0.0
Ändrar skrivbordsunderlägget vid varje start Om du inte kan bestämma vilket skrivbordsunderlägg att använda, bör du ge MyWallpaper ett försök.
 
13

Freeware
R-WIN 2000 Keyboard Switch 6.0
Tangentbord förlängning verktyg för användare som arbetar med två eller flera Inmatningsspråk samtidigt (till exempel engelska, tyska, ryska, .
 
13

Shareware
Warm Regards Bar Final
Detta iconset ger dig intressanta ikoner glass för dina program. Varma hälsningar Bar är en innovativ ikon samling som visar ikoner glass i tre olika smaker. Förpackningen innehåller ikoner i tre format:... Png, ico, icns Glassen Ikonerna
 
13

Freeware
Free Gifts Icons -
Licens: Gratis för personligt icke-kommersiellt bruk, innehåller en länk tillbaka till författaren webbplatsKommentar: Gratis Christmas Ikoner, gåvor ikoner, House ikoner
 
13

Freeware
Scripture Reminder 2.0
Detta är ett litet program kommer att dyka upp och ge dig en skrift varje gång du startar Windows. Det finns 100 skriftställehänvisningar citat levereras till börjar du.
 
13

Freeware
Start 4 Seven 1.0
En hel del Windows 7-användare letar efter ett sätt att återställa den klassiska Windows XP Start-menyn på en Windows 7 dator.
 
13

Freeware
Touch Tamer 1.00.1b
Tryck Tamer avaktiverar bärbara pekplatta medan du skriver för att förhindra oavsiktliga klick som kan störa den skriver.
 
13

Freeware
Tux Walk 1.0
Linux Tux Penguin går på skrivbordet i Windows.
 
13

Freeware
Windows Hider 1.1.25
Windows Hider är ett litet verktyg för att gömma fönster, program, filer, mappar (alla till bakgrunden, från skrivbordet och aktivitetsfältet) utan att stänga dem direkt genom ett klick eller HotKey.
 
13

Freeware
360desktop 0.8.4.2040 Beta
Du kan använda praktiskt 360desktop för följande ändamål: för att utöka skrivbordet i Windows som en 360 Workspace, det kan fungera som en online-plattform för att skapa interaktiva 360 tapeter, och ett galleri, den har förmågan att fungera som en.
 
13

Freeware
Bowtie Wet Floor Mod -
En mod för Laurent Baumann utmärkta "våta golv" skal för nya iTunes controller App Bowtie (OS X Leopard).
 
13

Freeware
Crazy Heart Icons 1.0
Buddy Ikoner från Oscar vinnande filmen "Crazy Heart" är nu tillgänglig för nedladdning.
 
13

Freeware
DragonFire 1.0
En lätt och detaljerad uppsättning ikoner om DragonFire
 
13

Freeware
FlashTask 2.1
FlashTask är en kraftfull hjälpreda på skrivbordet. Det tar bort ditt skrivbord röran och snabbar upp dagligen och repetitiva uppdrag. Du kan också göra FlashTask "auto-samlade" när den inte behövs. Använda "shift + mellanslag"
 
13

Shareware
Printer icon set 1.0
Skrivarikonen set I förpackningen hittar du 10 ikoner i:-. 512x512 PNG- ICNS- ICO- ICONTAINER Njut-För personligt bruk,
 
13

Freeware
Clear Desktop 4.0
Dölja eller visa alla dina skrivbordsikoner med en knapptryckning direkt utan att behöva starta om datorn.
 
13

Shareware
DeskTiles 0.3
Ni har alla hört eller erfarenhet om ny live-plattor i Windows 8 startmenyn. Här är ett litet verktyg för att få dessa levande plattor i XP, Vista eller Seven skapad av mig heter som DeskTiles. Egenskaper: - Enkel installation - mycket låga resurser
 
13

Freeware