Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

NoteWeb 1.2
NoteWeb är en mångsidig information management program - enkelt och lätt att arbeta med. Createyour egen anteckning filer att hålla reda på nästan alla typer av information.
 
15

Shareware
Great Works of Art/The Impressionists 0.165
En stor samling av vackra notering och gratulationskort featuring målningar av den berömda impressionisterna, Cézanne, Monet, Renoir, Degas och andra.
 
15

Shareware
Qict 1.1
Qict är Dictionary lookup verktyg som låter användaren kontrollera betydelsen av ett ord eller fraser.
 
15

Demo
Fashion Statements for Women 1.0
Mode uttalanden för kvinnor är utformad för att leverera den senaste i hög kvalitet mode och politiska / konstnärliga kläder.
 
15

Shareware
Job Manager v1.0
Kujua nini hasa ve alitumia, juu ya nini wewe ve alitumia & wakati ve alitumia. Programu hii iliyoundwa na kusimamia gharama, hata hivyo inakuja na majukumu mengine kama vile Mwajiriwa usimamizi Acha / Sick Acha & fakturering. rahisi sana user
 
15

Demo
MB Free Aries Astrology 1.0
MB Free Väduren astrologi ger en detaljerad och omfattande rapport som innehåller positiva och negativa egenskaper hos människor födda med solen i ett visst stjärntecken (Väduren)
 
15

Shareware
.NET News Vista Gadget 1.0
. NET Nyheter Vista Gadget är ett projekt utvecklat av Blocks4.NET för att anmäla. NET-användare / utvecklare samfundet om senaste. NET-komponenter nyheter.
 
15

Shareware
xplore BAC 0.61
Detta BAC räknare är en av de PoolwarePack programs.PoolwarePack är en samling av 15 no-installera, lätta, öppen källkod program som är tillgängliga för allmänheten.
 
15

Demo
Celframe Sync 1.0
Celframe Sync ni faili folder na programu synchronization kwa Windows. Celframe Sync anatumia algorithms maingiliano ubunifu synchronize data yako kati ya persondatorer desktop, Laptops, anatoa USB na zaidi. Celframe Sync unachanganya Celframe
 
15

Shareware
WinSnapShot Lite 1.0
Lätt och enkel att använda windows (skärm) Capture Utility. Klicka på programikonen i en sys-bricka, flytta markören över det fönster du vill fånga, tryck på "Print-Screen" - Windows är nu i klippbordet. Välj dokument Du vill
 
15

Demo
Ewall Calendar 0.1
Ewall Calendar 0,1 är en kraftfull svit av verktyg och verktyg som gör att du kan embeding en månadskalender i någon bakgrundsbild huvudfunktioner:.
 
15

Trialware
My Better Desktop 1.0.14
Min bättre Desktop 1.0.14 är ett användbart program som gör din dator bättre med dina egna bilder på datorn, online fotoalbum eller bilder från webbkameror online. Förvandla ditt skrivbord till en självuppdaterande wallpaper bildspel.
 
15

Trialware
Network Traffic 1.4
Nätverkstrafik 1,4 är avsedd att vara ett användbart och praktiskt verktyg som visar aktuell nätverkstrafik för den valda nätverksgränssnittet.
 
15

Freeware
CPU Meter 1.0
CPU Meter är en fri CPU mätare som visar CPU-användningen i visuell samt antal format.CPU Meter lappen visar, direkt på skrivbordet, CPU statistik på din dator.
 
15

Freeware
Time Check 1.0
Ännu en desktop klocka. Tiden Check är en enkel, lätt att använda, Java-baserade program som är utformat för att sitta på skrivbordet och visa aktuell tid. Krav: - Java-
 
15

Freeware
WindowFlow 1.1
Flytta, ändra storlek och omorganisera fönster: få ut det mesta av din plats på skärmen.
 
15

Shareware
Fix Shortcut To Desktop -
Fix genväg på skrivbordet är ett verktyg för att få tillbaka en genväg på skrivbordet på fältet Snabbstart om du råkat ta bort det.
 
15

Freeware
Cricket Scores v2 2.0.0.0
Få Live Cricket Scores direkt på skrivbordet.
 
15

Freeware
LCD(Blue) -
Jag har gjort den blå versionen av LCD-markören för min brors förslagEn liten förändring i texten valet.Jag hoppas att du gillar det.
 
15

Freeware
Desktop Teleporter 1.3.2.5
Automatiskt teleportera filer och mappar nyskapade på skrivbordet till fördefinierade mappar, vilket håller ditt skrivbord rent.
 
15

Freeware