Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

2402 -
2402. Den utlovade uppsättningen.Sortera på en liten paus från helt Minimal ikoner som minidisco.Minimal ändå Techy, 128x128 och kan passa en docka också som beeing normala ikoner.
 
3

Freeware
3D Shading Editor 1.0
Som jag är säker många av er vet, när du använder Windows klassisk visuella stil, kan du anpassa färgerna i stort sett allt.
 
3

Freeware
Adobe Icon Pack v2 -
Adobe Icon Pack v2 gjordes av 11X designteam. Tillverkaren Ziko aka SkaziX eller Benny.Uppdatera lista:1.) Totalt ny design2.) Lade Adobe Illustrator-ikonen3.) Glas effekt
 
3

Freeware
Circula Icons 1.0
Denna ikon förpackning innehåller 30 ikoner för vanliga uppgifter, med en stil himmelsblå Circle. De kan visas på alla Windows operativsystem och kan användas i äldre utvecklingsverktyg såsom Visual Basic 6.
 
3

Freeware
PhotoDesktop 3.1
Innan generering av datorn, det finns alltid ett stort glas styrelse ovanpå allas skrivbord används för att samla hela dyrbara bilder av varje fas för att komma ihåg alla de goda tiderna som vi hade.
 
3

Shareware
7art Zodiac Clock ScreenSaver 1.5
Zodiac Clock är en ny tid mätverktyg kunna berätta för dig en dag i veckan och månaden också.
 
2

Freeware
B+B EAP 1.00
Client Management - Obegränsad Klinisk anteckningar - inklusive automatisk import från transcriptionist filer, Primär / Sekundär bedömningar, DSMIV klassificeringar (eller ICD9),
 
2

Demo
ICE Book Reader Professional 9.1.0
ICE Bok Läsaren Professional är en ultimata e-bok läsaren och MP3-skapare med inbyggt stöd TXT, RTF, HTML, MS Word dokument, PALM böcker och Microsoft Reader (. LIT-filer).
 
2

Shareware
Desktop Organizer 2.6
Desktop Organizer kan du ta bort ikoner från skärmen och ger enkel åtkomst till dina program från grupperingar, också gör att du kan starta flera program och set öppenhet så allt du ser är din tapet.
 
2

Shareware
Open Visa Pen 0.01
Den praktiska program Open Visa Pen kräver moderna Windows OS Visum Pen hårdvara för att arbeta.
 
2

Freeware
UltraMon [32-bit] 3.0.10
UltraMon [32-bitars] 3.0.10 är utformad som en praktisk användbarhet för multi-monitor system som hjälper användarna att öka produktiviteten och frigöra den fulla potentialen av flera bildskärmar. Det gör att du effektivt kan flytta fönster och
 
2

Trialware
Deskwin for Windows 1.4.1
Deskwin för Windows 1.4.1 erbjuder dig en fantastisk nytta. Istället för att ha en stationär som alla fönster visas, kan du nu flera sådana, var och en med sin egen uppsättning av fönster. Du kan växla mellan skrivbordet genom att klicka på
 
2

Freeware
Multi Monitor Mouse 1.1
Multi Monitor Mouse 1,1 erbjuder dig ett bekvämt verktyg för att förvränga pekaren över skärmen kanten och snabba upp din mus interaktioner i en multimon systemet 30%.
 
2

Freeware
Compact Disc Autolauncher 2.1
Skapa autorun-filer för dina CD-skivor Compact Disc Autolauncher programmet är utformat för att hjälpa dig att skapa autorun-filer för dina CD-skivor. Anpassa autorun menyn genom att lägga till knappar som kan starta vilken fil som helst.
 
2

Freeware
Aero Entertainment Pack 1
En beautifuly utformad samling ikoner Aero Entertainment Pack 1 är en fantastisk uppsättning ikoner som du kan använda på din hemdator och förändring teh ser av dina filer och mappar.
 
2

Freeware
TIO Tools Pro 2.21
TIO Tools Pro Verktyget ger snabb tillgång till dina mest använda program och filer med hjälp av en verktygsfältet Snabbstart.
 
2

Shareware
WX Vision Desktop Liberty 8
Desktop recursiveFile managerShortcuts och Task namn ManagerManager och programsPhonebookSchedule i commitmentsQuick notesAudio PlayerAlarm foton ClockPicture ViewerSlideshow och imagesContact center och supportResource chef systemAdjust bildskärm.
 
2

Freeware
8-X Expert Dextop 1.0
8-X Expert Dextop är ett Shell Ersättning för Windows. Det ger en total utseende Modern OS. Det fungerar som ett lager ovanpå Normal Windows Shell. A8-X Expert Dextop är utformad professionellt för att ge en novis datoranvändare en ny dimension. En
 
2

Freeware
Beijing 2008 Icons -
Längs kom 2008 och en av de mest förväntade och levande händelser i år är helt klart OS i Peking.
 
2

Freeware
Weather Icon Installer 1.2
Om du använder Vädret på regelbunden basis, kommer du att älska helt Installer Väderikon.
 
2

Freeware