Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Xoomer 1.3
Xoomer är en helt ändra storlek förstoring program som visar markörens aktuella läge samt RGB och Hex Color information om aktuella pixeln.
 
4

Freeware
ClutterBuddy 1.0
CLutterBuddy är en fri men kraftfullt fönster verktyg som kan manipulera ett fönster eller dess barn.
 
4

Freeware
DeskLayer 0.1
Desklayer är resultatet av mitt examensarbete på temat "Att utveckla ett evoluted användargränssnitt", vill programmet att förenkla skrivbordet erfarenhet och fönster ordning på skrivbordet.
 
4

Freeware
Hide windows utility 1.0.2312
Döljer alla fönster helt utanför skärmen snabbt och enkelt med tangentbord shortcutsHide Windows-verktyg kan du dölja alla fönster helt utanför skärmen snabbt och enkelt med Kortkommandon.
 
4

Freeware
MoonDriver 3.0
MoonDriver är en cool program som kommer att visa den nuvarande fasen av månen på skrivbordet i Windows.
 
4

Shareware
H-Menu 5.0
H-Menu är en helt konfigurerbar bärraket, men det är fortfarande osynlig tills aktiveras med mouse.
 
4

Freeware
Super Vista Video Production 1.0
Denna stora bestånd är den mest kompletta arbete vi har gjort just nu, presenterar vi stolt denna Glättat, realistiska lager med rundade hyllor, ser ut som 3D-objekt kan du nästan röra.
 
4

Shareware
Windows 7 General 1.0
Den nya Windows 7 ikoner har utformats speciellt med syfte att hålla den visuella rikedom och mångfald kännetecknar det senaste operativsystemet Win 7.
 
4

Shareware
DeskCover 2.0
Tänka klart Upptagen datorer och svårläst ikoner är en minne blott när du sätter DeskCover att arbeta.
 
4

Freeware
SuperF4 1.2
SuperF4 dödar förgrunden programmet när du trycker på Ctrl + Alt + F4. Detta skiljer sig från när du trycker på Alt + F4, som bara ber förgrunden för att avsluta, så att den bestämmer själv vad du ska göra. Du kan också döda en process genom att
 
4

Freeware
NextSTART 3.0
NextSTART ni sehemu ya Winstep xtreme, Suite nguvu ya mtumiaji maombi badala Interface kwamba kuunganisha usability ajabu na pipi breathtaking jicho.
 
3

Shareware
MioToolbox 2.12
MioToolbox består av fem praktiska grafik verktyg som finns tillgängliga när som helst från ett enda musklick: The pixel linjal, färgväljaren, skärmdump, lins, mus objektiv och mycket mer.
 
3

Demo
Autumn Leaf Thanksgiving Wallpaper 2.0
En enkel bakgrund för säsongen. Symbolen för hösten är den röda blad ligger i en ström med vatten som rinner över den. Installera för att få färgerna på Thanksgiving där på skrivbordet.
 
3

Freeware
The Performance Organiser Web Site Generator 2
Prestanda Planerare webbplats generator provdes medel för Performance Organiser användare att skapa en "kvalitet" webbplats som bygger på uppgifterna i Performance Planerare
 
3

Demo
XP Visual Tools 1.6
Äntligen en komplett svit av Windows XP Desktop förbättring, XP visuella verktyg är laddad med allt du behöver för att justera din Windows XP-skrivbord.
 
3

Shareware
Z-BOOK PRO 2.10
Z-BOOK är en programvara för läsning. Öppen för komprimerade filer (rar, zip), det är inte behöver packa att läsa filen i den, verkar som en vanlig fil mapp.
 
3

Shareware
Earbuilder by GCMEnterprises 1.2
Earbuilder är ett gehör programvara för studenter, hobby, eller till någon musik entusiasten på en budget. Köp Earbuilder att utbilda dig mot din perfekt gehör öra du alltid har velat.
 
3

Shareware
Username Password Saver 2.90
Spara användarnamn och lösenord. Logga in till Edit / View.
 
3

Demo
PressGenie 1.0
PressGenie unaweza mahesabu ya viwango kwa ajili ya kazi yoyote ya kiwango magazeti 'Kati ya sanduku'.
 
3

Demo
EasyVersionControl 7.5
EasyVersionControl är ett Excel-ark med avancerad versionskontroll features.Download DEMO på www EasyVersionControl com EasyVersionControl funktioner inkluderar: -.. Version räknare som kan visas i varje cell i arbetsboken - Unik version ID-taggen..
 
3

Shareware