Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

SeeThru 1.0.2
Låter bakgrundsfärg för texten under ikoner på skrivbordet göras genomskinlig. Färgen på ikonen texten kan också väljas för att säkerställa god kontrast med skrivbordet färg. Arbetar under W95, W98, NT4 och W2000 (men inte om Active Desktop är
 
4

Freeware
Transformers Movie Collection -
Använd Transformers bilder som dina programnamn ikoner. Förpackningen innehåller tre ikoner, transformatorer, Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon.
 
4

Freeware
Trollicons -
Trollicons är en fin samling av ikoner som ger populära raseri ansikten populära IM-klienter.
 
4

Freeware
Xearth 1.1.0
Xearth för Windows är en hamn i Kirk Johnsons ursprungliga xearth [lokal spegel] program till Microsoft Windows.
 
4

Freeware
DTI Keeper 1.0.1
Du tillbringade bara en mycket tid att ordna ikonerna på skrivbordet i Windows, och plötsligt en av följande inträffar: 1.
 
4

Shareware
Evolution Interface 1.1
Ett nytt grafiskt användargränssnitt (GUI) för Windows OS som kommer att förändra ditt sätt att arbeta med datorn.
 
4

Shareware
FlexTouch Ultra 1.0
FlexTouch Ultra kan du använda din Multimedia tangentbord för att styra Winamp, kolla e-post med en knapptryckning och många fler!
 
4

Shareware
LeXii 1.0.0.20
Lexii är ett enkelt gratis programvara som har syftat till skolorna för att hjälpa elever med dyslexi och färg blindhet .
 
4

Freeware
Poliwall 0.01
En bakgrundsbild Randomizer och växlare skriven speciellt för Windows Vista (men har testats under XP också). Ger många alternativ för att välja och randomisera bakgrunder i Windows.
 
4

Freeware
UniCopier 2.15
UC2.0 Det är programmet, som en kan du förenkla och underlätta användningen av filåtgärder, och så kompletterar ditt operativsystem genom uppföljning unika möjligheter till dem Implementation.UC2.0 är inbyggd i ett system Windows 98 / Me/NT/2000 och
 
4

Shareware
VirtualWin 2.5
VirtualWin är en virtuell fönsterhanterare för Win9x/NT/Win2K (verkar också vara kompatibel med XP).
 
4

Freeware
Vykey Launcher 1.13 Build 21
Vykey Launcher - One Click tillgång till favorit shotcuts. Detta är ett verktygsfält-typ menysystem. Använd den för att organisera och enkelt komma åt dina favoritprogram, dokument, mappar, webbplatser eject cd-rom, avstängning eller omstart dator
 
4

Shareware
bug.n 8.1.0
bug.n är ett enkelt verktyg som har utformats för att ge dig en lättanvänd plattsättning fönsterhanterare. Fördelen med kakel fönster förvaltningen är, som lyckades fönster inte överlappar varandra och skärmen utrymmet används maximalt. bug.n är helt
 
4

Freeware
Buttons Toolbar Icons -
Ikonerna komponera denna uppsättning är exklusivt designade av 32 pixlar för programmets verktygsfält och webbplatser knappar / länkar, eller vad du hittar en användning för dem.
 
4

Freeware
DesktopNext 1.0.0.4
DesktopNext är ett litet program för att revolutionera ditt sätt att se skrivbordet.
 
4

Freeware
Explorer Magic 3.1
ett litet verktyg som ger ett nytt utseende till din Explorer Windows genom att använda en vertikal bild / logo / animering. 
 
4

Freeware
ResChanger 1.0.0.7
ResChanger är ett litet verktyg som låter dig byta bildskärmsinställningar (kombinationen av den horisontella upplösningen, vertikal upplösning, färgdjup och uppdateringsfrekvens) dynamiskt från systemfältet.
 
4

Freeware
SeeDesk 0.1
Gör ikonen text bakgrunden på skrivbordet genomskinlig!
 
4

Freeware
Wall-Fair 1.3.0
Wall-mässan är en professionell, enkel, flexibel och vänlig tapeter växlare för skrivbordet.
 
4

Freeware
wallpaper-changer 1.0.0.0
Grundläggande verktyg som kommer att ställa in bakgrunden med den givna bilden.
 
4

Freeware