Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Get Icons 2.5
Få Ikoner är en fri Icon Extractor som låter dig få ikoner från EXE och DLL-filer.
 
4

Freeware
PointerShadow 1.0
PointerShadow - en demo för muspekaren relaterade återkoppling (t.ex. för MotionMouse gester)
 
4

Freeware
Sense Agent 1.0.5
Mer än 20 språk för att hitta definitioner av unkown ord eller översätta exakt vad du behöver till bra språk.
 
4

Freeware
Sina Icon Installer 1.2
Om du använder Sina regelbundet, kommer du att älska absolut Sina Ikon Installer. Vad gör det? Det sätter bara en Sina ikon på skrivbordet i form av en Internet genväg på skrivbordet som när du klickar, tar dig direkt till hemsidan för Sina.
 
4

Freeware
Stiletto 1.9
Stilett är ett enkelt verktyg som inkluderar larm, aktivitetsschemaläggning, Ljud kontroll och tapeter kontroll
 
4

Freeware
Tiger Screen Savers 8 1.0
Tiger Skärmsläckare är en enkel att använda och installera skärmsläckare som du kan njuta av bekvämligheten av ditt eget hem.
 
4

Freeware
WinStep 1.0
Stega igenom grupper av fönster med snabbtangenter.  Ctrl-0: Lägg ett fönster till en Group0 Ctrl-1: Lägg ett fönster till en koncernen1 ...  Alt-0: Visa nästa fönster Group0 Alt-1: Visa nästa fönster Koncernen1 ... Funktioner:Användardefinierade
 
4

Freeware
WordStudy 1.0
Om du gillar ordspel som involverar arrangera eller rearraning bokstäver, då detta kan vara användbart.
 
4

Freeware
WorldDesk 1.2.7550.0 Beta
WorldDesk utnyttjar en unik patentsökt Abstraction Layer som befriar alla aspekter av en användares Windows arbetsyta på underliggande operativsystemet och enheten.
 
4

Freeware
Adobe Family -
Ikoner för nya Adobe CS3 och andra omdöpta Adobe / Macromedia programvara. redigera:ikoner för CS2 och Studio 8 ingår också. 60 ikoner totalt i PNG bara. du kan få de andra formaten här.
 
4

Freeware
Advanced Shortcuts Composer 6.9.1
Skapa genvägar för att köra program med en fördefinierad destination, prioritet och tangentbord snabbtangenter för att aktivera.
 
4

Freeware
Ambient Industrial -
En enkel uppsättning med en matchande tapet. Tack till = ipholio för inspirationen till denna uppsättning och namnet på denna uppsättning. Jag försökte göra det inställda Smidig och elegant, förhoppningsvis jag lyckades. Det finns totalt 8 ikoner och
 
4

Freeware
AnimatedAlien ScreenMate 1.0
Vad är ScreenMates? ScreenMates är animerade och icke-animerade objekt som lever på skrivbordet. Vissa ScreenMates flyta runt skrivbordet, andra rör sig längs kanterna, uppåt Drift, nedåt Drift, pop-up vid slumpmässiga platser eller wrap runt
 
4

Freeware
Apple Camera icons 1.0
Apple Camera ikoner I förpackningen hittar du 2 ikoner i: -. Ico (för Windows XP / Vista)-. Icns (för Mac)-. IContainer (för Mac / candybar)-. PNG NJUT!~ För personligt bruk ~
 
4

Freeware
ATT Icon Installer 1.2
Om du använder ATT regelbundet, kommer du att älska helt ATT Ikon Installer. Vad gör det? Det sätter bara en ATT ikon på skrivbordet i form av en Internet genväg på skrivbordet som när du klickar, tar dig direkt till hemsidan för ATT.
 
4

Freeware
BlackRuby 1.0
Röda markörer för min kommande mörken med samma namn.
 
4

Freeware
CarbonNotes 1.2
Den CarbonNotes ansökan var avsedd att vara ett litet verktyg som låter dig skapa anteckningar.
 
4

Freeware
Hide Unhide 1.2b
Göm Unhide är GNU program.Du kan:1. Dölj / visa ett fönster.2. Gör ett fönster översta fönster.3. Gör ett fönster öppet.
 
4

Freeware
Mylife Icon Installer 1.2
Om du använder MyLife regelbundet, kommer du att älska absolut MyLife Ikon Installer.
 
4

Freeware
NBC Icon Installer 1.2
Om du använder NBC regelbundet, kommer du att älska helt NBC Ikon Installer. Vad gör det? Det sätter bara en NBC-ikonen på skrivbordet i form av en Internet genväg på skrivbordet som när du klickar, tar dig direkt till hemsidan för NBC.
 
4

Freeware