Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

To Do List 1.0
Att göra-lista är ett program som låter dig organisera dina uppgifter i en kryssruta lista.
 
563

Freeware
DigiWeather 1.3
  du kan kolla vädret i Rumänien med hjälp av DigiWeather widget. Detta online väder och prognoser för Rumänien utfärdas av Statens meteorologiska administration.
 
559

Freeware
Stardock Fences 2.0.1
 Om du vill ordna ikoner på skrivbordet i Staket, då kan du använda Stardock Fences.
 
556

Shareware
RK Launcher 0.41Beta
 RK Launcher är den typ av verktyg som kan hjälpa Windows-användare att få en smak av den populära Mac OS X, eftersom programmet kan skapa en docka-liknande program launcher, precis som den som används av Apple i sitt operativsystem.
 
551

Freeware
Shutdown Widget 1.0
Avstängning Widget är ett gratis widget som låter dig dubbelklicka på för att stänga datorn, med möjlighet att avbryta avstängningen .Avstängning Widget ställe en avstängning genväg direkt på skrivbordet.
 
537

Freeware
Twitter 4.7
Med hjälp av Twitter Opera widget kan du hålla dig i kontakt med dina medarbetare. Du kan använda den för att publicera tweets samt för att följa dina vänner, titta på sina svar och för att se den offentliga tidslinje på Twitter.
 
530

Freeware
HotSwap 5.0.0.0
Den praktiska tillämpning HotSwap kan du ta bort enheter från Enhetshanteraren. Det har lätt att använda gränssnitt som stödjer säker borttagning av maskinvara. Det är mycket säkra samt dess ikon i meddelandefältet att det är därför du enkelt kan
 
527

Freeware
SpeedoMeter 1.0
Hastighetsmätare är en fri bandbredd skärm, men den här är analog! Hastighetsmätare widget kan du visa och kontrollera din bandbredd. Nu kan du följa din anslutning utan att behöva ett annat fint program.
 
516

Freeware
WiFi-Tracker 1.4
Detta Yahoo widget kan du övervaka ditt WiFi-nätverk status WiFi-Tracker gör att du kan övervaka ditt WiFi-nätverk status.
 
509

Freeware
Talk 2Desktop 1.0
Den otroliga program Diskussion 2Desktop låter användare att använda ditt system genom att använda din last i stället för tangentbord eller mus.
 
504

Shareware
RocketDock Icon Pack -
Nu kan du ändra standard utseende på filer och mappar med hjälp inclusive Rocket Icon Pack som ger dig vacker samling av ikoner
 
501

Freeware
Desktoptopia 1.5
 Desktoptopia är en stationär anpassning verktyg som placerar en virtuell konstgalleri till hands.
 
488

Freeware
LeftSider 1.03
Du kan ställa in stängningsknappen längst keft sifde ditt fönster med hjälp av praktisk programverktyg LeftSider. Du kan installera det direkt efter nedladdning så bra som du kan ladda ner den utan kostnad.
 
482

Freeware
BBC Radio Gadget 2.0.0.2
Du kan lyssna på följande radiokanaler med praktisk BBC Radio Gadget: BBC Radio 1, BBC Radio 2, BBC Radio 3, BBC Radio 4, BBC Radio Five Live, BBC 1Xtra, BBC Five Live Sport Extra, BBC 6 Music, BBC 7, BBC Asian Network.
 
480

Freeware
Fast Aero 1.3
Snabba Aero är ett gratis litet program som emulerar Aero Glass-gränssnittet och effekter i Windows XP-system.
 
474

Freeware
Google Desktop 3D Studio MAX Plug-in 1.1
Den praktiska Google Desktop 3D Studio Max Plug-in kräver installerat Google Desktop 4 eller högre för att arbeta. Den stöder exklusiva funktioner och erbjuder specialiserade verktygslådor.
 
417

Freeware
TrayIcon Pro 2.1.251
Använd din fack som en språngbräda! TrayIcon Pro är ett Windows 95/98/NT/2000/ME/XP/2003 program som har utvecklats för att du snabbt köra dina favoritprogram och mappar direkt från aktivitetsfältet. < BR> TrayIcon Pro kan du lägga till
 
403

Shareware
Name of Allah 1.2
Du kan göra dig nöjd med de vackraste Allahs namn skärmsläckare. Det finns 99 namn på Gud, och den visar vacker grafik med urdu och engelska mening på skrivbordet.
 
355

Freeware
Girlsense Tune Player 1.1
 Den praktiska Girlsense Tune spelare använder Girlsense mediaspelare för att spela dina favoritlåtar. Den stöder dra och släpp-funktion också. För att göra spellista, det gäller bara att dra och släppa all musik i musikspelaren.
 
347

Freeware
FSCamView 1.0
FSCamView är ett litet verktyg som hjälper dig att visa din webbkamera i helskärmsläge.
 
345

Freeware