Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

MacroMaker 1.0
MacroMaker tillåter användaren att bygga komplexa makro kommandon och tangenttryckningar / mus inspelningar, som kan tilldelas hotkeys eller köra på ett schema.
 
4

Shareware
findpay for Manufacturing 2003 demo 2.1
Den findpay program kan du snabbt och enkelt analysera alla data tillverkning undersökningen om din Windows-dator samtidigt för ett obegränsat antal variabler från den tryckta
 
4

Demo
AnyNotes for Pocket PC 2.01
AnyNotes för Pocket PC är ett kraftfullt anteckningar arrangören Personal Information Manager (PIM). Ordna alla fickan anteckningar och påminnelser i en trädliknande databas.
 
4

Shareware
Advance Stock Pattern Scanner 2.0
Professsional hisa uchambuzi / uchunguzi programu kwa ajili Bure au tu $ 12/month. Mkono uchambuzi ni pamoja na: Mwenendo Kumega, Patterns Chati, Gartley 222, Patterns kinara Systems Ufundi kutumia Viashiria, Uchambuzi za Msingi. Features ni pamoja
 
4

Shareware
Bond Value Calculator 1.0
Bond Value Calculator gör det möjligt att uppskatta priset på kula och inlösbara obligationer med arbitragefri binomial träd med riskfria korträntor modell.
 
4

Shareware
TrackerPro Rental 11
Time Tracker är en streckkod / Ma som fungerar som ett gränssnitt mellan löne-, säkerhets-och kassasystem och läsare skanna.
 
4

Demo
Shoppingmate (everywhere) 1.5
Shoppingmate - Total Grocery Shopping Management System (TGSMS) hjälper dig att organisera och kontrollera dina matinköp.
 
4

Shareware
Shopping List Software - Shoppingmate (US) 1.32
Shoppingmate är inte bara en inköpslista ansökan. Det är din användbart shopping styrverktyg. Shoppa med Shoppingmate. Du kommer att snabbt ta reda på vad du vill.
 
4

Shareware
Mortgage Prelude 1.0
Medan Mortgage Prelude fungerar som en kraftfull Lånekalkyl som beräknar sådana poster som din månatliga betalning, scheman avskrivningar, räntor etc.
 
4

Shareware
Credo Contact Manager 1.0
En komplett lösning för Contact Management - Adressbok. Credo Contact Manager Ver. 2.0.2 är ett lättanvänt program programvara. Det är lösenordsskyddad med möjlighet att aktivera / avaktivera lösenord logga in på programmet startas. Även du kan göra
 
4

Shareware
CramptonStations:Where is it? 4.0
Var är det kan du organisera och spåra dina ägodelar. Företaget producerar rapporter som kan hjälpa dig att dokumentera eventuella förlorar du efter en katastrof.
 
4

Shareware
Digital Diary 4.4
Digital Diary är ett verktyg för att skriva dagbok varje dag utan att behöva skriva dina saker i textfiler.
 
4

Shareware
DeskLensPro 2.00
Starkt kundanpassade nonuniform förstoringsglas. De flesta parametrar har inte begränsning av storlek eller precision. Utbud av denna parametrar kan gå utöver förväntade värden.
 
4

Shareware
Print Queue Checker 0.3
Utskriftskön Inspektören är ett litet program för bärbara datorer, eller miljöer där en skrivare är inte alltid tillgänglig. Den sitter i systemfältet övervaka en dold mapp.
 
4

Demo
Panda ActiveScan (Google Desktop) 3.0
Panda ActiveScan är en online antivirus för att bekämpa virus, spionprogram och andra hot på Internet.
 
4

Shareware
ezTextReader 1.0
ezTextReader är ett program som körs i systemfältet och gör att användaren kan läsa nästan vilken text som är markerad i det aktiva fönstret genom att vänsterklicka klicka på
 
4

Shareware
DigitWiz 1.0
En praktisk liten gratis vare nytta för att hjälpa till en av livets irriterande små uppgifter ... konvertera dessa namn stil Alfanumerisk telefonnummer i raka siffror för enkel uppringning.
 
4

Shareware
SemTop 3.0
SemTop 3,0 är en enkel att använda, men sofistikerade verktyg som gör det möjligt att hålla viktiga fönster alltid överst på skrivbordet och inte låta andra fönster för att överlappa it.
 
4

Trialware
Altbow WallPaper Changer 34
Altbow Wallpaper Changer 34 är ett användbart program som hjälper dig ändra bakgrunder med smarta frekvens Viktiga funktioner: Inkluderar minimalistisk flerspråkigt gränssnitt, stödja alla grafiska format; Enkelt att byta mapp.
 
4

Freeware
Sticky Note 2007.2
Anteckning 2007,2 ger användare en optimal virtuell anteckning för datorer. Detta eliminerar behovet av konventionella klisterlappar. Detta skapar dem praktiskt taget på skrivbordet. Om du är orolig för regnskogen detta kommer stoppa behovet av
 
4

Freeware