Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

4Screens 2.14
Fyrdubblar din datorskärm storlek! Ingen extra hårdvara krävs, inga speciella ändringar i systemet eller bildskärmen. På kort tid kan du få arbeta med dokument på en skärm, Internet i ett annat, ett spel i en annan och du fortfarande har en att
 
5

Shareware
Flickr3DCube 1.0.0.2 RC
Flickr3DCube är ett program som gör att du kan se din bildsamling på sidomenyn eller skrivbordet.
 
5

Freeware
GPlates for Windows 0.9.5
GPlates är desktop programvara för interaktiv visualisering av plattan-tektonik. GPlates erbjuder en ny kombination av interaktiva platta-tektoniska rekonstruktioner, geografiska informationssystem (GIS) funktionalitet och raster datavisualisering.
 
5

Freeware
Keyword PDQ 1
Nyckelord PDQ ger företagarna en stationär resurs verktyg för att utforska sökord för sina sökmotoroptimering kampanjer, sökord Utbud och efterfrågan forskning och sökord specifika marknadsföringsstrategier.
 
5

Freeware
Quick:CRYPT 1.0
Sömlöst integrerar kraftfull Filkryptering med Windows 95, 98 och NT. Uncrackable kryptering är nu bara ett musklick bort. Högerklicka på en fil markerar Kryptera, ange ett lösenord och filen kommer att krypteras med hjälp av respekterade Blowfish
 
5

Freeware
Scribblet 1.5.1
Scribblet ... Tankar eller idéer kan komma till oss när som helst. Om du är som jag, kanske du anteckna dem i textfiler och skräpar ned skrivbordet. Scribblet är mitt svar på detta problem. Det går snabbt att öppna - som det bekvämt körs i menyraden
 
5

Freeware
Sfeers iconset -
Sfeers är en liten iconset speciellt utformad för verktygsfält, apps, webb, eller vad du vill.
 
5

Freeware
Sirdarckcat Window Hider -
Enkel öppen källkod C-program som använder Windows API för att dölja och visa fönster. Det är faktiskt ett mycket enkelt program, kan du även använda den för att dölja en Windows med hjälp av "Caps Lock"-tangenten.
 
5

Freeware
TakeNote 0.6.7
KeepNote hjälper dig lagra din klass anteckningar, todo listor, forskning anteckningar, journalposter, papper konturer, etc.
 
5

Freeware
WinFrames 1.0
WinFrames är ett kraftfullt verktyg som kan dela ditt skrivbord i flera delar och bidra till att bättre utnyttja skärmen särskilt när du har en bred skärm.
 
5

Shareware
ActiveLaunch Lite 1.45 beta
ActiveLaunch ger dig möjlighet att öppna ofta använda program, dokument och mappar inte använder musen bara, men också med hjälp av tangentbordet, aldrig behöva memorera många snabbtangenter.
 
5

Freeware
ANoWall 1.0
Ta bort Väggpapper med ett enda klick (om du är trött på att ta bort dumma blommor som du mamma eller syster hade placerats på skrivbordet)
 
5

Freeware
ClipFile 1.0
Ger två nya poster i Windows Explorer högerklicksmeny. De första klippen ett filnamn (och fullständig sökväg) till klippbordet, och den andra lanserar DOS anvisningarna i den aktuella
 
5

Shareware
Joymote 1.0.1
Joymote (kappsäck av fjärrkontrollens) är ett gratis Windows-program som gör att du kan styra din dator med en USB-spelkontroll.
 
5

Freeware
SENTRY98 1.3
Vaktpost * 98 den ultimata datasäkerhet verktyg från Softech för Windows95 och Windows98.
 
5

Demo
timeArt 1.0
timeArt ger dig möjlighet att anpassa din tid / datum inställning på aktivitetsfältet med mer omfattande funktioner som inkluderar att lägga till ditt namn med specialtecken.
 
5

Freeware
Visual Control Panel 1
Ett visuellt sätt att komma åt objekt Kontrollpanelen. Klicka bara på hotspots i bilden för att få tillgång till de nödvändiga alternativen. Om du har en motvilja mot din nuvarande kontrollpanel eller helt enkelt vill ha en förändring, då är svaret.
 
5

Freeware
WallpaperSetter 1.0.0
WallpaperSetter är 100% gratis skrivbordsunderlägg setter.Viktiga funktionerStäller Dekstop Bakgrund Image Filter: BESTFIT, Center, Stretch, Kakel
 
5

Freeware
Windows PowerPro 4.8
PowerPro kompletterar Windows Shell med snabb klickar Minimal-mus tillgång till dina mest använda kommandon samtidigt upp lite systemresurser, och att ge verktyg i samband med uppstart av Windows och tid.
 
5

Shareware
WinTNT 1.0
En stationär verktyg som är en kombination av aktivitetsfältet i Windows och Apple Macbar.
 
5

Shareware