Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

BBMagnify 1.0
Liten trevlig skärm lupp!
 
5

Freeware
Big Screen 1.05.23
Big Screen är förkortningar av Virtual Mutil-head grafikkort och dess stödjande verktyg.
 
5

Shareware
Christmas Social Bookmark Icons Linux -
Beskrivning: Julen kommer till liv på skrivbordet och blogg med dessa vackra jul ikoner för feeds och sociala bokmärken, designad av Dirceu Veiga från Snabb Ikon Studio.
 
5

Freeware
Citicards Icon Installer 1.2
Om du använder Citicards regelbundet, kommer du att älska absolut Citicards Ikon Installer.
 
5

Freeware
Color Dog 1.0
En lätt och detaljerad uppsättning ikoner om färg Hund
 
5

Freeware
Cult Symbol Maker -
Detta är en generator för att skapa symmetriska kult symboler! Detta var ursprungligen ett program som jag gjorde på min TI-83 för att utforma en ond organisatorisk symbol för en av mina spel, men eftersom det var alldeles långsam, beslutade jag att
 
5

Freeware
Drop Drawers for Mac OS 1.6.6
Sig Software är glada att meddela att DragThing av TLA Systems är nu den officiella uppgraderingsväg för Drop Lådor, och det rekommenderas att alla användare uppgradering.
 
5

Shareware
Firefox World Record 1.1.0.0
Hjälp Firefox ställa ett världsrekord som den mest nedladdade programvara i 24 timmar. Klicka på gadgeten att pantsätta din hjälp!
 
5

Freeware
Forbes Icon Installer 1.2
Om du använder FORBES regelbundet, kommer du att älska helt Forbes Ikon Installer.
 
5

Freeware
Image Processing Library 1.0
Den Bildbehandling bibliotek har utformats för att hjälpa dig med färg kvantisering och färg till gråskala konvertering.
 
5

Freeware
Irwin 1.1.0
Irwin - Film till Bakgrund - Gör din begagnade till ser skrivbordet njutbar. - Gör dina dagliga arbeten roligt och göra datorn egenskap. - För Windows-användare som vill ha elegans. - Vänd filmer eller filmfiler som din skrivbordsbakgrund. - Spela en
 
5

Freeware
Multi Screen Dump 1.1
Multi skärmdump verktyg är en fristående körbar och kräver ingen installation. Helt enkelt köra MultiScreenDump.exe filen och startskärmen fånga information visas. Du kan använda PrintScreen för att fånga en hel skärm eller använd skärmen-knappen.
 
5

Freeware
Odo 0.3.0.278
Odo började som ett försök att skriva min egen vägmätare, en räknare för hur mycket avstånd du reser med musen-markören på skärmen.
 
5

Freeware
Oh-cursor Feather 1.0
Desktop förbättringsverktyg verktyget gör muspekaren ser ut som full storlek fotorealistiska fågelfjäder, anpassad för olika händelser, halvgenomskinliga.
 
5

Demo
PirateGirl0002 ScreenMate 1.0
Vad är ScreenMates? ScreenMates är animerade och icke-animerade objekt som lever på skrivbordet. Vissa ScreenMates flyta runt skrivbordet, andra rör sig längs kanterna, uppåt Drift, nedåt Drift, pop-up vid slumpmässiga platser eller wrap runt
 
5

Freeware
PULIDO WOOD -
Fullt animerade. Pulido trä är en fin markör tema med Smooth öppenhet och olika animationer.
 
5

Freeware
SAMenu 1.0
SAMenu - en Utforskaren snabbmeny utility Allmänna anvisningar Välj en fil (eller en grupp av filer) från Utforskaren Högerklicka på en fil eller mapp och gå till "SAMenu" popup-menyn.
 
5

Freeware
Server Sentinel 2.8 Build 135
Tjänster Sentinel håller Windows NT/2000/XP tjänster som körs genom att automatiskt starta dem om de misslyckas.
 
5

Shareware
Shiny Things -
Tja, de är blanka. Windows ------ 48x48, 128x128Mac ------------ 128x128PNG ----------- 128x128
 
5

Freeware
Stick-It! 1.00.0b
Stick-It! låter dig ställa in ett fönster du väljer att alltid vara på topp andra fönster. Högerklicka på ikonen och välj Stick-It! menyn, eller dubbelklicka på ikonen och nästa fönster du klickar kommer att ställas som alltid på topp. Upprepa dessa
 
5

Freeware