Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

12Ghosts SetColor 8.11
Nyenzo kubwa ya kuweka rangi icon yanafaa kwa Ukuta picha yako. Mabadiliko Nakala desktop icon ya rangi na background ya desktop icon Nakala ya rangi, hata uwazi! Sasa na Windows XP msaada kivuli. chombo Handy, na utendaji si iwezekanavyo kabla
 
5

Shareware
Panda Global ThreathWatch (Google Desktop) 3.0
Real-time indikator för den globala hotet level.Just som en termometer mäter temperaturen i grader och en barometer atmosfärstryck i millibar, mäter den globala ThreatWatch sannolikheten för användare som påverkas av någon av de hot som i
 
5

Shareware
ASN1 Dynamic Translator 1.0
ASN.1 Dynamic Translator översätter någon ASN.1 (BER) format till läsbara data och visar ut sätta som XML, är översättningsprocessen mycket snabb och effektiv denna process kräver ett ASN.
 
5

Shareware
FontViewOK 3.83
Problemet är välkänt: Endast skriftlig form är ihågkommen, men namnet är forgotten.Here hjälper FontViewOK. Han skapar en snabb visuell översikt över alla installerade typsnitt.
 
5

Freeware
Desktop Lighter 1.4
Desktop nyepesi inawezesha kurekebisha mwangaza wa screen yako kwa urahisi na haraka.
 
5

Shareware
Loiterer 1.0
En liten, att inga krusiduller verktyg för upptagna människor klistra in text i för senare viewing.Loiterer kan startas upp med Windows och är bosatt i Aktivitetsfältet untilneeded.
 
5

Shareware
BEULA 1.10
En gratis lätt att använda visningsprogram för snabbt läsa eller skannar igenom licensvillkoren för slutanvändare Avtal innan du installerar ny programvara på datorn.
 
5

Demo
Start Magic 2.0
Detta är vår 4. Versionen av programvaran och detta är en cool Windows xp tweaking programvara som du kan ändra dina startknapparna text med hjälp av denna programvara.
 
5

Demo
FeatherSoft Windows Hider 1.0
FeatherSoft Windows Hider är en enkel att använda verktyg för att snabbt dölja fönstren på skrivbordet bara genom en enda het key.
 
5

Shareware
CopyPocket 1.20
Copypocket är en annan typ av Windows urklipp verktyg. Det är smart, enkel att använda och utformad för dem av oss som behöver en Windows urklipp förlängare men inte har tid att konfigurera 8.000 alternativ.
 
5

Shareware
SimBust Folder Manager 1.3
SimBust Folder Manager är ett program som tillåter användare att snabbt öppna mappar besökt. Det kommer automatiskt ihåg alla mappar användare har nyligen inletts.
 
5

Shareware
desktop-screenshot 1.0
Gör skärmdump av skrivbordet eller delar av den och automatiskt ladda upp på internet. Detta kommer att automatiskt generera en länk till din webbplats eller forum.
 
5

Demo
FlashOnDesktop 1.0
FlashOnDesktop är en produkt att producera datorprogram och skärmsläckare bygger på Flash-film (SWF-filer).
 
5

Shareware
12Ghosts Toolbar 9.27
Den praktiska 12Ghosts Toolbar kan utföra följande funktioner: den kan samla miniatyr gallerier med snabb fart, det stoppar något element av dynamisk sida automatiskt, den har inbyggd Boss knapp som låter användare att trycka på en tangent för att.
 
5

Freeware
Copernic Meta 1.5
Den snabb och ständig tillgång till kraftfulla webbökning ges till dig av praktiska program Copernic Meta som i grunden är ett tillägg för Windows och Internet Explorer.
 
5

Freeware
Monitor Power Off 2
Monitorn avslagen 2 erbjuder användarna en kraftfull och enkel att använda verktyg för att spara el och spara på räkningar.
 
5

Trialware
Windows Desktop Manager Basic 1
Windows Desktop Manager Basic 1 är ett användbart program syftar till att ge upp till 4 datorer.
 
5

Freeware
Planetscott 1.0
Planetscott 1,0 är ett kraftfullt och lysande verktyg för att tvinga ett fönster för att "Alltid överst" genom att gå in ett menyalternativ på fönstrets systemmenyn.
 
5

Freeware
Comfort Clipboard Lite 5.1.2.0
Comfort Urklipp Lite 5.1.2.0offers användare med ett lättanvänt men ändå effektivt verktyg som håller klippbordet historia som du kan använda för att klistra in en markerad fragment igen. Innehållet i Urklipp sparas, även i händelse av
 
5

Trialware
VirtualBox 4.3.8 RC1
 Följande är de viktigaste egenskaperna hos VirtualBox som du kan använda som en full VIRTUALIZER för din hårddisk: den har inbyggd komplett Software Development Kit det är därför du inte har något behov av att skriva nytt gränssnitt, det har.
 
5

Freeware