Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

BossKey 2.00
BossKey är ett enkelt Virtual Desktop-programmet. Skapa hot-knapparna för att växla mellan skrivborden och har en uppsättning av fönster / program på en och en annan uppsättning fönster / program på en annan och bläddra mellan dem direkt med en enda
 
1023

Freeware
Round Clock 2005 4.0
Round Clock 2005 Ni saa atomia kwamba anakuja katika wawili Analog na muundo digital.
 
1014

Shareware
Magic 8 Ball 1.21
 Detta sidfältsgadget används för att ge en klassisk Magic 8 Ball som är precis som den du har att använda.
 
977

Freeware
D&BA Music Player 1.0
D & BA Music Player Widget spelar all din musik och favorit D & B spår. Nu kan du lyssna på dina favoritlåtar och atracks endast med D & BA Music Player.
 
966

Freeware
BinClock 1.1
Cool ursprungliga Binary Clock för din idag Screen! Sätt en ganska färgad LED-klocka i din idag skärmen! Vara cool med dina vänner och visa dem ett nytt sätt att se på tiden!
 
955

Shareware
VistaAeroSwitch 2.1
Nu kan du inte bara slå på och av AERO genom att klicka på knappen en gång, men kan också få också få information om processortyp och klockhastighet, minne och grafikkort, etc med hjälp av allomfattande program VistaAeroSwitch.
 
953

Freeware
Classic Shell 3.2
Classic Shell 3.2is lanserats för att vara en bekväm och professionell insamling av funktioner som fanns i äldre versioner av Windows, men tas bort från Vista och Windows 7. Den har en klassisk startmeny för Windows 7, lägger det ett
 
946

Freeware
WiFimeter 1.1
 Nu kan du enkelt få veta om signalstyrkan för varje upptäckt trådlös anslutning med praktisk WiFimeter widget.
 
945

Freeware
PowerBar 1.81
En kraftfull verktygsfält med många funktioner. Några av dem är, Instant kör tillgång virtuella skrivbord, Drag / Drop support, Analog klocka, snabb lösning förändring, Realtime Memory Monitor, Uppgiftslista, avstängning dator, Starta
 
931

Shareware
pdf to txt 2.65
PDF2TXT (pdf till text) programvara kan extrahera text från pdf-filer, det neednt Adobe Acrobat.
 
930

Shareware
Google Chrome icon Z-Edition -
Nu kan du ändra standardikoner i Google webbläsare med hjälp av Google Chrome Ikon Z-Edition som presenterar två förpackningar med 5 ikoner.
 
929

Freeware
A1 Quick Tray 2.0
Tar enkelt att Windows! Detta program gör det snabbt och enkelt att komma åt alla dina favorit program och länkar Internet direkt från aktivitetsfältet - Där du kan få dem snabbt! Bara högerklicka på QUICK FACK-ikonen i Windows
 
917

Shareware
TCSpeedBooster 1.1.0
 Nu kan du öka din Internet-anslutning hastighet med otroliga program TCSpeedBooster.
 
916

Freeware
Folder Background Changer 1.0
Den praktiskt program Folder Bakgrund Changer används för att enkelt ändra bakgrund av mapp.
 
913

Demo
Mikis World 1.0
Miki Värld är en fri och vacker uppsättning som innehåller 8 miki värld ikoner
 
907

Freeware
Windows 7 M1 Inspirat shell -
  Du kan förbättra ditt skrivbord genom att använda praktiskt program Windows 7 M1 Inspirat Shell, men det är bara kompatibel med Windows 7.
 
897

Freeware
DeskTool 2.9
DeskTool är en stationär verktygsfält utformad för att ge dig enkel tillgång till ofta använda program genom att visa en organiserad rad av knappar att välja bland.
 
894

Shareware
DreamRender 2.20
 Byt ut ditt skrivbordsunderlägg med fantastiska 3D-effekter. Du kan lägga till egna individuella anpassningar genom DreamRender är verkligen enkelt gränssnitt eller bara ladda ner effekter från online dröm katalogen. Du kan välja mellan 1000-tals
 
891

Shareware
DesktopSaver 2.0.3
Nu kan du enkelt återställa det läge ikoner som störs av programkrasch eller upplösning förändring med otrolig programvara DesktopSaver. Det är mycket lätt att använda för alla.
 
868

Freeware
CursorFX theme -
  Nu kan du göra ditt system attraktiva genom att använda CursorFX Theme pack som har mjuk öppenhet och olika animationer. Det är väl accepterat bland folket i världen.
 
858

Freeware